Rica ederim . inşallah guzelmi güzel haberlerini Allah'ın izniyle bekliyorummInşaAllah canım tesekkur ederim ilgin icin
Ilk buraya yazarim bir olsun daRica ederim . inşallah guzelmi güzel haberlerini Allah'ın izniyle bekliyorumm ☺☺
İnşallahIlk buraya yazarim bir olsun da
Yarina ne kaldi saatler gecmek bilmiyoİnşallah
İnsanda beklemediği anda umut karşısına çıkıyor doktor da dedyise .umut var demektir peki doktor ne dedi . hakkında.Yarina ne kaldi saatler gecmek bilmiyo
Doktor umutlandirinca saat sayar oldum aslinda hic beklemezdim diger aylar
yerlesme kanamasi 1 2 damladir pembe yada kahve akinti tarzi. Kan degildir. fazlaysa ve kan rengindeyse ara kanamadir. Eger hamilelik supheniz varsa idrar tahlili yapabilirsiniz. Yerlesme kanamasi zaten embriyo rahim duvarina tutundugunda olur bu da simdi yapsaniz idrarda cikar . Ama ara kanama miyomdan falan gelisebiliyo miyomun konumundan dolayi. Bi doktor a gidin bence. Gecmis olsun.
Merhaba arkadaşlar bir sorum olucak size 9 ocak akşamı afedersiniz ama ilişkiden sonra pembemsi akıntı oldu sabah olduğunda biraz daha oldu koyu şekilde ve bitti sonrasında normal akıntım oldu a bişey iki gün sonra cumartesi akşamı tekrar bu sefer kan gibi geldi ama peçeteye çok az sabah uyandığımdada kahverengi akıntım oldu ama çok çok az silince geliyor çok belim ağrıyordu iki gündür azaldı bel ağrım adetim gecikti en son 23 kasımda olmuştum 50 gün oldu yani ama adet düzensizliği yaşadığım için hamile miyim adet öncesi bir şey mi anlamadım ilk kez böyle bir şey yaşıyorum lütfen yardımmm
Gecen ay hsg cekilmistim temiz cikmisti hsgden sonrada şans yuksek oluyo bu ay da ultrasonla yumurta takibi yaptirdim iki defa ovulyasyon gerceklesmis rahim kalinligimda qayet iyiydi şans yuksek git hayirli haberle gel dediİnsanda beklemediği anda umut karşısına çıkıyor doktor da dedyise .umut var demektir peki doktor ne dedi . hakkında.
Hamile olabilirsin test yap eyer yerlesme kanamasiysa testte cikar
Senin adına sevindim cnm hakkında hayırlısı olur inşallah. Güzel haberlerini Allah'ın izniyle alırsınGecen ay hsg cekilmistim temiz cikmisti hsgden sonrada şans yuksek oluyo bu ay da ultrasonla yumurta takibi yaptirdim iki defa ovulyasyon gerceklesmis rahim kalinligimda qayet iyiydi şans yuksek git hayirli haberle gel dedi
Cnm bendede geçen ay iki sefer az kanamalar oldu akıntıyla beraber bendede olmuyor du böyle ama geçen ay öyle olduğu için doktora gitttim ve hamile olduğumu öğrendim Allah a şükürler olsun. İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
InşaAllah bu gün regl günüm henuz olmadimSenin adına sevindim cnm hakkında hayırlısı olur inşallah. Güzel haberlerini Allah'ın izniyle alırsın☺
InşaAllah bu gün regl günüm henuz olmadim
Bende de kanli akinti oldu yine olmadı qalibaBen oldumbu aya odaklanacağım inşallah bakalım
Bende de kanli akinti oldu yine olmadı qaliba
Ben artik inanmiyorum olacagina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?