Kesinlikle mala bu kadar değer vermek nedendir anlamam hele bunu en çok yaşlı insanlarda görmeyi hiç hiç anlamamGerçekten mala mülke takıntılı olmak çok zor.
Eşini bu konuda iyi telkin etmelisin bence. Sonuçta dünya malı dünyada kalıyor.
Herhalde psikolojik engeli var eşinizin. Toplumsal yaşam düşmanı. Sorun araba yenilemek istemesi mi sizce? Trafikte hamile kadına saldıran magandalar geldi aklıma.Selam kızlar daha önceki açtığım konulardan belki takip etmişsinizdir. Yaklaşık 1.5 yıllık evliyiz eşim genelde eve gelince hep kitaplarla ilgilenirdi, maalesef başka huyu daha var araba sevdası bu aralar tutturdu araba alalım diye zaten arabamız var ama yenilemek istiyor, ötv indirimimiz var 250 000 tl araba 140 000 tl geliyor bunu duyunca baya heves etti şimdi sürekli önünde bilgisayar elinde dergiler arabalara bakıyor. Benim korkum arabasına acayip düşkün bir çizik olsa bir şey olsa içi gidiyor her hafta cumartesi erken kalkar arabayı yıkar saatlerce uğraşır böyle krem gibi bir şey var onu sürer arabaya, evde sakin trafikte biri bir hata yapsa canavara dönüyor bağrıyor çağrıyor kaç kere arabadan indi kavga etmesine engel oldum sırf arabama zarar gelmesin diye. Şimdi biraz birikmiş paramız var arabayı satıp 30 000 gibi para verip 0 araba alacağız ama en büyük korkum arabasının başına bir şey gelirse bir ton sorun yaşayacağız fiyat vs olarak mantıklıda gelmiyor değil ötv indirim olduğundan 5 yıl sonra daha iyi fiyata satabiliyoruz da ama anlattığım gibi korkularım var. Arabanın başına bir şey gelirse düşünmek bile istemiyorum neler olacağını geçen komşu biraz sürtmüş hafif çizilmiş apartmanda kıyamet koptu zor sakinleştirdim adamın zaafı arabası ne yapcam bilemedim
sigortasınıda yaptırıyoruz bi ton para veriyoruz onada ama işte huy değişmeyince değişmiyorİlla araba alacaksa , bari full sigorta yapın da arabaya birşey olduğunda karşılığını alın .
En azından teselli olur .
Böyle korkuyla da hiç birşey zevk vermez .
Selam kızlar daha önceki açtığım konulardan belki takip etmişsinizdir. Yaklaşık 1.5 yıllık evliyiz eşim genelde eve gelince hep kitaplarla ilgilenirdi, maalesef başka huyu daha var araba sevdası bu aralar tutturdu araba alalım diye zaten arabamız var ama yenilemek istiyor, ötv indirimimiz var 250 000 tl araba 140 000 tl geliyor bunu duyunca baya heves etti şimdi sürekli önünde bilgisayar elinde dergiler arabalara bakıyor. Benim korkum arabasına acayip düşkün bir çizik olsa bir şey olsa içi gidiyor her hafta cumartesi erken kalkar arabayı yıkar saatlerce uğraşır böyle krem gibi bir şey var onu sürer arabaya, evde sakin trafikte biri bir hata yapsa canavara dönüyor bağrıyor çağrıyor kaç kere arabadan indi kavga etmesine engel oldum sırf arabama zarar gelmesin diye. Şimdi biraz birikmiş paramız var arabayı satıp 30 000 gibi para verip 0 araba alacağız ama en büyük korkum arabasının başına bir şey gelirse bir ton sorun yaşayacağız fiyat vs olarak mantıklıda gelmiyor değil ötv indirim olduğundan 5 yıl sonra daha iyi fiyata satabiliyoruz da ama anlattığım gibi korkularım var. Arabanın başına bir şey gelirse düşünmek bile istemiyorum neler olacağını geçen komşu biraz sürtmüş hafif çizilmiş apartmanda kıyamet koptu zor sakinleştirdim adamın zaafı arabası ne yapcam bilemedim
Benim eşimde araba konusunda hassas. Modelin önemi yok. Yıllar önce düşük model bi arabası vardı ilk aldığı araba silerdi yıkardı yağmur yağsa üzülürdüSelam kızlar daha önceki açtığım konulardan belki takip etmişsinizdir. Yaklaşık 1.5 yıllık evliyiz eşim genelde eve gelince hep kitaplarla ilgilenirdi, maalesef başka huyu daha var araba sevdası bu aralar tutturdu araba alalım diye zaten arabamız var ama yenilemek istiyor, ötv indirimimiz var 250 000 tl araba 140 000 tl geliyor bunu duyunca baya heves etti şimdi sürekli önünde bilgisayar elinde dergiler arabalara bakıyor. Benim korkum arabasına acayip düşkün bir çizik olsa bir şey olsa içi gidiyor her hafta cumartesi erken kalkar arabayı yıkar saatlerce uğraşır böyle krem gibi bir şey var onu sürer arabaya, evde sakin trafikte biri bir hata yapsa canavara dönüyor bağrıyor çağrıyor kaç kere arabadan indi kavga etmesine engel oldum sırf arabama zarar gelmesin diye. Şimdi biraz birikmiş paramız var arabayı satıp 30 000 gibi para verip 0 araba alacağız ama en büyük korkum arabasının başına bir şey gelirse bir ton sorun yaşayacağız fiyat vs olarak mantıklıda gelmiyor değil ötv indirim olduğundan 5 yıl sonra daha iyi fiyata satabiliyoruz da ama anlattığım gibi korkularım var. Arabanın başına bir şey gelirse düşünmek bile istemiyorum neler olacağını geçen komşu biraz sürtmüş hafif çizilmiş apartmanda kıyamet koptu zor sakinleştirdim adamın zaafı arabası ne yapcam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?