Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
avatardaki siz iseniz saç renginiz harika sölemeden geçemedim :)hangi renk markası nedir öğrenebilirmiyimbence ara makas attırmayın kızlar ... evet saçı gür olanlar ara makas ilk atıldığında rahatlıyor ama o ara makaslar uzamaya başladığında saç iyice kabatıyor bence ...
avatardaki siz iseniz saç renginiz harika sölemeden geçemedim :)hangi renk markası nedir öğrenebilirmiyim
sağ ol canımcım çok güzel bi renkti bende çok seviyordum ama çok çabuk akıyordu o yüzden şuan saçım bu renk değil ... rengi malesef bilmiyorum bebişim çünkü ben kuaförde boyatmıştım pembe istiyorum demiştim ortaya bu çıkmıştı
şimdi hangi rengi kullanıyorsun peki cnm model nasıl peki:)
model gene aynı canım ben kısa saçı çok severim ama saçım düz olduğu için daha fazla kısaltamıyorum ... saçlarımın rengi şuan güğüm bakırı aynı hürrem sultanın saç rengi ama ben diziyi görüpte boyatmadım ben saçımı yazın boyatmıştım dizi sonra başladı
demekki dizide seni kopya etmişler .yeniliklerin öncüsü olarak yeni bir tarz düşüncen varmı cnm:)
ay çok mutlu oldum şimdi evet ya sokak modası hep benim hep benim ... ne yapsam iki gün sonra herkeste ... ya aslında aklımda tarz olarak neler var neler de millet hep yok bu saç sana yakıştı değiştirme falan ...ama sana bi tarz bulmamı istersen ekle resmini bak sana neler buluyorum ama unutma ben çılgınlıktan yanayım
ehehe msj hakkım daha dolmamış değilse özelden yazardım cnm. 100 mesaj lazımmış