biz bize yizBoşver kapandı gitti zaten ....
biz bize yizneyse kapandı diyorsanız tamam kapandı ı
Kazen yok çıkabilirsin
Kazen yok çıkabilirsin
Kim saklanıyormuşSaklanma gördüm
İkonu çaldım haberin olsun
Kesin öyledirKim saklanıyormuş,ben size bu kanepenin rengi güzel mi diye soracaktım
Eşim gelmek üzere,yemek yapıyorum ,meraktan baktım,geri kaçıyorum.
Kim saklanıyormuş,ben size bu kanepenin rengi güzel mi diye soracaktım
Eşim gelmek üzere,yemek yapıyorum ,meraktan baktım,geri kaçıyorum.
Abla imzanda yaşlı mı yazıyorTabi tabiiiii ne demezsin hadi sen yemekle cebelleş, bizdede sular kesildi akşam 10'da gelecekmiş
Abla imzanda yaşlı mı yazıyorBirde ben söyleyince kızıyorsun
İyi akşamlar ablamBen kaçtım iyi akşamlar çok konuşmayın sakın okuması zor oluyor dedikodu edeni habwr verin
imzadakiler eski toprak olurlar
Nereye kurabiye yapmaya mı eski tarifler misss gibi oluy oo rBen kaçtım iyi akşamlar çok konuşmayın sakın okuması zor oluyor dedikodu edeni habwr verin
Yaa evet makyaj sac giyim yapiyorduk her alanda artik tik yokkbaska alanlarda yarısmalar olsun ozaman kazanabilme ihtimalimiz yukselir hep kaybeden olmayalım lutfen ama
Hahahahah benimkinin sayisini unuttum beybisiiKız kaçıncı yarışmanın? Benim 10 da sıfır, ben ne yapayım
6 olmuşHahahahah benimkinin sayisini unuttum beybisii
İmzaya göre büyük değil mi ?Abla imzanda yaşlı mı yazıyorBirde ben söyleyince kızıyorsun
Farkedilmemiş olabilir yada dediğin gibi olabilirİmzaya göre büyük değil mi ?Benim 2 kere onun yarısı kadardı nerdeyse uyarı gelmişti. HanimKelesimiGetir yaşlı diye mi hoşgörüyorlar