senin diabet olduğunu söyleyen doktor sana bir tedavi uygulamıyor mu?? Bak arkadaşım sende ki aşırı yeme hastalığı falan değil,diabetin belirtisi bu zaten,yersin yersin doymazsın,özellikle canın aşırı şekilde tatlı ister,sabahın köründe tatlı pasta çeker canın,inanılmaz şu içersin ve wc ye gidersin...en yakın zamanda (bu yarın olsun lütfen) adam gibi bir doktora gidip tedaviye başla ve bu sıkıntıların bitsin.Tedavi görünce bu yemek yeme isteğin ,tatlı krizlerin bitecek.Bitmezse ben burdayım.ıstersen sana hastane ve doktor ismi verebilirim.Bak ben diabetim ve insülin kullanıyorum, hiçbir problemim yok ve 50 kiloyum .Diğer hastalıkların için birşey diyemeyeceğim ama en yakın zamanda diabet doktoruna git lütfen
Yarın şeker yüklemesi yaptıracağım. onun sonuçlarını alacağım. inşallah iştahım kapanır.biliyorum stresten yediğimi.Kendimi kaybetmek istemiyorum,elimde tutmak istiyorum.
Annem biraz önce inanın odama geldi ;saat 23:00 te yaptığı pudingli pastayı getirmiş,yer misin diye soruyor.Ve ben artık usandım istemiyorum;kendim ne istersem alırım demekten.Ama inatla bu devam devam devam.Sesimi yükselttim olmadı,hayır şekerim var dedim olmadı,istemiyorum dedim olmadı. Bir açık buldu ve virüs gibi içime girdi işte.
Buna nasıl bir çare bulabilirim?
Ayrıca annem de babam da(insülin) diabet.Ben de bunun üzerine evde tok karnına şekerimi ölçtüm.150 çıktı.Onun üzerine Dr a gidiyorum.Normalden yüksek olduğunu düşünüyorum.
ınsanların başardığını görmek beni mutlu ediyor.Yeter ki bana engel olmaya çalışmasınlar.
Dr ve hastane tavsiyeni almak isterim.
teşekkürler
Son düzenleme: