• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ara sınav sonuçları açıklandı

ne zaman açabildin canım, yeni mi? yoksa akşam üzeri mi? şu saatlerde pek açan olmadı da..yeniyse eğer şanslısın...

canım saat 8 gibi açtım bir arkadaşınkine de baktım ama tek seferde açamadım sayfayı yeniledim birkaç sefere anca oldu

Son düzenleme:
sinirden heryerime ağrı girdi bu ne saçma sapanlık ya
bilgisayar çağında yaşıyoruz ve yaşadığımız probleme bak
bunada çare bulamıyolarsa yuh artık

Kızlar şuan sitede sorun yok , yani ben girebildim ilk girişimde açtı.. artık olmasın zaten dünden beri bekledik nihayet ...Bakabilen arkadaşlar sonuçlarınız nasıl merak ediyorum?

Kızlar şuan sitede sorun yok , yani ben girebildim ilk girişimde açtı.. artık olmasın zaten dünden beri bekledik nihayet ...Bakabilen arkadaşlar sonuçlarınız nasıl merak ediyorum?

55-90 arasi cesit cesit notlarim var :27::27:
sizin nasil? hangi bolumu okuyorsunuz?

kızlarrrrrr sonunda baktım sonuçlara bakarmısınız nasıl geçmem için nekadar alman lazım bunlardan::))

4 kredi:ULUSLARARASI İKTİSAT TEORİSİ:65
5 kredi:BALKANLAR'DA SİYASEt:35
5 kredi:ORTA ASYA VE KAFKASLARDA SİYASET:55
4 kredi STRATEJİ VE GÜVENLİK:50
4 kredi:İNSAN HAKLARI VE DEMOKRATİKLEŞME SÜRECİ:50
5 kredi:KARŞILAŞTIRMALI SİYASAL SİSTEMLER:60

Ben dün gece saat 12'den sonra baya bir uğraştıktan sonra girebildim.Sonuçlar fena değil.Tahminlerim aynen doğru çıktı.Şu finalleride bir atlatıp rahata ersek.....

Ders Kodu Ders Adı Kredi Açıklama Not
FİN201U FİNANSAL YÖNETİM 1 5,0 1. ARA 55
İŞL401U DENETİM 5,0 1. ARA 60
İŞL403U SERMAYE PİYASALARI VE FİNANSAL KURUMLAR 5,0 1. ARA 50
İŞL405U STRATEJİK YÖNETİM 1 5,0 1. ARA 65

kızlar bunlarda benım notlarım işletme 4. sınıfım sizce nasıl çok mu vahim durumum

Back