Mutfak Dekorasyonu Ar yıldız mat çkb takımı

Dortyapakliyonca

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
14
2
8
Antalya
Arkadaşlar mat takım kullanan var mı? Yıkandıkça bozulur mu , çizilir mi? Ar yıldız kalitesi nasıldır. Bulunduğum şehirde uygun bir fiyata gördüm. Piyasanın yarı fiyatı neredeyse. Yarın gidip almayı düşünüyorum. Bir kaç model kampanyalı. Aslında beğendim de. Ama mat olması düşündürüyor. Ne yapsam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba çkb tkımını ben de ar yıldız almayı planlıyorum. kimse olumsuz bir şeyler yazmamıştı, hatta çok kaliteli olduğunu söyleyenler var. hangi şehirdesiniz ve ne kadara buldunuz?
bir de benim bildiğim kadrıyla mat takımlar çizilince çok belli ediyor.

Merhaba. Uzun zamandır siteye giremedim telefondaki sorun sebebiyle. Bahsettiğim takımı aldım. Sandıklı 89 parça 360 tl. Antalyadayım. Antalya kapalı yolda çok bilinen bir çeyiz mağasından aldım. Mat olması çok düşündürdü ama modeli de çok beğendim. Bunu zaten misafirlik gibi düşündüm günlük kullanmak için parlak modellerden bakıyorum. Ar yıldız iyi midir kötü müdür diye de düşündüm ama Ar yıldız çelik ürünlerine 50 yıl garanti veriyormuş. Kız kardeşim bilinen başka bir marka çeyiz seti olarak komple takım aldı. Garantisi 2 yıl. Benimki bu, Çorlu modeli .

model guzelmiş peki kullandınız bi sorun yasadınız mı ? hala memnun musunuz ? ve modelini yazar mısınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…