• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba Sevdası..

Aslında geziyoruz arabayla nereye istersem götürür sabah işe bırakır sonra gelir alır banada verir arada ben pek kullanamıyorum araba hatta sevmiyorum sürmesini çok stres oluyorum. Aslında görmemişte değil misal insanlara hayvanlara yardım eder geçen kedi gördük arabasına aldı veterinere götürdü arabanın içi baya kirlendi ama olsun sonuçta oda can dedi kurtuldu ya gider temizletirim dedi böyle huylarıda var ama işte farklı bir eğilimi var arabasına karşı
Fena takıntı yapmış arabası konusunda.
Surekli yıkar mı mesela arabasını?
Benim de çocuklukta cindy bebeğim vardı saçlarına biri dokunduğunda falan şampuanla yıkardım🙂
Uyusun diye yatırdığım yatağından onlarca defa kaldırıp tekrar yatırırdım rahat edemezse diye. :KK53:
Evlere misafirliğe giderken elbisesinin üstüne naylondan yaptığım yağmurluğunu giydirirdim üstü kirlenmesin diye. 😜
Hay Allah konu bana çocukluk dönemlerimi hatırlattı,konu başlığı da lise dönemlerimi.
Eşinizin tavrı bana sempatik geldi bu sebeple. 🙂

Fena takıntı yapmış arabası konusunda.
Surekli yıkar mı mesela arabasını?
Benim de çocuklukta cindy bebeğim vardı saçlarına biri dokunduğunda falan şampuanla yıkardım🙂
Uyusun diye yatırdığım yatağından onlarca defa kaldırıp tekrar yatırırdım rahat edemezse diye. :KK53:
Evlere misafirliğe giderken elbisesinin üstüne naylondan yaptığım yağmurluğunu giydirirdim üstü kirlenmesin diye. 😜
Hay Allah konu bana çocukluk dönemlerimi hatırlattı,konu başlığı da lise dönemlerimi.
Eşinizin tavrı bana sempatik geldi bu sebeple. 🙂
:d:d maalesef her hafta yıkar sabah erken kalkar cumartesi saat 8 den 11 e kadar uğraşır durur evi böyle temizlemez bir çuval malzemesi var her avm gidişte mutlaka arabasına bir şey alır.

Otv indirimiyle artik 200binin uzerinde araba alinamiyor. Kanun degisti
Resmi Gazee No: 30642 (3.Mükerrer)

b) (II/C/5.1.) bölümünün üçüncü paragrafında yer alan “200.000 TL’yi” ibaresi “247.400 TL’yi” şeklinde
değiştirilmiştir.

Başlığa bakınca bir edebiyat öğretmeni olarak Ekrem’in yazdığı edebiyatımızdaki ilk realist roman diyesim geldi.

Cidden zor bir durum.Mal canın yongasıdır ama sakınılan göze de çöp batar.

Back