regl dönemi olan bir sancı ise normal bende de oluyor...sürekli ise bir doktora gözükmekte fayda var, hem için de rahat eder...
yok adet daha yeni bitti bir hafta oldu ara ara sızlama oluyo durup dururken bide dokunamıyorm hassaslaştı dokununca acıyo
elinize kistik birşey geliyor mu? yada hamilelik gibi bir ihtimaliniz var mı? regl sandığınız şey üstüne görme de olabiliyor.dokunulmayacak kadar ağrı varsa bence doktora gözükün ihmal etmeyin
canım üstüne görme diye bir şey var. adet olur gibi bazen kanama olabiliyor. yerleşme kanaması deniliyor ve regl ile karıştırılabiliyor. süt bezleri salgılanıyor olabilir o ağrı yapabilir. seni umutlandırmak gibi olmasın şimdi istiyormuşsun çünkü ne çıkar sonuç bilemem de benim aklıma o geldi. kasıkta batma falan oluyor mu onları biraz takip et istersen. umarım ağrın iyi bir şeye işarettir.yok elime bişi gelmiyo adetim biteli 10 gün oldu daha gebe kalmak istiyrm tbiki ama bu kadr erken belli olcğnı sanmıyorm sürekli olmuyo bu ara ar otururken oluyo
canım üstüne görme diye bir şey var. adet olur gibi bazen kanama olabiliyor. yerleşme kanaması deniliyor ve regl ile karıştırılabiliyor. süt bezleri salgılanıyor olabilir o ağrı yapabilir. seni umutlandırmak gibi olmasın şimdi istiyormuşsun çünkü ne çıkar sonuç bilemem de benim aklıma o geldi. kasıkta batma falan oluyor mu onları biraz takip et istersen. umarım ağrın iyi bir şeye işarettir.
cnm çok istiyorm zaten olmasını ama bilmemki olabilirmi kaç kere bu ihtimali düşündm 8 ay boyunca ama hep hayal kırıklığına uğradım adetim 4 gün sürdü 5.gün sadece az miktrda geldi leke gibi 3 gündr fln eşime söylüyorum sağ ve sol karnımın altında ağrı oluyo ama hemen geçiyo bi de bugn tam kasığımn altnda bi batma gibi bişi oldu snra geçti dokununca battı yani
benimde durumum aynı sanki beni anlatıyosunuz regl bitti bi hafta sonra göğüs ağrılarım başladı önce uçları şu bikaç gündür de heryeri ağrımaya başladı artı yumurtalıklarda da sancı var sanki heran adet olacakmışım gibi ama bat 26 ocak bebek istiyoruz hemde çok ama bukadar da erken belirti olmaz diye biliyorum hem üstüne görme olsa normal adet gibi olurmu benim öyleydi meraktayım açıkcası....
yani ihtimal tabi bunlar. üstüne görmede, adet süresi kısa sürer, kesik kesik kan gelir, rengi açık yada çok koyu olabilir. ve genelde pıhtı şeklinde değil su gibidir. internette araştırdığımda öyle diyordu. batmalar, kasık ağrıları da erken gebelik belirtilerinden. yani stres yada üşütme de yapar kasık ağrısı da göğüs hassasiyeti diyorsun. bunların hepsi birleşince aklıma o geldi hemen.
böyle bi ihtimali hiç düşünmemiştm adet oldğm için yani ama şimdi sen böyle deynce bilemedim 31 gün snra adet olmştm ve işte 4 gün sürdü adetm zaten kesik kesik geldi ve çok ağrım oldu perşembe günü doktra gitmyi düşünüyorm
üstüne görme biraz daha farklı normal adetten süresi rengi falan.. pıhtılı bir kanama ise adet kanamasıdır genelde ordan anlaşılıyor benim bildiğimde
ben de öyle biliyorum bakalım artık ama bi bat.ı bekleyim yoktur bişey diyorum bi de coşuyorum test yap diyorum arada derede kaldım yani :)
ben de öyle biliyorum bakalım artık ama bi bat.ı bekleyim yoktur bişey diyorum bi de coşuyorum test yap diyorum arada derede kaldım yani :)
umarım öyle bişeydir allahım çok istiyorum her sefernde hayal kırıklığına uğryoruz eşimle perşmbe günü doktra gitcektm olmuyo die umarım gerek kalmaz allahıııımmmmmmm nolurrrrrrr.
inşallaaah ben de yarın çarşıya çıkıcam alsammı diyorum kararsızım yani ama umarım öyleyizdir de seviniriz artık :)
tek başına tabiki göğüs ağrısı bir gösterge değil. diğer belirtiler de olması gerekir şüphelenmek için.
umarım ya artık üzülmek istemiyorum ben sevnmek istiyorm test yapmaktan çok korkuyorm ben yapmam kan tahlili verirken bile korkuyorum çıkmıcak die
aslında ben de öyleyim korkuyorum ama bilemiyorum ki bu şüphe de açıkcası kafamı çok kurcalıyo bide bulantılarım çoğaldı.... hormonlarla bi ilgisi de olabilirmi açıkcası bilemiyorum da....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?