- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.619
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
Araba bir yatırım aracı sayılmaz. Çünkü çok kolay deger kaybedeb bi mülktür. Hafif bir çizik demek araçta 5 bin zarar etmek demek.
Biz geçen sene 80 biN liraya almıştık. Şu an 170 bin değeri. Ama ben ona yatırım diyemem.
Çünkü araç garajda dursa para yer. Kaskosu vergisi sigortasi muayenesi.... bi tek psikologa götürmüyoruz onu. Onun haricinde benden çok masrafıvar.
Üstüne 20 senelik kredi ödemek mantıksız. Ev alın da bari satarken kaybetmeyin.
Türk lirasinin her gün değerden düştüğü bir ulkede, 50 bin liralik araca 20 sene para ödenmez.
20 sene kredi bi ihtimal ev alınırken ödenir. Başka olmaz.
Yatırım demek, durduğu yerde kazandıran mülktür. Bu da altın demektir.
Altın alın. Maaş günü gidip altın alın. Kalan paranızla geçinin.
Araba ya da ev almak için belirli bir miktar peşinatınız olur hem. 20 sene kredi ödemezsiniz.
Benim bundan 3 sene önce 15 bin liram vardı.
Onunla 100 gram altın aldım.
Altınım bugün 45_50 bin bandında.
Bakin düzenli bir maaşım yok ama sizden ve sizin gibilerden çok param olduğuna yemin edebilirim.
Demek ki siz yatırım yapmayı bilmiyorsunuz.
Çünkü maaş her ay gelecek
Ona güveniyorsunuz. O sebeple birikim yapamıyorsunuz.
Bankalarda altın hesaplari var. Onlardan 1 hesap açin.
Her ay maas günü oraya altın alın. Hic kuyumcudan filan değil. Direkt maas aldığınız bankadan altin hesabiniza alış yapacaksiniz.
3 sene sonra zenginsiniz.
Zengin olmazsaniz ben buralardayım. Ne isterseniz söylersiniz
Biz geçen sene 80 biN liraya almıştık. Şu an 170 bin değeri. Ama ben ona yatırım diyemem.
Çünkü araç garajda dursa para yer. Kaskosu vergisi sigortasi muayenesi.... bi tek psikologa götürmüyoruz onu. Onun haricinde benden çok masrafıvar.
Üstüne 20 senelik kredi ödemek mantıksız. Ev alın da bari satarken kaybetmeyin.
Türk lirasinin her gün değerden düştüğü bir ulkede, 50 bin liralik araca 20 sene para ödenmez.
20 sene kredi bi ihtimal ev alınırken ödenir. Başka olmaz.
Yatırım demek, durduğu yerde kazandıran mülktür. Bu da altın demektir.
Altın alın. Maaş günü gidip altın alın. Kalan paranızla geçinin.
Araba ya da ev almak için belirli bir miktar peşinatınız olur hem. 20 sene kredi ödemezsiniz.
Benim bundan 3 sene önce 15 bin liram vardı.
Onunla 100 gram altın aldım.
Altınım bugün 45_50 bin bandında.
Bakin düzenli bir maaşım yok ama sizden ve sizin gibilerden çok param olduğuna yemin edebilirim.
Demek ki siz yatırım yapmayı bilmiyorsunuz.
Çünkü maaş her ay gelecek
Ona güveniyorsunuz. O sebeple birikim yapamıyorsunuz.
Bankalarda altın hesaplari var. Onlardan 1 hesap açin.
Her ay maas günü oraya altın alın. Hic kuyumcudan filan değil. Direkt maas aldığınız bankadan altin hesabiniza alış yapacaksiniz.
3 sene sonra zenginsiniz.
Zengin olmazsaniz ben buralardayım. Ne isterseniz söylersiniz