Araba alıyorum....Yardım

aaa süper bır topik esımle hergun bakıyoruz araba ama henuz bu ay dahıl 10 mılyar bırıktırebıldık her ay 1 mılyar koyuyoruz kenara ben yaza dogru alalım dıyorum fakat esım 10 mılyarda kredı cekelım dıyot.

öncelık olarak çok yaslı bır araba ıstemıyoruz en az 2005 model olucak bız otomatık vıtesten yana degılız en son passat duşunmuştuk rahatlık ve konfor acısından ayrıca uzun yol rahat olur dıyolar ben megane ıstıyorum 2006 model model gümüş grisi ayrıca esımın bana hedıyesı olcak söz verdı bakalım hayırlısı

aaa süper bır topik esımle hergun bakıyoruz araba ama henuz bu ay dahıl 10 mılyar bırıktırebıldık her ay 1 mılyar koyuyoruz kenara ben yaza dogru alalım dıyorum fakat esım 10 mılyarda kredı cekelım dıyot.

öncelık olarak çok yaslı bır araba ıstemıyoruz en az 2005 model olucak bız otomatık vıtesten yana degılız en son passat duşunmuştuk rahatlık ve konfor acısından ayrıca uzun yol rahat olur dıyolar ben megane ıstıyorum 2006 model model gümüş grisi ayrıca esımın bana hedıyesı olcak söz verdı bakalım hayırlısı

bence çok geciktirmeyin,kredi almak daha mantıklı.

passat otomatik ben kullanıyorum canım (babamın arabası), harika bir araba özellikle bir bayan için çok rahat, kullanışlı,öncesindede hyundai getz kullandım düz vites oda fena değildi,ama passatla boş ölçüşemez tabi.

önümüzdeki haftalardada kendi arabamı alıcam ama hala karar veremedim üstelik bu hafta bakıcaz eyvahedigeldismile

ford fiesta alıcaz sanırım.

bence çok geciktirmeyin,kredi almak daha mantıklı.

passat otomatik ben kullanıyorum canım (babamın arabası), harika bir araba özellikle bir bayan için çok rahat, kullanışlı,öncesindede hyundai getz kullandım düz vites oda fena değildi,ama passatla boş ölçüşemez tabi.

önümüzdeki haftalardada kendi arabamı alıcam ama hala karar veremedim üstelik bu hafta bakıcaz eyvahedigeldismile

ford fiesta alıcaz sanırım.

yeni kasa fiesta çok güzel....bende çok beğeniyorum...ama fordun servis olayı hep sorundur...dikkatli ol...

sagol cnm önerın ıçın ama ben hıç kredıye gırmek ıstemıyorum pesın alalım dıyorum çünki bız dogudayız arabaya gerek yok burda araba alırsak zevkımız ugruna kullanıp masrafı olcak bırsuru

golf al golf
eltim aldı muhteşem
benim bi micram var o da çok pratik ama motor gücü çok az
değişicem ben de miyadı doldu
alırsam golf yada auris
aslında benim hayallerimin arabası bu maalesef çok pahalı
http://s2.desktopmachine.com/pics/Lancia_Delta_2009_05_1024x768.jpg

aa bu arabayı göstermene şaşırdım fazla bilinmiyor çünkü,aynen benimde hayallerimin arabası!!!!!!!!!!!!!!

cnm ben bu arabayı aldırıcaktım :gitme:
deneme sürüşü falan her haltı yaptık ama babam bu arabanın 2.eli satmaz diye almadı 2 gün ağladım :gitme:

ama pes etmedim,2 sene sonra bu arabayı alıcam mutlakaÇok üzgünüm çoook

hayalimin arabası resmen..fiyatı bence benzerlerine göre çok uygun özelliklerine göre de,ama tabi türkiye standartlarında arabalar normalde pahalı,bulgaristanda 18 milyarlık arabayı burda en az 25 e satıyorlar

ona en benzer araba fiat bravo'ydu ama onu da araştırınca bisürü eksisi çıktı:gitme:

ama moralimi bozmiycam alıcam bitane LANCİA DELTAAAAAAAkötükedihüso
o zamana kadar fordla yada ne alırsam idare edicem iştebilmiyorumkismile

aaa valla ben de şaşırdım şimdi:1shok:
çevremde kime dediysem one be dedilerkaydirigubbakcemile3
harika ama yaopuyorumnanaktan
nasıl ben hiç sürmedim test sürüşü nasıl
evet fiesta da güzel seçim baka.s
ikinci el konusunu ben hiç düşünmedim
ama bunun fiyatı 50 binden başlıyo ve daha piyasada ikinci eli bile yok:çok üzgünüm:
ama çok güzel ya renk de tam bu olucak:gitme:
inşallah bi gün bizim de olurolumunekankayizsmile
gene de Rabbime şükür çok şanslıyız:Saruboceq:
Allah isteyen herkese nasip etsin:Saruboceq:
aa bu arabayı göstermene şaşırdım fazla bilinmiyor çünkü,aynen benimde hayallerimin arabası!!!!!!!!!!!!!!

