• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ara sınav sonuçları açıklandı

kızlar açıklanan notların yanında ders ortalaması var bi de bu ne oluyo?sınava girenlerin not ortalamaları mı ?

kızlar açıklanan notların yanında ders ortalaması var bi de bu ne oluyo?sınava girenlerin not ortalamaları mı ?

sınava giren bütün öğrencilerinin sayısının puanlarının ortalamasıymış canım...
yani aldığın notların karşılığındaki puanlar, senin aldığın nottan düşükse bu iyi demektir...
amam senin notun ortalamadan düşükse, bu kötü...

sınava giren bütün öğrencilerinin sayısının puanlarının ortalamasıymış canım...
yani aldığın notların karşılığındaki puanlar, senin aldığın nottan düşükse bu iyi demektir...
amam senin notun ortalamadan düşükse, bu kötü...

tam düşündügüm gibiymiş:) ben toplam 9 ders almıştım.4 tanesi ortalamanın biraz altında.neyse çalışmaya devam az kaldı zaten :52:

kızlar bu durumda vıze %30,final %70 diye bırsey olmayacak mı?Yani amac sadece insanlarla
aynı notu alabilmek mi?
Ve bütünleme kalktığına göre biz kaç dersten kalınca sınıf tekrar ediyoruz bilenler paylaşır mı??

şu sistemi bi adam gibi açıklasalar keşke :ssz::ssz:

arkadaşlar şimdi saçma gelebilir ama benim şuan hiç çalışasım yok pek çalışacak halim de yok şu sıralar fazlaca sorumluluğum var çünkü
sistemi anlayan biri bana bi yol göstersin Allah rızası için ne yapayım ben? notlarım aşağıda ama sistemi inanın hiiiç çözemedim :26:

$ortalamalı aof.png

şu sistemi bi adam gibi açıklasalar keşke :ssz::ssz:

arkadaşlar şimdi saçma gelebilir ama benim şuan hiç çalışasım yok pek çalışacak halim de yok şu sıralar fazlaca sorumluluğum var çünkü
sistemi anlayan biri bana bi yol göstersin Allah rızası için ne yapayım ben? notlarım aşağıda ama sistemi inanın hiiiç çözemedim :26:

Eki Görüntüle 621500

notların mükemmel cnm tebrik ederim ders ortalamalarınıda baktım türkiye ortalaması oluyor o derslerin geçmişsin hep yüksek puan almışsın tebrik ederim darısı finale inş bölümün ney bu arada:52:

notların mükemmel cnm tebrik ederim ders ortalamalarınıda baktım türkiye ortalaması oluyor o derslerin geçmişsin hep yüksek puan almışsın tebrik ederim darısı finale inş bölümün ney bu arada:52:

sağol canım ben de ilk baktım fena diil bi kaç ders hariç epey güzel almışım dedim
ama ortalamalar çanlar vs kafam çok karıştı iyi mi kötü mü inan onu bile anlayamadım :52: şimdi ben ortalamanın altında kalırsam kalıyor muyum?
çünkü finallere malesef çalışamayacagım :26:
türk dili ve edb bölümüm
sen uluslararası 3sün di mi? senin nasıl?

sağol canım ben de ilk baktım fena diil bi kaç ders hariç epey güzel almışım dedim
ama ortalamalar çanlar vs kafam çok karıştı iyi mi kötü mü inan onu bile anlayamadım :52: şimdi ben ortalamanın altında kalırsam kalıyor muyum?
çünkü finallere malesef çalışamayacagım :26:
türk dili ve edb bölümüm
sen uluslararası 3sün di mi? senin nasıl?

şimdi sen ders ortalaaması yazan yer varya orada bazı derslerin ortalamalarının altında kalsaydın sorun olabilirdi çok çalışman gerekirdi çan eğrisi bu yükselir çıkar çünkü bütün herkesin başarısına göre ama senin notların ben gayet güzel 50 60 65 arası notlar alırsan derslerin hepsinden geçeceğini tahmin ediyorum çok yükselmezse ortalama finalde hayırlısı cnm sen çalışabildiğin kadar çalış gerisi alllah kerim diyorum ben ama harikasin :)) benim notlarım

