Araba alıyorum....Yardım

Metaphora

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
2.502
53
118
35
İstanbul
kızlar araba alacağım yakında.aylardır ertelemek zorunda kaldık..çünkü ben çok seciciym ne istediğime bir türlü karar veremedim,hem güzel hem az yakan hemde servisinden memnun kalabileceğimiz bir araba bulamadık...renault ve hyundai dışında bir marka istiyoruz mümkünse.

siz hangi marka kullanıyorsunuz,yakıt durumu nasıl arabanızın,konforu falan.
en önemliside bir bayanın rahat kullanabilceği markaları söylerseniz çok yardımcı olursunuz.:1hug:

iyi olmayan önermediğiniz modelleri de söyleyin lütfen

(otomatik ve dizel alacağız)

Son düzenleyen: Moderatör:
önceki fiat punto idi. puntoda 1 depo ile 900 km yol yapabiliyorduk punto ile bir kaza yaptık içinden zor kurtulduk. sonra ben 2. arabamı alırken önce güvenlik diye diye 2 ayda zor karar verdim. canım benim 2. arabam opel corsa idi. hem otomatik hem dizeldi. bir depo ile max. 600 km yol yapıyorduk. ama kendimi güvende hissediyordum. herşeyi ile memnun kalacağın bir arabadır corsa
alacağın araba renault hyundai ve fiat haricinde sağlam bir araba olsun.

Ben a3 kullanıyorum canım otomatik benzinli yakıtı çokta ekonomik değil fakat güvenilir cok konforlu bir aractır.Birde honda civic öneririm serviste cok iyiler hemde kampanyada

önceki fiat punto idi. puntoda 1 depo ile 900 km yol yapabiliyorduk punto ile bir kaza yaptık içinden zor kurtulduk. sonra ben 2. arabamı alırken önce güvenlik diye diye 2 ayda zor karar verdim. canım benim 2. arabam opel corsa idi. hem otomatik hem dizeldi. bir depo ile max. 600 km yol yapıyorduk. ama kendimi güvende hissediyordum. herşeyi ile memnun kalacağın bir arabadır corsa
alacağın araba renault hyundai ve fiat haricinde sağlam bir araba olsun.

iyi hatırlattın canım babam ilk olarak güvenliğe bakıyor,benim güvenlik konusunda pek bilgim yok ancak...çok ufak araba almamı istemiyor bir kazada dağılır sağ çıkmazsın diyor ama ben küçük araba seviyorum..bende ilk olarak yakıt olayına bakıyorum malum öğrenciyim hergün benzin fiyatları da artıyor..

fiat puntoyu beğenirdim oysa çok şaşırdım akannehir Allah korumuş sizi iyiki söyledin canım.opel corsa'yı listeye ekledim canım teşekkürler :1hug:

LÜTFEN yorumlarınızı esirgemeyin,malum canımızı emanet ediyoruz,ilk arabam olacak lütfen tecrübelerinizi paylaşın arkadaşlarım-ablalarım a.s.

ben corsa kullanıyorum ve memnunum ama benimki eski model
motoru 1.4 olduğu için az yakıyor
ancak corsanın servisi ve yedek parçaları biraz pahalı
yine de yeni modellerini düşünebilirsin bence
görümcem de ford fiesta kullanıyor, çok konforlu ve rahat bir araba
bunu daha rahat tavsiye edebilirim.

Honda Accord'u tavsiye ederim. Bende var; 6 silindirli, benzin olarak cok hesapli degil ama kotu de degil. Ama tas gibi araba. Cok seviyorum. Ben de degistirmeyi dusunuyorum ve yine Honda Accord bakiyorum. Bir de Audi'yi cok severim.

Onermedigim araba Dodge. Surekli bozulup sorun cikariyormus diye duydum sahiplerinden.

Otomatik ve dizel olmayan ama dizel kadar az yakan, sağlam bir araba önereyim sana. Honda jazz. Tam bir bayan arAbası. Yerden yüksek, arkası düz ve sağlam. Bi araştır istersen.

toyota auris, kardeşim kullanıyor çok kullanışlı ve rahat. şiddetle tavsiye edilir.
yanlız konu sahibi arkadaşım, senin avatarından feci tırsıyorum ben yahu, The Ring den kopup gelmiş gibi kafamçokkarıştı

Opel öneririm astra ve vectra kullandım ama astrayı daha cok sevdim
simdi insignia cıkmıs oda güzel cok ekonomik degiller ama güvenli arabalar

:gitme:
toyota auris, kardeşim kullanıyor çok kullanışlı ve rahat. şiddetle tavsiye edilir.
yanlız konu sahibi arkadaşım, senin avatarından feci tırsıyorum ben yahu, The Ring den kopup gelmiş gibi kafamçokkarıştı

Evett yaa, hakikaten. Konu sahibi arkadaş, araba alınca içinde şeylerden de al. Hani oluyor ya korkunç maskeler, arabanın kafa konan yerine asıyorlar. Tam tarif edemedim ama daha önce görmüş olanlar anlamıştır. kaydirigubbakcemile3 Yüzümü gülümsettin, allah da seninkini opuyorumnanaktan

biraz durumum iyi olsun hayalimdeki arabayi alicam bir gun tabiki AUDi super araba onun ustune araba tanimam ya her modeli super.Allahim herkese nasip etsin

:gitme:

Evett yaa, hakikaten. Konu sahibi arkadaş, araba alınca içinde şeylerden de al. Hani oluyor ya korkunç maskeler, arabanın kafa konan yerine asıyorlar. Tam tarif edemedim ama daha önce görmüş olanlar anlamıştır. kaydirigubbakcemile3 Yüzümü gülümsettin, allah da seninkini opuyorumnanaktan

nasıl ya bence o resim çokk masum kafamçokkarıştı
kan ağlayan bir çocuk,ryden adlı ressamın eserlerindendir.
ama sankim ordan biraz korkutucu görünüyor cidden CADIARZU değiştiym bari

arkadaşlar audi çok yakıyor,renault kalitesiz fordun serviside pek ilgili değil diye biliyorum ben (net araştırmalarına ve kulaktan dolma bilgilere dayanarak) ama kullananlar daha iyi bilir ne düşünüyorsunuz

bende dizel otomatik toyota yaris var.... çok memnunum....kullanımı çok rahat...güven veriyor....motor çok güclü...eşimde de toyota corolla var...aynı motor var ikisinde de...düşün yani o küçücük arabayı uçuruyo....kırmızı ışıkta kalkınca herkes bir anda arkamda yok oluyo...çok atak ve seri bir araba...şiddetle tavsiye ediyorum.....

canım benimki nissan micra çok güzel bir araba bi kere küçücük parketmesi girip çıkması çok güzel hele bir de acemiysen şimdilik tam sana göre bayan arabası yani. iç tasarımı kalkışı durması falan çok rahat. bu arada benim araba otomatik ve dizel 2 el alıcaksan temizini bulursan kaçırma derim ben arabama aşığımm :asigim:
senin için resmini de koyuyorum yardımcı olabilmişimdir inşallah :))

50.000 tl ye kadar çıkabiliyorsanız, kesinlikle toyota auris dizel almalısınız.
zaten içine girip oturduğunda sahip olmak isteyeceğin bir araba.

karar vermeden önce mutlaka bir gör..

50 bin civarı demişsiniz.50 bini geçer tahminimce sıfıra göre hesapladım.Benzinli ve ikinci el olursa BMW alabilirsiniz.Dışı da ,içi de güzel.Güvenlik,konfor...Çok klas bir araba.Tavsiye edebilirim gönül rahatlığı ile.

Back