Ara kanamalar neden olur?

Yarina ne kaldi saatler gecmek bilmiyo
Doktor umutlandirinca saat sayar oldum aslinda hic beklemezdim diger aylar
İnsanda beklemediği anda umut karşısına çıkıyor doktor da dedyise .umut var demektir peki doktor ne dedi . hakkında.

Hamile olabilirsin test yap eyer yerlesme kanamasiysa testte cikar

İnsanda beklemediği anda umut karşısına çıkıyor doktor da dedyise .umut var demektir peki doktor ne dedi . hakkında.
Gecen ay hsg cekilmistim temiz cikmisti hsgden sonrada şans yuksek oluyo bu ay da ultrasonla yumurta takibi yaptirdim iki defa ovulyasyon gerceklesmis rahim kalinligimda qayet iyiydi şans yuksek git hayirli haberle gel dedi

Gecen ay hsg cekilmistim temiz cikmisti hsgden sonrada şans yuksek oluyo bu ay da ultrasonla yumurta takibi yaptirdim iki defa ovulyasyon gerceklesmis rahim kalinligimda qayet iyiydi şans yuksek git hayirli haberle gel dedi
Senin adına sevindim cnm hakkında hayırlısı olur inşallah. Güzel haberlerini Allah'ın izniyle alırsın

Cnm bendede geçen ay iki sefer az kanamalar oldu akıntıyla beraber bendede olmuyor du böyle ama geçen ay öyle olduğu için doktora gitttim ve hamile olduğumu öğrendim Allah a şükürler olsun. İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Aminn inşallah öyledir çok istiyorum ama test negatif çıkınca umudumu kaybetmedim diil çok sevindim senin adına darısı başıma inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…