Araba tavsiyesi istiyorum

Tayinnnnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
715
644
103
43
Herkese selamlar hanım hepinize coronasiz mutlu huzurlu günler diliyorum.kendime sıfır bir araba almak istiyorum ancak uygun fiyatlı olsun istiyorum kredi düştüğü için sizce simdimi almalıyım?aklımda olanlar Kia picanto 118 bin Nissan Micra ,hundai i10 onu çok ufak buluyorum ama dusunuyorum.120 yada 130 gibi olsa zaten Kredili olacak.en Uygun nasıl alırım sahibinden sitesini takip ediyorum biraz daha ucuza bulurum umuduyla.birde arkadaş diyor yılbaşı na yakın kampanya daha çok olur .tavsiyeleriniz önemli gerçekten ☺️☺️☺️

kredi olayından sonra resmenn her şey iki katına çıktı. 5 mayısta 140 bin liraya clio almıştık. ay sonu 156 bin lira olmuştu şimdi allah bilir kaç lira olmuştur. bence biraz bu sürecin geçmesini bekleyin yoksa havaya çok para verirsiniz. 2. el otomobilleri benim tavsiyem doğu taraflarındaysanız oralardan almayın. ege bölgesi fazla pahalı... 2. elden istiyosunuz galericiden değil sahibinden almaya çalışın. adam araba benim der ama galericidir. bir de çok fazla yemin ediliyor bu işlerde. kanmayın
çok fazla ilgiliyim bu işlerle o yüzden biliyorum :D

Sıfır yerine temiz bir ikinci el de bulabilirsiniz aslında. Kredi avantajları, vergiler vs bayağıdır araştırmadığım için bilmiyorum, malum sürekli bir şey çıkıyor.
Türkiyede ikinci el almak mı 😂😂
Piyasadan haberiniz olsa böyle demezsiniz alem çakal olmuş görseniz 0 fiyatına ikinci el araçlar...
Araç alırken Çakal milletin cebini dolduracağıma gider %200 ötv ile 2 araç devlete alır onlara düdüklenirim daha iyi en azından koskoca devlet düdükledi derim 😂😂
2.el araç alıp Allahın barzolarını sevindirmekten iyidir.

Türkiyede ikinci el almak mı 😂😂
Piyasadan haberiniz olsa böyle demezsiniz alem çakal olmuş görseniz 0 fiyatına ikinci el araçlar...
Araç alırken Çakal milletin cebini dolduracağıma gider %200 ötv ile 2 araç devlete alır onlara düdüklenirim daha iyi en azından koskoca devlet düdükledi derim 😂😂
2.el araç alıp Allahın barzolarını sevindirmekten iyidir.
Ahahah doğrudur bir ara fiyatlara baktım, sonra sayfayı kapadım çıktım 😂 bir daha da bakmadım 😂

kredi olayından sonra resmenn her şey iki katına çıktı. 5 mayısta 140 bin liraya clio almıştık. ay sonu 156 bin lira olmuştu şimdi allah bilir kaç lira olmuştur. bence biraz bu sürecin geçmesini bekleyin yoksa havaya çok para verirsiniz. 2. el otomobilleri benim tavsiyem doğu taraflarındaysanız oralardan almayın. ege bölgesi fazla pahalı... 2. elden istiyosunuz galericiden değil sahibinden almaya çalışın. adam araba benim der ama galericidir. bir de çok fazla yemin ediliyor bu işlerde. kanmayın
çok fazla ilgiliyim bu işlerle o yüzden biliyorum :KK70:
Neden doğu taraflarından alınmasın merak ettim bende düşünüyorum da

2.el uçmuş ya herkes birilerini kazıklama derdinde...İnsanları yardım olsun diye düşmedi mi bu krediler eee her şey 2 katına çıkıyor kredi düşmesi ekstra zarar oluyor

Evet Kia 99 bin idi şimdi 120 ve 130 gibi resmen uçuyor.bende daha da pahalı olur diye korkuyorum

İkinci eller uçmuş.bende 117 bine Kia picanto buldum bekliyor um dusermi ki dahada yukselmesin

Evet Kia 99 bin idi şimdi 120 ve 130 gibi resmen uçuyor.bende daha da pahalı olur diye korkuyorum
Ülkemizde keşke sadece satıcılar çakal olsa inan o zaman bile idare edilirdi fakat Ülkemiz de satıcısından, alıcısına, devletten, Ekspertize kadar herkes dolandırıcı, üç kağıtçı olduğu için bu yüzden gidin sıfır araç alın. Özellikle ilk aracınızsa sıfır almak daha elzem bir durum...
80 milyonluk ülkede işinde uzman 3-5 ekspertiz var onun haricindekilerin hepsi dolandırıcı, işinde yetkin değil.. İkinci el alıp Ekspertize götürüyorsun bu işin bilir kişisi olması gereken ekspertiz araçta sorun yok diyor tamam diyip alıyorsun. 5 ay sonra aracın airbaglerinin patlak olduğu ortaya çıkıyor, emniyet kemerine direnç attıkları ortaya çıkıyor gel de delirme dimi...
Hayatını emanet ediyorsun o araca ekspertiz raporuna güvenip..
Devlet Baba sağolsun kendisine de 2 araç aldırıyor olsada en azından için rahat olur sıfır aldığında...

Herkese selamlar hanım hepinize coronasiz mutlu huzurlu günler diliyorum.kendime sıfır bir araba almak istiyorum ancak uygun fiyatlı olsun istiyorum kredi düştüğü için sizce simdimi almalıyım?aklımda olanlar Kia picanto 118 bin Nissan Micra ,hundai i10 onu çok ufak buluyorum ama dusunuyorum.120 yada 130 gibi olsa zaten Kredili olacak.en Uygun nasıl alırım sahibinden sitesini takip ediyorum biraz daha ucuza bulurum umuduyla.birde arkadaş diyor yılbaşı na yakın kampanya daha çok olur .tavsiyeleriniz önemli gerçekten ☺️☺️☺️
Nissan micradan uzak dur. En zor satılan modellerddn biri otobanda diğer araçları sollayamadığı için tıkanır kalır.