ULUSLARARASI İKTİSAT TEORİSİ:65 ORTALAMASI:43
BALKANLAR'DA SİYASEt:35 ORTALAMASI:37
ORTA ASYA VE KAFKASLARDA SİYASET:55 ORTALAMASI: 41
STRATEJİ VE GÜVENLİK:50 ORTALAMASI:42
İNSAN HAKLARI VE DEMOKRATİKLEŞME SÜRECİ:50 ORTALAMASI:46
KARŞILAŞTIRMALI SİYASETLER:60 ORTALAMASI:45 çok berbat bekliyordum cnm bana göre süper notlarım ortalamanın üstünde artık finale allah kerim diyorum final konuları zor umarım kolay çıkar ortalamalar fazla yükselmez ins:D

şimdi sen ders ortalaaması yazan yer varya orada bazı derslerin ortalamalarının altında kalsaydın sorun olabilirdi çok çalışman gerekirdi çan eğrisi bu yükselir çıkar çünkü bütün herkesin başarısına göre ama senin notların ben gayet güzel 50 60 65 arası notlar alırsan derslerin hepsinden geçeceğini tahmin ediyorum çok yükselmezse ortalama finalde hayırlısı cnm sen çalışabildiğin kadar çalış gerisi alllah kerim diyorum ben ama harikasin :)) benim notlarım

ULUSLARARASI İKTİSAT TEORİSİ:65 ORTALAMASI:43
BALKANLAR'DA SİYASEt:35 ORTALAMASI:37
ORTA ASYA VE KAFKASLARDA SİYASET:55 ORTALAMASI: 41
STRATEJİ VE GÜVENLİK:50 ORTALAMASI:42
İNSAN HAKLARI VE DEMOKRATİKLEŞME SÜRECİ:50 ORTALAMASI:46
KARŞILAŞTIRMALI SİYASETLER:60 ORTALAMASI:45 çok berbat bekliyordum cnm bana göre süper notlarım ortalamanın üstünde artık finale allah kerim diyorum final konuları zor umarım kolay çıkar ortalamalar fazla yükselmez ins:D

ben de uluslararası ilişkiler okuyorum örgün olarak
aöf ikinci üniv olarak okuyorum
malesef bu dersler biraz bunaltıcı ya
iktisat teorisi fena değil ama bu dönem aldım ben de. aa geldi şükür. konular uyusur mu bilmiyorum takıldıgın yer varsa paslaşalım istersen biliyorsam yardım ederim
karşılaştırmalı siyasetler dediği ne ki ya acaba karşılaştırmalı siyasal sistemler diye bi ders almıştık gecen yıl o mu ki?
hakkımızda hayırlısı olsun
herkes finallerde yükseltirse benimki de işe yaramaz ya neyse... buna da şükür
55 gelen dersime falan biraz bakcam ama 80 90 olanlara hiç bakmicam malesef vaktim yok

ben de uluslararası ilişkiler okuyorum örgün olarak
aöf ikinci üniv olarak okuyorum
malesef bu dersler biraz bunaltıcı ya
iktisat teorisi fena değil ama bu dönem aldım ben de. aa geldi şükür. konular uyusur mu bilmiyorum takıldıgın yer varsa paslaşalım istersen biliyorsam yardım ederim
karşılaştırmalı siyasetler dediği ne ki ya acaba karşılaştırmalı siyasal sistemler diye bi ders almıştık gecen yıl o mu ki?
hakkımızda hayırlısı olsun
herkes finallerde yükseltirse benimki de işe yaramaz ya neyse... buna da şükür
55 gelen dersime falan biraz bakcam ama 80 90 olanlara hiç bakmicam malesef vaktim yok

cnm sen şuan aöf okuduğuna göre Açıköğretim e-Öğrenme Portalı (Yıllık) bu siteye gir cnm 2013 ara sınavı uluslarası ilişkiler 3.sınıf sorularına bak cnm anlarsın karşılaştırmalı siyasetler neymiş diğer derslerden çıkan sorularada bakarsan eğerki ben anlarım dersen valla yardım edersen çok mutlu olurum balım ::)

cnm sen şuan aöf okuduğuna göre Açıköğretim e-Öğrenme Portalı (Yıllık) bu siteye gir cnm 2013 ara sınavı uluslarası ilişkiler 3.sınıf sorularına bak cnm anlarsın karşılaştırmalı siyasetler neymiş diğer derslerden çıkan sorularada bakarsan eğerki ben anlarım dersen valla yardım edersen çok mutlu olurum balım ::)

malesef programlar pek uyusmuyor
ders adları cok benzer ama malesef içerikler farklı
biz mesela karsılastrmalı siyasette parti sistemler falan işledik, japonyada fransada secimler falan :26:
sadece uluslararası ikt teorisi cok cok benziyor :26:

Back