• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ara kanama yaşayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Httttf0101

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2020
320
229
23
34
Kizlar ben agustosun 17si hasta oldum döngümün 15ci gunu felan yani 31 agustos tekrar leke şeklinde kanamam oldu bi hafta surdu. Ama iki kanamada leke tarzinda geldi. Gebelik degil bundan eminim test yaptim belirtide yok zaten. Sadece ilk defa mayis haziran gibi kimyasal gebelik yaşadım. Bole ara kanama yasayip tekrar yakin zamanda hamile kalan oldumu

Kizlar ben agustosun 17si hasta oldum döngümün 15ci gunu felan yani 31 agustos tekrar leke şeklinde kanamam oldu bi hafta surdu. Ama iki kanamada leke tarzinda geldi. Gebelik degil bundan eminim test yaptim belirtide yok zaten. Sadece ilk defa mayis haziran gibi kimyasal gebelik yaşadım. Bole ara kanama yasayip tekrar yakin zamanda hamile kalan oldumu
Yumurtlama kanaması olabilir. Denk geliyor sanırım 🤔

Ewet yasandi yumurtlama donemi 24 saat degilmk
Her ay ve her kadında değişiyor. Tarihleriniz denk geliyor. Ağrılı tahrişli bi lekelenme değilse zaten yumurtlama ve çatlama evresinde yaşamışsınız. Umarım tutmuştur

Back
X