• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ara lekelenme lütfen yardım edin:(

uykucubiri

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
132
26
13
Hanımlar hepinize merhaba ben aranıza yeni katıldım 21 yaşındayım ve bilgilerinize çook ihtiyacım var. Ben 5 aydır ara lekelenme yaşıyorum adetimden 4-5 gün sonra başlıyor biraz kasıklarım ağrıyor peçeteye sildiğimde pembemsi kırmızımsı leke geliyor akıntı gibi. Smear yaptırdım hormon testleri ve vajinal ultrason artı doppler. Ve herşey temiz çıkıyor 5 farklı doktora gittim tuhaf olan hiçbirşey yok. Ve ben ileri düzeyde hipokondriyazis(hastalık hastalığı) hastasıyım 3 senedir bununla mücadele ediyorum artık dayanıcak gücüm kalmadı lütfen bildiklerinizi benimle paylaşın rahim kanseri miyim?

Hayur canım bence yumurtlama kanaması yaşıyorsun. Bildiğim kadarıyla normal bir durum. Ama emin olmak istersen lekelenme olduğu zaman hemen doktora git.

Hayur canım bence yumurtlama kanaması yaşıyorsun. Bildiğim kadarıyla normal bir durum. Ama emin olmak istersen lekelenme olduğu zaman hemen doktora git.

Yaşım daha çok büyük olmadığı için onuda tam bilmiyorum bir kez daha gidicem ama artık çok korkmaya başladım aklımdan bir kez bile çıkmıyor :(

Yaşım daha çok büyük olmadığı için onuda tam bilmiyorum bir kez daha gidicem ama artık çok korkmaya başladım aklımdan bir kez bile çıkmıyor :KK43:
Bu kadar stres yapma lütfen bence benim dediğim çıkacak ;) kaç günde bir adet oluyorsun?

Tamam işte canım yani sen ortalama 14-15. gün yumurtluyorsun. Bazı kafınlar yumurtlama esnasında lekelenme yaşar. Senin lekelenme de tam o zamanlara geliyor. Tabi sen yine de bu lekelenme olunca doktora bir görün.

Tamam işte canım yani sen ortalama 14-15. gün yumurtluyorsun. Bazı kafınlar yumurtlama esnasında lekelenme yaşar. Senin lekelenme de tam o zamanlara geliyor. Tabi sen yine de bu lekelenme olunca doktora bir görün.

Cidden birazda olsa rahatladım çook teşekkür ederim umarım öyledir çünkü kötü birşey olsa herhangi bi testte çıkardı diye düşünüyorumm

Büyük ihtimalle yumurtlama döneminin belirtileri ... bir dönem bende de oluyordu. Aynı bahsettiğiniz şekilde.

Canım lekelenme kendiliğinden geçti ama ağrım geçmedi o dönemde ağrım var anlıyorum hani

Back