tam sendeki olay bendeki yumurtlama zamanları bazen oluo bazen olmuo,ama şu 10 aydır cozuttukaydirigubbakcemile3bu ay işte gelmedi ve reglimide bugün oldum olmucam die panik yapmıştım,regli olmamda sorun olmamasına rağmen şu ara kanamalar yüzünden regli olmucam die panik yapıomcanım benimde lekem 4-5 gün sürerdi, her ayda olmaz bazı ay çok olur bazen az hiç belli olmaz
bilmen gereken o günler senin için önemli gün aşırı yapabiliyorsan hergün ilişki
mesela hamile kaldığım ay ateşimi ölçmüştüm onu örnek veriyim sana
15. gün olan sancımla mümkün değildiki ilişki olsun resmen kıvranıyordum ağlayacak haldeydim ama önemli diye ilişki oldu
13 14/Nis 36.3*
14 15/Nis 36.4* leke sancı
15 16/Nis 36.1 leke sancı
16 17/Nis 36.6*
17 18/Nis *
18 19/Nis 36.5* leke
19 20/Nis ??
Benim de ayni, peki sen dogum kontrol hapi kullandın mı Ruzgar?Kullandıysan o donem ara kanaman oldu mu?
Benim dr kullanınca geçti diye progesteron eksikliginden diyor.
FSHım 9 da olunca çok korkuyorum acaba Allah saklasın ama çocugumuz olmaz mı diye? Yumurtlama doneminde vajinal ultrasonla bakıldı, dr yumurta durumun gayet iyi dedi gerci ama FSH tam max da.
Moralim bozuk iste
tam sendeki olay bendeki yumurtlama zamanları bazen oluo bazen olmuo,ama şu 10 aydır cozuttukaydirigubbakcemile3bu ay işte gelmedi ve reglimide bugün oldum olmucam die panik yapmıştım,regli olmamda sorun olmamasına rağmen şu ara kanamalar yüzünden regli olmucam die panik yapıom
merhaba
çok geçmiş olsun, sizin rahatsızlığınıza benzer durum bende 8 aydır var 3 dr. değiştirdim, sürekli ilaç veriyorlar, sonuncusu laparoskopi yapılması gerekir deyince korktum bidaha gitmedim, forumda takip ettim, internetten araştırdım Prof. Dr. Yakup Erata dan rand. alsım 21.12 pzts gidecem, İnşallah birçaresini buluruz. Çok kötü bir durum sizi çok iyi anlıyorum. Sürekli kanamalar sürekli ped değiştirmeler ve bitmek bilmeyen kasık ağrıları, bir de yaşam kalitesi düştü, evlilik desen bitmek üzere, İnşallah bir an önce iyileşiriz.Tekrar çok geçmiş olsun
Arkadaşlar merhaba,
buradaki yazıları tek tek okudum. çeşit çeşit ara kanama var. herkesin ki farklı. kimisi kahverengi renkli, kimisi açık pembe, beyaz akıntıyla birlikte kan geliyor, kimisininki 3-4 gün sürüyor, kimisininki 1 günde bitiyor. dolayısıyla hepsinin çözümü de farklıdır diye düşünüyorum.
ben de uzun yıllardır ara kanama yaşıyorum. birkaç doktora gittim genelde ya doğum kontrol hapı veriyorlar yada progesteron. zamanla bunların da aslında işe yaramadığını gördüm. zaten yapılan hormon tahlillerim de normal çıkıyor. sorun hormanal değilse, yumurtalık kistim de yok, polip var dediler histeroskopiyle onları da aldırdım yine geçmedi yine geçmedi.
yukarıda yazan arkadaşlardan biri stresin bu durumu tetiklediğini söylemiş, ona kesinlikle katılıyorum.
benim ara kanamalarım şöyle oluyor: benim siklusum genelde 28 gün sürüyor. fakat siklusun 17-18-veya 19.gününde karın ağrısyla birlikte sulu bir şekilde kanamam oluyor. bu kanamanın 4-5 gün sürdüğü de oluyordu önceden, şu sıralar 1-2 gün sürüyor.
doktorum en son yumurtalık kanaması dedi ama ben kesin emin değilim. sorunun ne olduğunu bulan ve çözüm getiren bir doktor olmadı şu ana kadar.
3 yıldır bebek istiyoruzolmuyor, görünen başka bir sorun yok deniliyor. yaptırmadığım tahlil tetkik kalmadı. hsg çektirdim, sulu ultrasonla baktılar, histeroskopi oldum alınan polipler patolojiye gitti, çıkan sonuç normal polip. hala ara kanamam oluyor. çözüm bulan varsa ve kanama şekli benimki gibi siklusun 17-18 veya 19. günlerinede olup karın ağrısıyla başlayan sulu kan, yada pembe sulu akıntısı olan varsa buraya yazarsa çok sevinirim.
diğer bir arkadaşın da dediği gibi kendi kendimizin doktoru oluyoruz. başka çaremiz yok.
ayrıca bu şekilde ara kanamsı olup çocuğu olan varsa doğal yolla mı oldu bilgi verirse çok sevinirim.
sevgiyle kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?