Canım hala nevresim arıyorsan daısyin colors un hiç açılmamış var elimde1. tabak, çatal kaşık, nevresim, pas pas, kutular, terlik, banyo takımı, plastik ayakkabılık, bulaşık sepeti, kaşıklık, vs.. Ev için ufak tefek ne lazımsa arıyorum, uygun eşyalar arıyorum, uygun ve temiz
2. bilgisayarım için hoparlör arıyorum
3. lancome le vie est belle parfümünü arıyorum orjinal
4. eski türk filmleri komedi tercihimdir vcd, dvd, eski kasetler, sağlam olmak şartıyla tabi ki
5. erkek için parfümler arıyorum marka orjinal
6. ufak çaydanlık 2-3 kişilik
şimdilik bu kadar..
takas düşünürmüsün cnmCanım hala nevresim arıyorsan daısyin colors un hiç açılmamış var elimde
satıldı canımtakas düşünürmüsün cnm
1. tabak, çatal kaşık, nevresim, pas pas, kutular, terlik, banyo takımı, plastik ayakkabılık, bulaşık sepeti, kaşıklık, vs.. Ev için ufak tefek ne lazımsa arıyorum, uygun eşyalar arıyorum, uygun ve temiz
4. eski türk filmleri komedi tercihimdir vcd, dvd, eski kasetler, sağlam olmak şartıyla tabi ki
şimdilik bu kadar..
peçetelik 30 tl değerinde çok az kullanıldı-15 tlye satıyorum.
çay takımı 50 tl değerinde hiç kullanılmadı-30 tlye satıyorum.
Aradığın nasıl şeyler bilmiyorum ama bunlar benim çeyizden. Daha uygun şeyler bakıyor olabilirsin.
2 katlı cam kurabiyeliği ben paylaşmıştım ve bir arkadaş da kalp şeklinde olanı paylaşmış, hangisini soruyorsunuz acaba, resmini alıntı yapsanız ?merhaba canım. Hala duruyorsa, 2 katlı cam kurabiyeliğin ölçüleri nedir? ve ne kadar?
1. tabak, çatal kaşık, nevresim, pas pas, kutular, terlik, banyo takımı, plastik ayakkabılık, bulaşık sepeti, kaşıklık, vs.. Ev için ufak tefek ne lazımsa arıyorum, uygun eşyalar arıyorum, uygun ve temiz
şimdilik bu kadar..
nevresim var cnm istersen esse den alındı sıfır daha yıkayıp kaldırmıştım.1. tabak, çatal kaşık, nevresim, pas pas, kutular, terlik, banyo takımı, plastik ayakkabılık, bulaşık sepeti, kaşıklık, vs.. Ev için ufak tefek ne lazımsa arıyorum, uygun eşyalar arıyorum, uygun ve temiz
şimdilik bu kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?