Herkese merhaba
Şimdiye kadar sürekli üzerimde bir aile baskısıyla yaşamış biriyim. Bu en basit bakkala bile çıkmama gerek olmadığını söyleyen bir aileyle büyüdüm.2 üniversite bitirdim ama çalışmama izin verilmedi.Birçok lisanım var ama kullanabileceğim ortamlara girmeme karşı çıkıldı.Özetle okul-ev,ev-okul arası gidip geldim.ve malesef patalojik denebilecek rahatsızlığı olan bir aileye sahibim. Herşeyi biliyorum.
27 yaşındayım. Bunları yan etksi çok oldu.Mesela;
1. Düzenli olarak adet gören ben;son 3 senede bıçak gibi adetim kesildi ve ilaçsız adet göremez hale geldim.
2. 10 seneden beri midmde Reflü,ülser,gastrit hastalıkları ara ara canlanıyor hala.
3. 3-4 senedir Spastik Bağırsak hastalıı denilen kendiliğinden tuvalete çıkamama (1 gün geçse bile) problemim var
4. Yeni öğrendim Diabetmişim. Ne mutlu bana.
5. En kötüsü ,Allah kimsenin başına vermesin.Aşırı yeme hastalığı. Bana 20 günde 11 kilo aldırdı bu. Ne yediğimi bilemez halde gece gündüz bir çöp tenekesi gibiyim.Tuzlu arkadan tatlı arkadan eksi,sonra yine tatlı..günde 2-3 kutu şokella bitirdiğim oldu.Durdurabilmiş değilim.
Psikiyatrye gittim.Verdiği ilaç ne kadr yeterli bilemiyorum.
Allah rızası için benim durumuma şahit olan birileri varsa önersi var mı? herhangi konuda olabilir. Gerçekten çok yazık bana.Halime acıyorum.
anladığım kadraıyla sağlık problemlerin uzun süredir var ama çok yeme problemi son 20 günde çıkmış.. son zamanlarda bi olumsuzluk mu yaşadın acaba?
Arkadaşım ben açıkcası nasıl bir ailen var gerçekten çözbilmiş dğilim.Bu yüzden bişiy söyleyemeyeceğim.Sadece şu kadarı nı söyleyebilirim.
Çok yeme hastalığın ile ilgili olarak
1) Diabet yüzünden olabilir
2) İçtiğin psikoloji ile ilgili ilaçlardan olabilir.Bu ilaçların böyle yan etkileri olablir.
Her iki durum dada ,bir şey yedikten sonra (özllikle şekeri ani yükselten yiyecekler den sonra )şekerin hızla yükselir.Daha sonra aynı hızda düştüğü için tatlı bişiyler yeme ihtiyacı hissedersin.. Sonra tatlı yersin ve tekrar hızla yükslir. Bir tür kısır döngü.
Bu durumda şekerini yavaş yavaş yükseltecek şeyler ymen lazım.( Diyetler nedeniyl araştırmıştım bu konuyu..Montinyac diyetini araştır bir istrsen
Ümit ederim ki en kısa zamanda aşık olur evlenirsin ..Çünkü 27 yaşında bir genç bayana bu durumda en iyi geleck ilaç aşşşşşkkk dır....
Herkese merhaba
Şimdiye kadar sürekli üzerimde bir aile baskısıyla yaşamış biriyim. Bu en basit bakkala bile çıkmama gerek olmadığını söyleyen bir aileyle büyüdüm.2 üniversite bitirdim ama çalışmama izin verilmedi.Birçok lisanım var ama kullanabileceğim ortamlara girmeme karşı çıkıldı.Özetle okul-ev,ev-okul arası gidip geldim.ve malesef patalojik denebilecek rahatsızlığı olan bir aileye sahibim. Herşeyi biliyorum.
27 yaşındayım. Bunları yan etksi çok oldu.Mesela;
1. Düzenli olarak adet gören ben;son 3 senede bıçak gibi adetim kesildi ve ilaçsız adet göremez hale geldim.
2. 10 seneden beri midmde Reflü,ülser,gastrit hastalıkları ara ara canlanıyor hala.
3. 3-4 senedir Spastik Bağırsak hastalıı denilen kendiliğinden tuvalete çıkamama (1 gün geçse bile) problemim var
4. Yeni öğrendim Diabetmişim. Ne mutlu bana.
5. En kötüsü ,Allah kimsenin başına vermesin.Aşırı yeme hastalığı. Bana 20 günde 11 kilo aldırdı bu. Ne yediğimi bilemez halde gece gündüz bir çöp tenekesi gibiyim.Tuzlu arkadan tatlı arkadan eksi,sonra yine tatlı..günde 2-3 kutu şokella bitirdiğim oldu.Durdurabilmiş değilim.
Psikiyatrye gittim.Verdiği ilaç ne kadr yeterli bilemiyorum.
Allah rızası için benim durumuma şahit olan birileri varsa önersi var mı? herhangi konuda olabilir. Gerçekten çok yazık bana.Halime acıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?