Bebek İkinci El araba koltugu, yurutec, hoppala, 0-6 yaş oyuncakları, çıngıraklar ve dönence arıyorum

melikeanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
530
3
46
İstanbul
merhaba,

istanbuldayım, sehir içinde evden gelip alabilirim, dışındaysanız kargoyu ödeyebilirim.

uygun fiyata veren varsa özellikle uygun fiyatlı 0-6 yaş çıngırak tarzı oyuncaklar almak istiyorum.
sonrasında araba koltugu ve yürütece ihtiyacımız var, kızımız 5 aylık oldu ve bunların hepsini sırasıyla alacagım, ya burdan ya dısardan ama elinizde temizler varsa burdan alabilirim.
ayrıca önceden de sormuştum yanıt gelmedi hoppala ve dönence de bakıyorum, yardımcı olursanız sevinirim

cevaplarınızı resimleriyle bekliyoırum.

fisher price dönencemiz var 150tlye almıştık en güzeliydi,mutlu düşler olarak geçiyo,otokoltuğumuzda maxicosi priori,yazlık kılıfıda var ayrıca almıştım koltuğu 550 kılıfınıda 90 tlye almıştım ,9-18kg .siyah.özelliklerine bakınn istanbulda oturuyorum dönence 75 otokoltuğuda kılıfıyla 200tl olur.ikside temzi az kullanıldı.görme imkanınız var konu açıp fot. eklemiştim.

Fisher price mama sandalyesi oyuncağı
playskool gloworld çıngıraklı kelebek
tinylove çıngıraklı puset oyuncağı
playgro toybox sesli puset oyuncağı
Fisher price müzikli aynaılı ışıklı emekleme arkadaşım salyangoz
Küp şeklinde tutmalı çıngırak mothercare elc marka
Sıkınca ses çıkaran tiger ve ayı disney peluş oyuncaklar
ıkea renkli peluş top
çıngıraklı çevirmeli eğitici oyuncak
Peluş kırmızı uğur böceği laptop boyunda

Ürünlerin bazılarının resimleri mb'ı yüksek geldiği için yüklemedi maalesef oyüzden temsili resimlerini koydum.

Eklentiler

• $028.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 138
  • $Playskool-Cici-Kelebegim_700_1.jpg
    101,6 KB · Görüntüleme: 147
  • $4039.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 158
Son düzenleme:
Oyuncaklarin fiyatlarini da yazabilirmisiniz hepsi guzelmis

MERHABALAR Mail adressinizi verin size olişimin temiz oyuncaklarından göndereyim heimess markalı oyuncaklar ve baska hepsi yurtdısından geldi ve organik ahşapdan yapılı güvensiz malı değil sonucda ağzına alıyor evlatlarımız fotolardan göndereyim tam onun yasına uygun cok güzel heimessdan ayaklı askılı oyuncaklar var bebeyi yatırıyon altına o oyuncakları tutmaya calışıyor renkli renkl figurler var ucunda:))

Mail adresimizi ozel mesajda gonderdim cok tesekkurler.

Arkadaşlar ilgi duyan mail buradan versin özelden yazanlara cvb veremiyorum daha henüz hakkım yokmuş göndermeye o yüzden özelden yazanlar mail adresside versin lütfen :)

Merhaba mutlu dusler donenceye ancak bakabildim guzelmis olabilir ama resmini cekip atabilirseniz kullanim durumuyla ilgili fikir sahibi olmak isterim, bi de en son fiyati ne olur acaba?
Oto koltugu icin bebegimiz henuz alti kilo oldugu icin ben sifirdan baslayan bir koltuk almak istiyorum tesekkur ederim.

Arkadaşlar ilgi duyan mail buradan versin özelden yazanlara cvb veremiyorum daha henüz hakkım yokmuş göndermeye o yüzden özelden yazanlar mail adresside versin lütfen :)

Oyuncaklari gordum genelde cingirak tarzi oyuncak aradigim icin sizinkiler biraz daha sade oldu,yine de tesekkurler.
Umarim cabucak satarsiniz,iyi geceler.

melike bende havuz şeklin hoppala var ama sanırım beğenmedin.kargo senden olrsa 80 tl ye vereceğim şu an almaya kalksan 160tl...hatta bir arkadaş e bebek com da 2 el bölümünde benimkinin aynısını 125 tl sattıyor ...kutusuyla göndereceğim..poşetinden henüz çıkmamış tekerlekleri var

Son düzenleme:

Arkadaslar ben basit bir hoppala ariyorum resim bulabilirsem aklimdaki tarzi size gosterecegim bu arada hala yurutec bakiyorum satmak isteyen varsa paylasirsa sevinirim.

............................................................................

Eklentiler

• $indir.jpg
    4,1 KB · Görüntüleme: 264
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…