• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri ara makas

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

ece11

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
71
3
286
Hatay
arkadaşlar saçlarımı kestirecem.ara makasla kesim yaptırmamıştım daha önce.ara makasla yapılan kesim normal makastan daha mı iyi siz ce?saçları inceltir mi?

beni saçlarım çok sık ve kalın telli bende geçen sefer kuaförün tavsiyesi üzerine vurdurdum vallahi çok hoş oldu seyrek oldu saç bakımında kolaylık sağladı ben memnun kaldım şahsen

cnm saçın çok gür olup da seni rahatsız ediyosa tamam yaptır ama normal bi saçın varsa asla asla tavsiye etmem.kuş kadar kalır saçın allah korusun

saçlarım gür değil.hatta röfleden sonra daha da incelldi.ama kuaför ara makasla yapacağı kesimin daha modern durduğunu ve makas izlerini yok ettiğini söyledi.ben de kararsız kaldım.madem inceltiyor normal kesim yapcam sanırım.teşekkürler yanıtlarınız için

saçların hele de ince telliyse asla yaptırma cnm bayağı azalıyor küt kestirirken uçlarına bir de kısacık erkeksi modellerde yapıolar usturayla çekerek inceltiolar ama uzun ve orta boy saça (eğer çok gür değilse) asla yapılmamalı bence

bende kapalı bırı oldugum ıcın saclarım cok kalındı bakmak bana zor gelıyodu benımde kuaforum arkadasım bana tafsıye ettı ona guvenerek kestırdım o kadar rahatladımkı basım hafıfledı resmen tafsıye ederım yanı...

Benim saçlarım kalın telli ve çok gür olduğundan kırıklarımı aldırmaya gittiğimde mutlaka ara makas attırırım resmen hafifilediğini hissediyorum kafamın.

bence ara makas attırmayın kızlar ... evet saçı gür olanlar ara makas ilk atıldığında rahatlıyor ama o ara makaslar uzamaya başladığında saç iyice kabatıyor bence ...

bence ara makas attırmayın kızlar ... evet saçı gür olanlar ara makas ilk atıldığında rahatlıyor ama o ara makaslar uzamaya başladığında saç iyice kabatıyor bence ...
avatardaki siz iseniz saç renginiz harika sölemeden geçemedim :)hangi renk markası nedir öğrenebilirmiyim

avatardaki siz iseniz saç renginiz harika sölemeden geçemedim :)hangi renk markası nedir öğrenebilirmiyim

sağ ol canımcım çok güzel bi renkti bende çok seviyordum ama çok çabuk akıyordu o yüzden şuan saçım bu renk değil :1: ... rengi malesef bilmiyorum bebişim çünkü ben kuaförde boyatmıştım pembe istiyorum demiştim ortaya bu çıkmıştı :34:

sağ ol canımcım çok güzel bi renkti bende çok seviyordum ama çok çabuk akıyordu o yüzden şuan saçım bu renk değil :1: ... rengi malesef bilmiyorum bebişim çünkü ben kuaförde boyatmıştım pembe istiyorum demiştim ortaya bu çıkmıştı :34:

şimdi hangi rengi kullanıyorsun peki cnm model nasıl peki:)

şimdi hangi rengi kullanıyorsun peki cnm model nasıl peki:)

model gene aynı canım ben kısa saçı çok severim ama saçım düz olduğu için daha fazla kısaltamıyorum :( ... saçlarımın rengi şuan güğüm bakırı aynı hürrem sultanın saç rengi ama ben diziyi görüpte boyatmadım ben saçımı yazın boyatmıştım dizi sonra başladı :1:

model gene aynı canım ben kısa saçı çok severim ama saçım düz olduğu için daha fazla kısaltamıyorum :( ... saçlarımın rengi şuan güğüm bakırı aynı hürrem sultanın saç rengi ama ben diziyi görüpte boyatmadım ben saçımı yazın boyatmıştım dizi sonra başladı :1:

demekki dizide seni kopya etmişler .yeniliklerin öncüsü olarak yeni bir tarz düşüncen varmı cnm:)

demekki dizide seni kopya etmişler .yeniliklerin öncüsü olarak yeni bir tarz düşüncen varmı cnm:)

ay çok mutlu oldum şimdi :1: evet ya sokak modası hep benim hep benim ... ne yapsam iki gün sonra herkeste :1: :60: ... ya aslında aklımda tarz olarak neler var neler de millet hep yok bu saç sana yakıştı değiştirme falan ...ama sana bi tarz bulmamı istersen ekle resmini bak sana neler buluyorum :64: ama unutma ben çılgınlıktan yanayım :1:

ay çok mutlu oldum şimdi :1: evet ya sokak modası hep benim hep benim ... ne yapsam iki gün sonra herkeste :1: :60: ... ya aslında aklımda tarz olarak neler var neler de millet hep yok bu saç sana yakıştı değiştirme falan ...ama sana bi tarz bulmamı istersen ekle resmini bak sana neler buluyorum :64: ama unutma ben çılgınlıktan yanayım :1:

ehehe msj hakkım daha dolmamış değilse özelden yazardım cnm. 100 mesaj lazımmış:(

2 yıl öncesine kadar saçlarımı nasıl kestirirsem kestiriyim hiç hoş olmuyordu aşırı kabarıyordu snra arkadaş tavsiyesiyle ara makas attırdım saçlarım inanılmaz model aldı kestirdekten 1 gün sonra 1 arkadaşım da gitti aynı modeli kestirip ara makas atıırdı çok beğenmişti:)) snra yavaş yavaş daha da dalgalı oldu şimdi(yani 2 yıl sonra :D) saçlarımın dalgasını herkes çok beğeniyor ve eskisi gibi kabarıp elektiriklenmiyor da ara makası saçları çok seyrek olmayan herkese tavsiye ederim :))

Back