gittin mi doktora canım? ne dedi? çok merak ettim..
gittin mi doktora canım? ne dedi? çok merak ettim..
alttan ultrasonla baktı daha erken olduğu için belli olmamış olabilirmi cnm ?gittin mi doktora canım? ne dedi? çok merak ettim..
alttan ultrasonla baktı daha erken olduğu için belli olmamış olabilirmi cnm ?
daha önce ben de karından bakılmıştım ultrasonla normal muayene için daha adetim geçmemişti bikaçgün sonra tekrar gittim gebelik için doktorum kanda bakalım ultrasonda daha belli olmaz demişti ama alttan muayenede bi bilgim yok benim de ağrılarım devam ediyo bide ara ara bulantılarım başladı ama bak büyüklerinin dediği de çıkabilir sonuçta tecrübeliler yani inşallah dedikleri gibi olur...
eşimde tabiki hamile oldğmu duymak istiyodu duyamaynca çok bozuldu sinirlendi nedn olmyo fln dedi ama tabiki artk bnm de bi fikrim yok anlayamadım olsa belli olurdu muayenede adetimi 30 aralıkta oldum 19 gün oldu hemen belli olmamış olabilirmi yada blmiyorm bi fikri oln varmı ??
canım en net sonucu kan testi verir. adete göre bilmiyorum ama ilişki tarihini biliyorsan onun üzerie 12 gün ekle diyorlar. b-hcg değerlerinde yükselme varsa 12 gün sonra kanda çıkacak kadar yükselir. idrara yansıması yanılmıyorsam ilişki üzerinden 25 gün geçmesi lazım.
daha erken onun için test yapmak istemiyorum yapmak içinde çok korkuyorum olmamışsa yne hayal kırıklığna uğramak istemiyorum eşime de olumsuz haber vermk istmyrm artk
daha erken onun için test yapmak istemiyorum yapmak içinde çok korkuyorum olmamışsa yne hayal kırıklığna uğramak istemiyorum eşime de olumsuz haber vermk istmyrm artk
zaten o kadar erkense doktor anlamayabilir yani ultrasonda çıkması için belli bir süre geçmesi lazım. 3 haftada anca sadece kese görünüyor diye biliyorum o da vaj ultrason ile... 15 günü geçmediysen kana da yansımaz zaten. bekle bakalım biraz daha canım
çok korkuyorum ya yine bişey çıkmassa eşim yine ümitlendi bu kadar şey nedn olablrki die bilmyrm allahım yardm et nolur 9.ayımıza bastık bugn
canım stres yapmayın doktor da bakmış olmaması için sebep yok demiş. bazen böyle biraz geç olabiliyor ki çok geç de değil 9 aylık evliymişsiniz. umarım yakın zamanda müjdeli haberinizi alırsınız.
umarım cnm bugünde akıntım başladı adet olmama 8 gün kaldı ama heycan bastı iice
benim de 6 gün var aynıyım seninle akıntım geliyo bgn sabahtan beri hatta sabah ilk adetim geldi sandım hemen lavaboya koştum çok şükür değilmiş göğüslerimde sanki damarlar daha da belirginleşmeye başladı yada hep öyleydi ben havalara girdim anca farkediyom :) ama bgn sürekli miğdemde yanma var ve kazınıyo hep aç hissediyom inşallah ikimiz de seviniriz bu ay....
Benimde 6 günüm kaldı cnm aynı şikayetlerim devam ediyo midem bulanio ama cikaracak kadar değil bu sefer nolur olsun ins olmasını istediğimiz icin psikolojik değildir allahim herkese nasıp etsin anne olmayı sana bana da
battaşız desene :) inşallah yaaa beklemek de çok zor geliyo....
Kesinlikle evet beklemek ölüm eşim bu sefer benden de umitli sürekli internette bişeyler araştırıyo bu varmı sende şu varmı sende sürekli bişeyler soruyo sanki gerçekten hamileymisim gibi davranıyo eğer olmadıysa bu sefer ben ona nasıl soylicem benden önce takip ediyo herşeyi napcam ben :-( :-( nolur bu sefer olmuş olsun ya benim de iştahim açıldı sürekli yiyorum ama bu psikolojik mi bilmiyorum umarım değildir yoksa eşime nasıl aciklcm
ooooooow işin içine eşler girince durum 2 kat zorlaşıyor ben bişey demiyorum artık ona ümitlenmesin diye zaten çok yoğun çalışıyo bat günlerimi de hatırlamıyo o konuda rahatım yani şimdi de durumumdan nebileyim belirtilerimden filan hiç bahsetmedim olumsuz çıkarsa ben üzülcem zaten bide o üzülmesin diye ama bu gidişle anlıcak 2 gündür deli gibi çikolata yiyorum önüme kavanozu bi koyuyorum ooooh kaşık dolusu akşam sana bu yetmicek kovayla alayım bari diye dalga geçti :) gerçi adete yakınkende canım tatlı çeker ama budefaki abartılı oluyo belkide psikolojik yada pis boğazlılığım tuttu bilemiyorum :)
Adet günlerimi ben söylemiyorum zaten o benden önce hesaplıyo zehir gibi kafasi herşeyi unutur onu unutmaz sorsam şimdi evlendiğimizden beri kaç kere adet olmuşum ne zaman olmuşum ne zaman bitmis hepsini bilir belirtilere gelince göğsüm sancıdigi icin söyledim başka kötü bişeydır die hamilelik belirtilerinde de varmış ama bilseydim soylemezdim çok istio. Bi bebeğimiz olsun diye arkadaşları filan da soruyomuş sürekli bana şu haberi ver sigarayı bırakcam diyo elimde olsa hemen vercem ama benim elimde değil sözünü tutar çok isterim birakmasini bu sefer olmuş olsun allahim
çook iyi anlıyorum seni inşallah hamilesindir ama şu dıştaki insanların konuşmaları yokmuuu.... aman aman ben 4 yıldır neler çekiyorum anlatamam kendilerince bişey yok sadece soruyoruz diyolar ama bi süre sonra onlara laf anlatmak çok zor olmaya başlıyo herzaman daha yok daha yok derken insanın canı yanıyo en azından benim öyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?