- Konu Sahibi melikeanne
-
Oyuncaklarin fiyatlarini da yazabilirmisiniz hepsi guzelmis
MERHABALAR Mail adressinizi verin size olişimin temiz oyuncaklarından göndereyim heimess markalı oyuncaklar ve baska hepsi yurtdısından geldi ve organik ahşapdan yapılı güvensiz malı değil sonucda ağzına alıyor evlatlarımız fotolardan göndereyim tam onun yasına uygun cok güzel heimessdan ayaklı askılı oyuncaklar var bebeyi yatırıyon altına o oyuncakları tutmaya calışıyor renkli renkl figurler var ucunda:))
fisher price dönencemiz var 150tlye almıştık en güzeliydi,mutlu düşler olarak geçiyo,otokoltuğumuzda maxicosi priori,yazlık kılıfıda var ayrıca almıştım koltuğu 550 kılıfınıda 90 tlye almıştım ,9-18kg .siyah.özelliklerine bakınn istanbulda oturuyorum dönence 75 otokoltuğuda kılıfıyla 200tl olur.ikside temzi az kullanıldı.görme imkanınız var konu açıp fot. eklemiştim.
Arkadaşlar ilgi duyan mail buradan versin özelden yazanlara cvb veremiyorum daha henüz hakkım yokmuş göndermeye o yüzden özelden yazanlar mail adresside versin lütfen :)
Oyuncaklari gordum genelde cingirak tarzi oyuncak aradigim icin sizinkiler biraz daha sade oldu,yine de tesekkurler.
Umarim cabucak satarsiniz,iyi geceler.
merhabalar o tarz oyuncaklar da var ama foto cekemedim yarın cekerim eğer istiyorsanız
melike bende havuz şeklin hoppala var ama sanırım beğenmedin.kargo senden olrsa 80 tl ye vereceğim şu an almaya kalksan 160tl...hatta bir arkadaş e bebek com da 2 el bölümünde benimkinin aynısını 125 tl sattıyor ...kutusuyla göndereceğim..poşetinden henüz çıkmamış tekerlekleri var
Arkadaslar ben basit bir hoppala ariyorum resim bulabilirsem aklimdaki tarzi size gosterecegim bu arada hala yurutec bakiyorum satmak isteyen varsa paylasirsa sevinirim.
merhabalar o tarz oyuncaklar da var ama foto cekemedim yarın cekerim eğer istiyorsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?