Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ara makas attrmak istiyorm daha önce hiç denemedğim için sormak istedimm ara makas dan iii sonuç alan varmı yoksa tarz değişikliğine ihtiyacım var nasıl kestireyimm önerdiğinzz modeller nedir şimdiden teşkler..:)
canım zaten fotoğraf koymamışsın en azından saçların kıvırcık mı düz mü, uzunsa nerene geliyor, ince telli mi kalın telli mi, gür mü seyrek mi bunları belirtseydin a.s.
gür ve kalın saçları kısa kullanmak bence çok zor oluyor.
saçların ne uzunlukta bilmiorum ama hafif uclarından aldırıp azcık kat attır.eğer fön çekerim dersende kahkülü ya da yana perçemi deneyebilrsinn.
benim saçlarım gür değil ama hafif dalgalıı.uclarından aldırıp kahkül kestirdim.her gün fönlemek hem sıkıcı hemde saçlara zarar verio.bende nemliykenn şekillendiri sürüp dalgalrı belirginleştiriorum.sadece kahkülüme fön çekiorummm.doğal duruyo.hemde çok uğraşmamış oluyorum
saç kesimine karar vermeden önce kullanımını düşünn.bilirsin canım her an uğraşma frısatımız olmuyo.kimi zamn insanın zoruna gidio uğraşmak.o yüzden fönsüzkende bi kaç ufak işlemle güsel bakımlı duran saçlara sahip olacağın şekilde kestir.
çok teşekkürler ama kakülle aram pek ii değil çünkü beni rahattsız ediyor o yüzden her yerde her zamnn rahat olabileceğim saç modeli gerekiyo saçım zaten şuan katlı yeniden kat attrınca bi fark olacakmı ki :)