• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AQUASİLVİA kullanan bulmayı başaran var mıııııı??????????

kissme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
34
0
96
Adana
kızlar çok güzel bir parfüm bu ama artık türkiyede bulunmuyor sanırım.uzun ince mavi bir şişesi var.internette kozmetikçilerde mağazalarda her yerde aradım yok yokkkk.bilen kullanan var mı acaba.fransız parfümüydü yanlış hatırlamıyorsam...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::gitme::gitme::gitme:ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

kızlar çok güzel bir parfüm bu ama artık türkiyede bulunmuyor sanırım.uzun ince mavi bir şişesi var.internette kozmetikçilerde mağazalarda her yerde aradım yok yokkkk.bilen kullanan var mı acaba.fransız parfümüydü yanlış hatırlamıyorsam...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::gitme::gitme::gitme:ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

ya bırak onu bildiğim en güsel parfüm escape dir al kullan senin ki çicek gül kokusumuydu neydi tam hatırlayamadım laelaelaelaelae

escape i ilk defa duydum.zaten pek anlamam bilmem öyle parfümleri :) ama bu aquasilvia buram buram deniz kokuyordu ya herkes mutlaka sorardı ne bu sıktığın falan diye. cidden çok güseldi.tabi işte zevkler farklı..escape nasıl bir parfüm..ağır olmasında malum yaz gelior

Back