• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aqua'nın Baba Evi

eviniz çok güzelmiş aquacım,
zevkinin nereden geldiği belli oldu :)
ailecek başarılısınız bu konuda,

ebevenylerine Allah uzun ömürler versin,
torun sesleriyle huzurla otursunlar inşallah.

eviniz çok güzelmiş aquacım,
zevkinin nereden geldiği belli oldu :)
ailecek başarılısınız bu konuda,

ebevenylerine Allah uzun ömürler versin,
torun sesleriyle huzurla otursunlar inşallah.

ay çok teşekkürler çok mutlu oldum hem de mahcup oldum :17::17:

amin inşallah güzel dileklerine tüm kalbimle katılıyorum, daha iyileri de sizlere olsun inşallah ♥

ay çok teşekkürler çok mutlu oldum hem de mahcup oldum :17::17:

amin inşallah güzel dileklerine tüm kalbimle katılıyorum, daha iyileri de sizlere olsun inşallah ♥

Rica ederim içimden geçen gerçeklerdi hepsi.

Amin canım amin, cümlemize nasip etsin inşallah....

Baba evin de çok güzelmiş, Allah ağız tadıyla, uzuuuuuuun yıllar daha kullanmayı nasip etsin inşallah ...

Canim paylaşimin için çok teşekkürler
Benim de baba evim adanada ve resimleri görünce direk oraya gitmiş gibi oldumm :26:
Gurbette olunca insan böyle oluyor :1:
Apartmanlardan belli adana olduğu :1:
Güle güle otursunlar canim ama orta yaş grubundaki birçok insana göre çok derli toplu bir ev maşallah :nazar:
Az eşyali çok ferah

Baba evin de çok güzelmiş, Allah ağız tadıyla, uzuuuuuuun yıllar daha kullanmayı nasip etsin inşallah ...

çok teşekkürler, amin hepimizinkine inşallah :)

Canim paylaşimin için çok teşekkürler
Benim de baba evim adanada ve resimleri görünce direk oraya gitmiş gibi oldumm :26:
Gurbette olunca insan böyle oluyor :1:
Apartmanlardan belli adana olduğu :1:
Güle güle otursunlar canim ama orta yaş grubundaki birçok insana göre çok derli toplu bir ev maşallah :nazar:
Az eşyali çok ferah

ben de özlemişim fotoğraflara bakınca farkettim şimdi. kardeşim var evde bekar o derleyip topluyor biraz, oturma odası onun zevki mesela :) bizimkilere kalsa salondaki gibi ağır bir takım alırlardı oraya da :)

resimlere bakarken içim ısındı eve adeta bir sıcaklık var beni çekti yani.can sağlığıyla oturun canım...

Güle güle otur canım banyon, koltukların, laminantların rengi,hele ki balkon manzarana bayıldımmm

Back
X