- 12 Ağustos 2014
- 1.214
- 1.110
- 36
Ben ilk kullanmaya basladıgımda Bursadan Istanbula gelmıstım.Tabii gözükaralığım var:)Bizim aileden araba kullanan yoktu,bu sebeple yapmalıyım dedim kendime.Annem de hep destek oldu sağolsun.Gözü kara değilsen yanına birileri ile tercihen erkek arkadas akraba olabilir.Yanlış anlasılma olmasın kadınlar cabuk panik olabiliyorlar.Eskı erkek arkadasım bana aglata aglata park etmeyi,iki arabanın arasına girmeyi öğretmişti.Hayır yapıcaksın,yaparsın diye diye.Allah razı olsun ,şimdi tek manevra ile park ediyorum.:)Yaparsın merak etme,herkes kullanıyor.İyi aksamlar.
Pazartesi gunu ilk arabamı alacagım kısmetse. Daha once aktif arac kullanmıslıgım yok. Ehliyetim var.
Bugun iki saat ders aldım hoca gayet iyi oldugumu soyledi.
Ama tuhaf bir korku var icimde, sanki arabayı alınca eve bile goturemem gibi dusunuyorum.
Otomatik arac cok bir zorlugu yok, yogun trafigi olan bir sehirde de yasamıyorum aslında.
Arabası olan, kullanan hanımlar siz hemen trafige cıkacak cesareti buldunuz mu? Ne kadar surede yalnız cıktınız? Benimle tecrubelerinizi paylasırsanız biraz cesaret bulabilirim. Simdiden tesekkur ediyorum.