arkadaşlar selam,yaklaşık 10 aydır dönem dönem ara kanama problemi çekiorum,işin nası başladığını ve bu olayı nası keşfettiğimi anlatıyım öncellikle,bundan yaklaşık bi sene önce babam çok ağır bi hastalık geçirmişti ve bu hastalık olayı bizleri çok üzdü.babamın hastalık geçirmesinden yaklaşık 1 ay sonra benden(regli dönemimde deilken)böle akıntıya bulaş olmuş kan geldi az miktarda ama evham yaptım sonra geçti 2 ay böle bişi gelmedi düzenli reglimi oluodum,sonra bu olay gene nüksetti,bunun üstüne dr a gittim ne iş die,dr enfeksiyon kapmış dedi biton ilaç verdi,ilaçları kullandım geçti(ben öle olduğunu sandım)3 ay sonra gene oldu bu olay gene ilaçları kullandım geçti(salak kafam gene ben öle olduğunu sandım) sonra bi baktım ana her ay iki reglimin arasında tam ovulasyon dönemimde kahve telvesi gibi böle peçeteyle silince belli olan bazen regli ilk gelir öle kahverengi lekenmeler şeklinde olan bi olaymış bu iki reglimin ortasında 4 yada 5 gün süren lekelenmeler oluo.bebek regli diom artık bu olaya ben
bi yerlerde okudum bu olayı kimi yerler normal dio,kimi yerlerde insanı evhamlıdıro biton aptal saptal şey yazıo.bu bende artık yer mi yaptı,geçer mi,nolur bilmiom artık,bu arada normal adetim her ay düzenli gelio,lütfen bunu yaşayan ve bilgisi olan arkadaşlarrrrrrr bilgiiiii istiommmm![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)