İ10 şehir içi aracı küçüktür ama iş görür

İ20 i30 orta segmenttir güzeldir.
Kia son dönemde tutulmaya başla parçası hala zor bulunuyor.

Ford focus da küçük araçtır piyasası iyidir

Benim favorim Suzuki swift dolu pakettir güvenlik testlerinde puanı yüksek servisle işi olmayan ferah ve az yakan bir araç ona da bakın derim

Fiyatlar düşecek diye beklemeyin , bu ülkede hiç bir şeyin fiyatının düştüğünü görmedim. Ocak ayında 154 bine aldığımız sıfır araç şuan 183 bin oldu . İkinci araç olarak geçen hafta otomatik clio aldım ben 103 bine , millet o kadar para verilir mi dedi , hiç umrum bile değil çünkü bir ay sonra onu bile alamayacak durumda olacaktım .

Hundai servisi ,yedek parça sıkıntısı ,ve müşteri memnuniyetine önem veren bir marka... iki ay önce hundai kona aldık...bir önceki arabamız i 20 idi çok ucuza verdi eşim onu hala hatırlayınca kızıyorum... i 20 düşünüyorsanız. 1.4 dizel elite smart olanını özellikle tavsiye ederim...

Herkese selamlar hanım hepinize coronasiz mutlu huzurlu günler diliyorum.kendime sıfır bir araba almak istiyorum ancak uygun fiyatlı olsun istiyorum kredi düştüğü için sizce simdimi almalıyım?aklımda olanlar Kia picanto 118 bin Nissan Micra ,hundai i10 onu çok ufak buluyorum ama dusunuyorum.120 yada 130 gibi olsa zaten Kredili olacak.en Uygun nasıl alırım sahibinden sitesini takip ediyorum biraz daha ucuza bulurum umuduyla.birde arkadaş diyor yılbaşı na yakın kampanya daha çok olur .tavsiyeleriniz önemli gerçekten ☺☺☺
İ10 ve picantoyu direk eleyin. Üç seçenek arasında kaldıysanız micrayı tercih edin en sağlamı ve ilerde satacak olursanız piyasası olanı o. 130 bin tlye kadar çıkabiliyorsanız daha büyük ( motoru, beygiri) bir araba bakmanızı öneririm. Mesela bende 1.0 motor 60 beygir araba vardı uzun yolda vs çok yoruyordu. Sollama yapamıyordum. Yokuşlarda bağırıyordu. Kasımda sattım sıfır 1.6 motor, 132 beygir corolla aldım. Epey memnunum. Biz kadınlar arabam olsun motoru vs önemli değil diyoruz ama zaman geçtikçe profesyonelleştikçe insan anlıyor. Ha bir de arabaların paketleri var. Mesela benimki vision paket en boş olanı ama hepsinde güvenlik sistemleri ve kasa aynı. Her bir özellik eklendikçe veya birkaç( çelik jant navigasyon geri görüş kamerası anahtarsız giriş vs) paket değişiyor fiyat epey artıyor. Ben açıkçası bütçeme uygun, kasası sağlam, sıfır, otomatik olsun dedim en düşük paketi aldım. Bilginiz olsun.

İkinci eller uçmuş.bende 117 bine Kia picanto buldum bekliyor um dusermi ki dahada yukselmesin
Fiyatlar düşmez. Yükselir ama düşmez. Ben de eylülde düşündüm aralığı bekleyeyim belki düşer diye bir hafta içinde almayı düşündüğüm arabaya 6 bin tl zam geldi. Hemen gidip anlaştım aldım. 120 bin tl ye ekimde anlaştım 15 gün içinde farklı bayileri aradım sordum hatta iyi almış mıyım vs diye 130 binden aşağı söyleyen olmadı. Bu arada ikinci el alırsan muhakkak bir servise götür ekspertiz raporu çıkar. Bazen kazası vs yok diyorlar bir götürüyorsun benim başıma geldi götürdük tavan hariç her yer boyalı dedi. Arabanın sahibi de şok oldu akrabasından hatasız diye almış.

Bir ay önce ikinci el temiz bir micra aldım. Yıllardır corolla kullanan biriyim. Ama benim iş ve eşimin, çocukların okulları çok ters kalınca şehir içi kullanım için bir araca daha ihtiyacımız oldu. Normalde eylülü bekleyecektik, ama her şey artıyor durmadan, belki ilerde artmayacak ama asla azalmayacak da. Bu sebeple hazır temiz bir araç bulmuşken aldık ki daha 15 gün geçince muadilleri 15 bin üste çıktı. Aldığımızdan beri aktif kullanıyorum, fikirlerim olumlu.

Çoook önce hyundai kullandım ama bir daha kullanmak istemem açıkçası. Toyotadan çok memnunum ama bütçemi aştığı için aurise bakamadım. Nissan da yabana atılacak bir marka değil, asıl hedefim quasqai belki ileride, neden olmasın 😉

Fiyatlar düşecek diye beklemeyin , bu ülkede hiç bir şeyin fiyatının düştüğünü görmedim. Ocak ayında 154 bine aldığımız sıfır araç şuan 183 bin oldu . İkinci araç olarak geçen hafta otomatik clio aldım ben 103 bine , millet o kadar para verilir mi dedi , hiç umrum bile değil çünkü bir ay sonra onu bile alamayacak durumda olacaktım .
Clio 103bin mi yuh

Back
X