Ara kanama

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.105
85.729
798
Merhaba kızlar
Bundan 2 ay önce covid geçirdim
Covidi regl bitişimden 1 hafta sonra geçirdim
O sırada yumurtlama dönemimdi değerlendiremedik haliyle
Bir sonraki reglim 3 gün gecikti hamileyim sandım
3 gün sonra çok az kanamam oldu limonlu su aspirin falan kullandım çok kanamam olmadı normalde çok kanar
Döngü şu şekilde oldu
10 kasım
8 aralık
27 aralık
8 aralıktan sonra şanslı günleri değerlendirdim o ara kokulu sarı akıntım oldu ve 3 gün sonra kanamam oldu 3 gün sürdü
Gittim doktora kan hormon ultrason bakıldı normal çıktı herşey
Neden böyle birşey olmuş olabilir daha önce bu durumu yaşayan oldu mu hiç?
Doktor bana hormon ilacı verdi ama kullanmadım henüz
Bilemedim doktorun birşey bulamayıp ilaç vermesi garibime gitti randevu da bulamıyorum merkeze uzağım randevular hep dolu yakınımdaki hastanede
Fikri olan var mı 🙄

Bende covid geçirdim ve o ay adetim ben covidli halime denk geldi kanamam normal oldugu yogunlukta geldi. Bide hastaneye gel gitlerim var hastalığı atlattık tan sonra gittim muayenede bişey görmedi doktor. Sonraki adetlerim dem2 adet gördüm ikisinde de kanamamın yogunlugu sadece 1 gun gerisi lekelenme. Bende korkmaya başladım açıkcası.

Normal adet olmuşsunuz gibi geldi bana. Benim de 3 gün olur kanamam, 3. gün yoğunluğu baya azdır, sizde normalde durum nedir? Bazen mevsim geçişlerinde kanamanın yoğunluğu azalabilir ya da artabilir. 3 gün çok normal bir süre. Hiç ilaç kullandınız mı ağrı kesici falan? Ben bi kere ağrı kesici almıştım kanamam anında kesilmişti.

Normal adet olmuşsunuz gibi geldi bana. Benim de 3 gün olur kanamam, 3. gün yoğunluğu baya azdır, sizde normalde durum nedir? Bazen mevsim geçişlerinde kanamanın yoğunluğu azalabilir ya da artabilir. 3 gün çok normal bir süre. Hiç ilaç kullandınız mı ağrı kesici falan? Ben bi kere ağrı kesici almıştım kanamam anında kesilmişti.
İlaç kullanmadım hiç
Sadece arada yani 5 günde bir aspirin pembe olandan
3 gün geldi ama dolu dolu yoğun geldi
Normalde reglim ilk gün az 2. 3.gün yoğun 4.gün az ve leke şeklinde olurdu
Toplamda 4 5 gün sürerdi başlayıp bitmesi
Bende covid geçirdim ve o ay adetim ben covidli halime denk geldi kanamam normal oldugu yogunlukta geldi. Bide hastaneye gel gitlerim var hastalığı atlattık tan sonra gittim muayenede bişey görmedi doktor. Sonraki adetlerim dem2 adet gördüm ikisinde de kanamamın yogunlugu sadece 1 gun gerisi lekelenme. Bende korkmaya başladım açıkcası.
Covid mi bozdu dengemizi acaba

İlaç kullanmadım hiç
Sadece arada yani 5 günde bir aspirin pembe olandan
3 gün geldi ama dolu dolu yoğun geldi
Normalde reglim ilk gün az 2. 3.gün yoğun 4.gün az ve leke şeklinde olurdu
Toplamda 4 5 gün sürerdi başlayıp bitmesi

Covid mi bozdu dengemizi acaba
Bilmiyorum süphelenmedim değil yani.

Back