- 5 Nisan 2013
- 2.933
- 2.844
- 373
yok sadece göğüs ağrısı değil yumurtalıklarda ağrı ara ara bulantı hatta bgn temizlik yapmaya kalkıştım 1 odayı zor bitirdim hareket ettikçe karnım daha da ağrıdı şuan da acayip bulantım var psikolojik dicem ama değiiil yaşıyorum bunu....
yani umarım şüphelerin doğru çıkar bu kez. test yaptırmak seni rahatsız ediyorsa biraz daha bekle. artarsa şikayetler yaptırırsın canım
ara ara durup dururken göğsüme sancı giriyo bu neden olabilir bi fikri olan var mı ????*
mesela normal otururken tv izlerken durup dururken birden sancı giriyo yanyo gibi sanki
9 yıl önce hiç bişey yokken aniden bi sancı girdi göğsüme,otobusdeyim düşün gözlerimden yaşlar aktı o acıdan,sanki biri almış buçağı saplamış da oyuyor.neyse dedim yani olabilir regl sancısıdır..vs dir
sonra yine bi gün pat diye aynı şey ama dayanamıyorum o kadar feci..erkek ark. dedi doktora git bi bu kadar sancı olurmu,canımın acısından gözlerimden yaş geliyor düşün artık nasıl bişey
doktora gittim sol göğsümde meme yapısından kaynaklanan kist oluşmuş,biyopsi falan filan herşey yapıldı iyi huylu denildi,bence en kısa zamanda bi doktora git nolucanı bilemezsin,özellikle bu zamanlarda aşırı derece göğüs kanseri var,benim 2 teyzemde bu hastalıkla uğraşıyor ,biri kurtardı bu sefer rahime sıçradı diğeri hala ilaç alıyor.bu kesinlikle korkutmak değil sadece tedbirli olman için diyorum .
böyle bi ihtimali düşünemiyorm bile 20 yaşndym
bunun yaşı yokki cnm bende o zaman 20-21 falandım
yediğimiz gıdalar hormonlu,içtiğimiz sular kirli,soluduğumuz hava leş gibi,stres sıkıntı zaten hepimiz burnumuzdan soluyoruz,hayat standartlarımız yerin dibinde,bu hastalığın temel sebepleri..
korkmuş durumdayım şu an bu hastalığn başka bi belirtsi varmı
yok korkman için demedim sadece tedbirli olmak lazım kontrole git,belki başka bişeydir
yanlış anlama gerçekten korkutmak için demedim bunları bende yaşadım ondan küçük bi tavsiye olsun dedim
tşkkr ederm başka belirti vrmı pki bnm öle senin dediğin kdr çok sancm olmadı ağlyck kdr
ben zaten sancıdan sonra göğsüme baktığımda iki göğüs arasında ama sol göğüsde belirgin bişey olduğunu fark ettim..yani parmaklarımla dokunduğumda elimin altından kayan bişey vardı..bi sende incele istersen
yok ben sürekli kontrl ediyorum zaten öyle bişi yok yani sadece dokunduğumda hassas acıyo yani batıyo gibi
ben zaten sancıdan sonra göğsüme baktığımda iki göğüs arasında ama sol göğüsde belirgin bişey olduğunu fark ettim..yani parmaklarımla dokunduğumda elimin altından kayan bişey vardı..bi sende incele istersen
zaten aynı olacak diye bişey yok,herkesin bedeni farklı yapıya sahiptir.yok ben sürekli kontrl ediyorum zaten öyle bişi yok yani sadece dokunduğumda hassas acıyo yani batıyo gibi
geçmiş olsun canım...
geçmiş olsun canım...
canım benim biz şuan ne söylesek olmayacak.. sen hiç korkutma kendini.. herkes yaşadığını yada şüphe ettiğini söylüyor sadece.. kötüye odaklanma.. doktor baksın inş buraya bize güzel bir haberle gelirsin...bazen hiçbirşeyin olmuyor sadece stresten bile öyle hissedebiliyorsun.. sen tedbirini al sadece.. sonrada buradan söylersin durumu bizde merak ettik
​inş canım.. bugün nasılsın peki? var mı hala ağrıların?Bende çok mrak ettim yarın gittiğimde belli olacak artık hem merak hem korku sardı beni inşallah hayırlı haberler alirim allahim nolur bu sefer olsun
​inş canım.. bugün nasılsın peki? var mı hala ağrıların?
Bugün kasıklarimda bi agri var sanki adet olacak gibi göğsümdeki hassasiyet devam ediyo dokununca acio batiyo
Bugün kasıklarimda bi agri var sanki adet olacak gibi göğsümdeki hassasiyet devam ediyo dokununca acio batiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?