cnm ben bu arabayı aldırıcaktım :gitme:
deneme sürüşü falan her haltı yaptık ama babam bu arabanın 2.eli satmaz diye almadı 2 gün ağladım :gitme:

ama pes etmedim,2 sene sonra bu arabayı alıcam mutlakaÇok üzgünüm çoook

hayalimin arabası resmen..fiyatı bence benzerlerine göre çok uygun özelliklerine göre de,ama tabi türkiye standartlarında arabalar normalde pahalı,bulgaristanda 18 milyarlık arabayı burda en az 25 e satıyorlar

ona en benzer araba fiat bravo'ydu ama onu da araştırınca bisürü eksisi çıktı:gitme:

ama moralimi bozmiycam alıcam bitane LANCİA DELTAAAAAAAkötükedihüso
o zamana kadar fordla yada ne alırsam idare edicem iştebilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Bende de wolksvagen polo var kırmızısından hemde.... Bende arabama aşığım benimki otomatik ama benzinli...1,4 motor gayet memnunum fazla hız sevmiyorum zaten...
Tavsiye ederim yani wolksvagen arabaları hem güzel hem güvenilirdir...

aaa valla ben de şaşırdım şimdi:1shok:
çevremde kime dediysem one be dedilerkaydirigubbakcemile3
harika ama yaopuyorumnanaktan
nasıl ben hiç sürmedim test sürüşü nasıl
evet fiesta da güzel seçim baka.s
ikinci el konusunu ben hiç düşünmedim
ama bunun fiyatı 50 binden başlıyo ve daha piyasada ikinci eli bile yok:çok üzgünüm:
ama çok güzel ya renk de tam bu olucak:gitme:
inşallah bi gün bizim de olurolumunekankayizsmile
gene de Rabbime şükür çok şanslıyız:Saruboceq:
Allah isteyen herkese nasip etsin:Saruboceq:

cnm biz gittiğimizde otomatiği yoktu normalde alacağım otomatikti ama düz vitesle sürdüm,hiç ses duymazsın arabanın içinde, motor sesi trafik sesi falan yok bulutlarda gezer gibisin,ve içi de çok hoş sunrooflar falan,kendimi ferrariye binmiş gibi hissettim,içi de geniş boğucu değil çok konforlu,tek kötü yanı istediğin hıza ulaşman için gazı diğer arabalarınkine göre biraz daha köklemen lazım,yani hız dengesini sağlayamadığın için istop ettirebilirsin başlarda ama arabaya alışınca geçer,zaten bu olay sadece düz viteslerde varmış otomatik yine diğer arabalardaki gibi,hızı da yüksek,on numara araba...kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4

birazda bilerek erteledim araba alma işini babam belki etrafında görürse yada tanıdıklarına sordururda iyi şeyler duyarsa almaya karar verir diye inş alır..:Saruboceq:

bende krem rengi üstüne siyah sunrooflu olanlardan seviyorum,siyah çok sıradan gösteriyo öyle klas bir arabayı,beyaz da kiri çok gösterir diye düşündüm,gerçi öyle arabam olsun ben hergün yalayarak temizlerim opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

poloyu herkes tavsiye ediyor,bir de onu denemek istiyorum...

bu arada honda ve toyota gaz pedalından dolayı bazı araba modellerini şu sıralar geri çağırıyo diye okudum bugün milliyette..nolur nolmaz o markaları da almıycam.

canım bizde honda var memnunuz 2006 honda civic sundruflu , sundruf güzel oluyo hangi marka olursa olsun araçlarda tavsiye ederim , öneki aracımızda hondaydı ondanda memnunduk model yükseltik sadece hondayı tavsiye ederim yakıtı yönünden hemde tutulan bir araba ..

honda cıvıc hactbac tavsiye ederim kesinlikle 5 kapı.su damlasından ilham alınarak yapılmış ödüllü bi araba.içi dışı kullanımı muhteşem.güvenilirlik açısındanda sınıfının en iyisidir.yakıt tasarruflu.100km de 5.4 litre.çok memnun kalırsın.

volkswagen polo aldım kızlar,2010 model,çok memnunum,hepinize teşekkürlerrrr!!

bu arada bence alman malı alın daha kaliteli oluyor,vw,audi gibi..

bende nissan micra almak istiyorum fakat çok yaktığını söylüyolar.eğer kullanıcı varsa yardımcı olursa çok sevinirim.bide biri ben otomatik vites dizel micra kullanıyorum demiş ikisi bi arada yok bildiğim kadarıyla yada ben iyi araştıramadım yardımcı olrsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler:))

Back