Araba önerisi

minekosan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
5.452
5.309
198
Kızlar Merhaba;

Sizin fikirlerinize ihtiyacım var.Peugeot 3008 SUV modelini almayı düşünüyorum.Aranızda kullanıp memnun olan ya da olmayan var mı? Burada düşüncelerinizi belirtirseniz beni çok memnun edersiniz.Şimdiden teşekkürler.

Peugeot kullanmıştım bu modeli değil
Fakat biliyorsun ki parçaları pahalı oluyor
Minik bir parçası 250-400 e mal oluyor
Bunları da düşünerek almalısın
Şimdiden hayırlı olsun

Peugeot kullanmıştım bu modeli değil
Fakat biliyorsun ki parçaları pahalı oluyor
Minik bir parçası 250-400 e mal oluyor
Bunları da düşünerek almalısın
Şimdiden hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim. Ama araba çok güzel diimi

Araç güzel ama SUV diyince minimum Tiguan derim daha alttakiler makyaj arabası. Turbo mu?

Çok teşekkür ederim. Ama araba çok güzel diimi
Senin alacağın araba güzel kullanmadım bunu
407 kullanmıştım çok rahat konforluydu ilk arabamdı,yormazdı rahattı
Fakat bir sinyal sensörüne 250 lira verirdim
ABS sensörü arızalanmıştı 400 liraya getirmişti parçayı
Tek sorunu parçalarının aşırı pahalı olması

Değer ama arabaya aşık oldum resmen.

Tiguan mi? Onda bi bakıyım. Aynen
bütçen düşükse vitaraya bir bak, opsiyonları çok ucuz. aracı da denedik güzel araba. bizim bütçemiz sınırda bu yeni vergiyle arabalar uçtu iyice.
Mitsubishi Asx
Suzuki Vitara
Quasqai
Bunlar senin alacağının fiyatında ve daha düşük modeller. Bir de motor suv olunca 1.6 olmalı gibi geliyor, turbo var ok ama koca araba bilmiyorum belki de geri kafalılık. Test sürüşü yaptıkça yaz bize de fikir olsun.

qashqai evet çok şık araba ancak içi inanılmaz dar. yani galiba kapılarda kullanılan malzemeler fazlasıyla kalın. ben beğenmedim bu arabayı. bütçeni aşmazsa volvo modellerine de bak derim zira duvara vursan duvar yıkılır arabada hasar olmaz öyle zırh gibi

Güzel araçlar, benim erkek arkadaşım da beğeniyor. Yalnız Peugeot'ların kronik bir elektronik sıkıntısı var haberin olsun, Peugeot'su olan bir arkadaşım servisten çık(a)mıyor. Onun tabi eski bir model belki yenilerde yoktur. Eşdeğer araçlar olan Hyundai Tuscon ve Opel Grandland X'e de bakmanı tavsiye ederim.

Rahat,konforlu,çokta şık..Tucson a göre daha az yakan,tiguana göre çok daha kalite hissi uyandıran bir araç. Volvo nun c40 ı gerçekten süper ama oda çook pahalı be
İnşallah 3008 almışsınızdır:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…