• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri ara makass :.

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

mehtapjb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
43
0
36
Ankara
arkadaşlar saçlarım gür ve kalın telli bide kuru gibi .saçlarım dalgalı hemde baya ma hiç saçlarımıaçamıyorum ara maks nasıl bişey veya saçlarımı nasıl kestirsem yardım edin:1::26:

saçların kalınsa ara makas çok iyi valla :D kendimden biliyorum.. bnmde saçlarım çok kalın ve dalgalı ilk defa ara makas attrdım hem biraz inceldi hemde dalgaları daha çok belli oldu :) tavsiye ederm yani

Ara makas yaptır derim bende
Ablamın saçları gür ara makastan sonra çok rahatladı
Duşta ve sonrasında rahatlarsın

kardeşimin saçları tamda bahsetiğin gibi ara makas çok kurtarıcı oluyor.ben evde kesiyorum kardeşimin saçlarını ama kuaföre git eğer ilk yapacaksan

yıllarca saçlarımı ara makaslı kullandım ara makas dedikleri efile makası diye bişey var onunla kesiyorlar o makasın özeliği bazı yerleri kesip bazı yerleri bırakması yani saçın yine uzunluğu aynı kalıyor ama azalmış oluyor yıllarca kullandım demiştim saçlarım çok gür tokaya bile sığmazdı o zamanlar bıkmıştım kurumazdı gittim kestirdim oooh ne rahat ama düzleştirince uçlar çok cılız kaldı bende dolayısıyla hep maşa yaptım rahattı yani ama bi zaman sonra kabak tadı verdi çünkü uçları fare kuyruğu gibi gelmeye başladı bende gittim kattan uzak küt dümdüz bi model kestirdim bu saça düzleştirici yapınca daha dolgun duruyor bu arada efileyle saç kesmek çok kolay bunu kendinde yapabilirsin kuaför toptancısına gidersen bulabilirsin

canım ara makas makası dusun makasın bı tarafı aynı bıldın makas dıger tarafıda tarak gıbıdır ona ara makas denır sacların kabarık gur ıse tavsıye ederım hıc yokdan saclar kabarmıyor ve azda olsa sonuyor bırde sacını makas ıle ksetırme ustura ıle kestır

Back