• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ara ara göğsümde sancı ?

Aynen cnm benim de öyle insanın canı sıkılıyo morali bozuluyo akrabalar da öyle her seferinde soruyolar artık evden dışarı cikasim gelmiyo ins hamileyizdir yoksa nasıl açıklarim eşime bilmiyorum çok kızıp sinirlencegini biliyorum ona bu haberi vermek istiyorum artık.

benim umudum kırıldı biraz önce wcye gittim peçeteye akıntıyla beraber 1-2 damla kırmızımsı bişey geldi sanırım adet olucam ama daha günümde var erken gelcek galiba püüüüf yaaaa :(

çook iyi anlıyorum seni inşallah hamilesindir ama şu dıştaki insanların konuşmaları yokmuuu.... aman aman ben 4 yıldır neler çekiyorum anlatamam kendilerince bişey yok sadece soruyoruz diyolar ama bi süre sonra onlara laf anlatmak çok zor olmaya başlıyo herzaman daha yok daha yok derken insanın canı yanıyo en azından benim öyle...

benim umudum kırıldı biraz önce wcye gittim peçeteye akıntıyla beraber 1-2 damla kırmızımsı bişey geldi sanırım adet olucam ama daha günümde var erken gelcek galiba püüüüf yaaaa :(

Bekle bakalım belki gerisi gelmez moralini bozma hemen umarım hayal kırıklığı yaşamam ya şimdi daha çok korktum geçer mi şimdi 6 gün bana zaten stresliyım eşim de böyle yapinca çok daha stres oluyorum

Bekle bakalım belki gerisi gelmez moralini bozma hemen umarım hayal kırıklığı yaşamam ya şimdi daha çok korktum geçer mi şimdi 6 gün bana zaten stresliyım eşim de böyle yapinca çok daha stres oluyorum

bilmiyorum bgn de inadına uyku hali ve miğde bulantım had safhadaydı.... amaaaaaan moralim bozuldu şimdi :(

ben de aynı şeyleri yaşadım reglim ilk gün yoğundu sonra bitti gibi ara ara kanamam oldu reglim bittikten sonra müthiş derecede göğüs ağrısı ama adet döneminde bile böyle değildi ara ara karın ağrısı regli olacakmışım gibi kasığımda ağırıyor bu dönemde şeffaf bir akıntım oldu hemde yoğun bir şekilde bir hafta falan geçti göğüs ağrım biraz geçti başka bir belirti yok yazılanları okuyunca acaba diyorum ama ben bu dönemi yumurtlama dönemimi diye düşündüm gerçi daha önce böyle olmamıştı ama folik asite yeni başladım omu yapıyor diye de aklımdan geçmiyor hani insan bekleyince havadan nem kapıyor yani :1:

sanırım öyle yapıcak bişey yok nasip dicez artık :( inşallah seninki olumlu olur.....

ben de aynı şeyleri yaşadım reglim ilk gün yoğundu sonra bitti gibi ara ara kanamam oldu reglim bittikten sonra müthiş derecede göğüs ağrısı ama adet döneminde bile böyle değildi ara ara karın ağrısı regli olacakmışım gibi kasığımda ağırıyor bu dönemde şeffaf bir akıntım oldu hemde yoğun bir şekilde bir hafta falan geçti göğüs ağrım biraz geçti başka bir belirti yok yazılanları okuyunca acaba diyorum ama ben bu dönemi yumurtlama dönemimi diye düşündüm gerçi daha önce böyle olmamıştı ama folik asite yeni başladım omu yapıyor diye de aklımdan geçmiyor hani insan bekleyince havadan nem kapıyor yani :1:

Evet aynen öyle ne kadar kendimizde olan benzerlik varsa cimbizla çekiyoruz sanki sonra da hayal kırıklığı

günaydın canım ben bu ay da fos çıktım nazlana nazlana geldi sonunda hem erken hem bi tuhaf geldi napalım bu ay da nasip değilmiş sen ne alemdesin canım

cnm ben idrar testi yaptım kendim pozitif çıktı ama birisi çok az silik çıktı inanamadım bi daha yaptım o da aynı şekilde çıktı doktra gitcm baklm bide kanda baktırcammm galiba hamileyiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) :) :) :)

cnm ben idrar testi yaptım kendim pozitif çıktı ama birisi çok az silik çıktı inanamadım bi daha yaptım o da aynı şekilde çıktı doktra gitcm baklm bide kanda baktırcammm galiba hamileyiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) :) :) :)

aaa hadi bakalım İnş.. hayırlısı olsun =))

inanmıyoruuuuum çok sevindim canım şimdiden tebrik edrim yarın kesin sonucu alınca da haber ver emi inşallah sağlıkla da kucağına alırsın :)

Back