Araba kullanan arkadaşlar hangi marka navigasyon cihazı tavsiye edersiniz?

cedish

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2012
200
42
73
İstanbul
ARkadaşlar İstanbul'da araba kullanan arkadaşlar acaba hangi marka navigasyon cihazı tavsiye edersiniz?

Kendiliğinden güncellemesini yapabilen beni program indirmektir vs gibi şeylerle uğraştırmayacak bir cihaz bakıyorum.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

merhaba ben de navigasyon aldım 2 yıl ücretsiz harita güncelleme hakkı var tom tom marka ama daha kullanamadım cesaret edemiyorum söylenenleri yanlış anlayıp yolu kaçıracağımı zannediyorum alırsan senle iletişime geçelim burdan birbirimize yol gösteririz bu konuda

canım bizde de tom tom var. cok memnunuz .biz iç anadoludan egedeki arkadaşın düğününe gttik.. izmire ve manisaya..inan ewlerinin önüne kadar geldik..tavsiye ederim iyi bir cihaz..

Aile arasında adım Navigasyona cıktı :) Yön duygum cok iyidir, bilmediğim yerleri de google earth ile hallediyorum. Iphone bu konuda iyi.

Navigasyonlardaki yönlendirme sesleri beni rahatsız ediyor ve güven duygusu vermiyor, burası türkiye her an her sokak cıkmaza girebilir :)

Aile arasında adım Navigasyona cıktı :) Yön duygum cok iyidir, bilmediğim yerleri de google earth ile hallediyorum. Iphone bu konuda iyi.

Navigasyonlardaki yönlendirme sesleri beni rahatsız ediyor ve güven duygusu vermiyor, burası türkiye her an her sokak cıkmaza girebilir :)

Benim de bir o kadar kötüdür :) Yani bana çok iyi bir cihaz lazım yoksa kaybolmam içten bile değil :) İstanbul'da bir kavşak kaçırsan yolunu 1 saat uzatabilirsin. Ben araştırmaya devam edeyim arkadaşlar buradan paylaşırım.

Bir arkadaşım da Piranha önerdi. Fiyat da önemli tabii internetten daha ucuza alınabilir sanırım.

Öneriler için teşekkürler.

Bence de kesinlikle tomtom ve garmin çok iyiler.
İkisini de kullandık, piranha kullanmadığımız için bilemiyorum
ama markadan ziyade model önemli. Şu teknoloji sitelerindeki
editörlerden falan yardım istesen iyi olur.

Bence de kesinlikle tomtom ve garmin çok iyiler.
İkisini de kullandık, piranha kullanmadığımız için bilemiyorum
ama markadan ziyade model önemli. Şu teknoloji sitelerindeki
editörlerden falan yardım istesen iyi olur.

Haklısın aslında, hani şu donanımhaber gibi siteler bu konularda faydalı, ya da ekşiye bakabilirsin.

Back