Araba konusunda fikir istiyorum

sevgitek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
3.059
1.408
Kızlar ehliyetimi alalı 3-4 yıl oluyor. Yurt dışında değişimi için de 1 sene bekledim. Sıra geldi araba almaya.
Ben liseden beri mini cooper istiyorum. Bence her genç kızın ilgisini çeken bi araba 😅 Ama öyle yeni model falan değil. Çünkü hala acemi sayılırım. Tam kavrama sürecinde normal ucuz olsun istedim. fakat geçen arkadaşım Mini cooperların sürümünün kolay olmadığını söyledi.
eşim de citroen c1,c3 falan diyor.
sizin kullanıp da memnun kaldığınız tercihen otomatik vites küçük araba marke modeli var mı acaba? Küçük olması önemli 😅 yani böyle büyük uzun falan istemiyorum 😊

Kızlar ehliyetimi alalı 3-4 yıl oluyor. Yurt dışında değişimi için de 1 sene bekledim. Sıra geldi araba almaya.
Ben liseden beri mini cooper istiyorum. Bence her genç kızın ilgisini çeken bi araba 😅 Ama öyle yeni model falan değil. Çünkü hala acemi sayılırım. Tam kavrama sürecinde normal ucuz olsun istedim. fakat geçen arkadaşım Mini cooperların sürümünün kolay olmadığını söyledi.
sizin kullanıp da memnun kaldığınız tercihen otomatik vites küçük araba marke modeli var mı acaba? Küçük olması önemli 😅 yani böyle büyük uzun falan istemiyorum 😊
Esinizin onerdikleri guzel nissan micra da cok guzel bi bakmanizi oneririm.

Esinizin onerdikleri guzel nissan micra da cok guzel bi bakmanizi oneririm.
Şimdi Google dan baktım da. İlk başta büyük araba resimleri vardı. Altlarda küçük arabalar vardı. Model olarak farklı sanırım. Bu arabanın küçüklerini de söylemişti eşim de pek beğenmedim onları. Teşekkür ederim 😊

Bunu diyorum. Buyukleri degil.

Eklentiler

• Screenshot_20200817-163411_Google.jpg
    Screenshot_20200817-163411_Google.jpg
    95,9 KB · Görüntüleme: 59
Canim citroen çok geri salar özellikle yokuşta
eğer prof.degilsen çok zorlanirsin
Ama küçüklügü sürüşü falan çok iyidir

İ20 hundai kullandım manueldi küçük sayılır otomatiğini alabilirsin.. şimdi 0 hundai kona 1.6 var çok konforlu ,bütün ihtiyaçlara cvp verebiliyor,geçen babama buldum aldık opel astra yani inanın küçük büyük pek farketmiyor...

X