Araba konusu ile geri döndüm

Arabayı niye temelli gönderiyorsunuz ki arabayı bizde kullanacağız diyemediniz mi ilginç

Ne arabaymis arkadaş.
Aylar, yıllar geçiyor sizin araba mevsuzu değişmiyor.
Araba ortak alınmışti zaten, babaannenin engeli üzerinden. Eşin senin kadar hak sahibi görmüyor kendini farkında mısın? Bu ortaklık bile şüpheli bence.

Ayrıca sen mesafeyi araba yüzünden koymadın, niye öyle yazıyorsun? Nişanliyken can ciğer olduğun, kınanı bile evlerinde yaptığın aileyi istemedin hayatında. Araba öncesi başka bahanelerin vardi.

Ay bu o üye mi piii

Aaaa bu kişi o mu? Araba sevdasi konusu nicki farkliydi sanki ondan tanimadim.

Araba alınırken ve paralar ödenirken siz eşinizle nişanlı öıydınız?Belki şimdi diğer kardeşin yaptığı gibi (arabayı kendininmiş gibi göstermek )o da size arabaya koyduğu para konusunda doğruyu söylememiştir. Ve bu yüzden arabayı satmak konusunda ailesine baskı yapamıyordur?

O zaman biraz arsız olacaksınız. Eşiniz sürekli arabayı alıp kullanacak.
Ben bekarkdn babam araba alacağında para vermiştim. Aynı şekilde eşim de babasına vermiş. Şimdi evliyiz kendi arabamız var. Bekarken aldığımız verdiğimiz şeylerin peşine düşmüyoruz.

Siz geçen bayram araba yüzünden kocasıyla kavga edip aileleri eve toplayip ev araba meselesinden olaylar iyice alevlenince babasının evine dönen üye değil misiniz? Hatta kuzeninizde sahurladiniz diye bı daha kavga etmistiniz? Hamileydiniz, boşanmaya kesin kararliydiniz, asla dönmem diyordunuz....Döndünüz mu? F Fight4freedom1

Yok bu o üye değil.
Ama yukarıda yazmışlar hatırladım bu da eskilerden.

Yok bu o üye değil.
Ama yukarıda yazmışlar hatırladım bu da eskilerden.
Yok yok onun da kayni evlenecekti, gelin varlikliydi...Araba sevdası değil bu, onu da biliyorum ben, tatlı kadındı ...Bu üyeyi bazi sebeplerden çok iyi hatırlıyorum, nicki değişmiş sadece, o da mecburiyetten tabi

Sizin esinizin ozelinde söylemiyorum burada cok konu okudugum icin soyluyorum.

Bu bekarken araba benim diyen adamlarin bir tanesine dahi inanmiyorum ben, bakin mesela su an kayniniz kayin ailesine araba benim diyor ve aileside bu yalan degirmenine su tasiyor.

Ayni seyin size yapilmadigina niye bu kadar eminsiniz, bunu merak ettim. F Fight4freedom1

Yok yok onun da kayni evlenecekti, gelin varlikliydi...Araba sevdası değil bu, onu da biliyorum ben, tatlı kadındı ...Bu üyeyi bazi sebeplerden çok iyi hatırlıyorum, nicki değişmiş sadece
Gecen baslikta ben de sordum bu o uye degil piraye, ama ayni numara bu uyenin ailesindede donuyor.

AaaA bu kadar benzelik olur...Her ayrıntı aynı neredeyse
Bu uyenin kayni nisanlisiyla kizin ailesine ortak yalan söylüyor, bu kizin kendi kucuk bi internet isi var, ailesi cok varlikli degil.

Diger uyenin nisanlisi issizlik durumuna cok hakim degil ama biliyor da galiba ve nisanli kiz baba parasi yiyen bir zengin aile kizi.

Ortak noktaları yeni dunurleri gerizekali yerine koyup, ise yaramaz ogullarini kakalama çabası. Konu sahibi lutfen kizma bana, kayin ailenin yaptiginin yanlis oldugunu sen de bizim gibi kabul ediyorsun zaten.

Bekarken yapılan şeylerin üzerine bir bardak su için.esim bekarken arabasını satıp 2 abisiyle beraber ev yaptırmış.o zaman bekarmis abileri de ve bu evi oturmak için yapmışlar.simdi kaynanam bu evde kimsenin hakkı yok en küçük oğluma kalacak diyor.basta çok sinir oluyordum şimdi ne halleri varsa görsün diyorum.sizde o arabadan umudu kesin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…