Aqua'nın Baba Evi

mylittlesunshine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
4.801
1.558
448
Selamlar :)

Yine bir ev konusunda beraberiz :)

Bu kez sizlerle babaevimi paylaşmak istiyorum. Ailem Adana'da yaşıyor, dolayısı ile evin büyüklüğüne şaşırmayın Adana için küçük bile. Yazın burada halılar kaldırılır, o nedenle evde halı yok.

Bizimkilerin 60lara merdiven dayadığı gerçeğiyle yüzleşmeye korksam da gerçek bu maalesef, yaşlanıyorlar artık; bu ev de sanırım tipik anneanne evi olma yolunda ilerliyor :) Yine de klasik mobilyadan hoşlananlar için örnek olması açısından sizlerle paylaşıyorum.

Giriş

$9.webp

$10.webp

$11.webp

$25.webp

$26.webp

Mutfak

$1.webp

$2.webp

$3.webp

$4.webp

$5.webp

$6.webp

$7.webp

Alaturka tuvalet

$12.webp

Büyük banyo ve alafranga tuvalet

$13.webp

$14.webp

Ebeveyn banyo

$16.webp

$17.webp

Kardeşimin odası

$15.webp

Yatak odası

$18.webp

$19.webp

$20.webp

$21.webp

Oturma odası

$22.webp

$23.webp

salon

$29.webp

$30.webp

$31.webp

$32.webp

$30.webp

ve balkon

$27.webp

$28.webp

İşte bizimkilerin evi de böyle. Herhalde bunda sonra kızkardeşim evlenirse onu da paylaşırım. Bende bağımlılık yaptı evim güzel evim bölümü :)

Sevgiler...

valla süpermiş:nazar:zevkli bir ev uzun yıllar sağlıkla mutlulukla otursunlar balkona bayıldım:16:

aqua selam,
o girişteki telefonluğa ve o canımmm radyoya gözün gibi bak derim :9: inanılmaz güzeller:31:
bir de bir sorum var: balkondaki Boyner mumluk iyi ışık veriyor mu? ben çok beğenmiş ama ışık vermez diye almaktan vazgeçmiştim :44:
sevgiler

valla süpermiş:nazar:zevkli bir ev uzun yıllar sağlıkla mutlulukla otursunlar balkona bayıldım:16:

teşekkürler amin inşallah. benim ve kardeşimin eğitimi nedeniyle uzun zaman ne evlerine ne kendilerine yeterince zaman da para da ayıramadılar gençliklerinde. şurda 4-5 senedir rahatlar inşallah evlerinin tadını sağlıkla huzurla çıkarırlar bundan sonra.

çok çok sevgiler...

aqua selam,
o girişteki telefonluğa ve o canımmm radyoya gözün gibi bak derim :9: inanılmaz güzeller:31:
bir de bir sorum var: balkondaki Boyner mumluk iyi ışık veriyor mu? ben çok beğenmiş ama ışık vermez diye almaktan vazgeçmiştim :44:
sevgiler

selam symrnecim,
telefonluk oldukça eski ama radyo yeni :) eski görünümlü yenilerden, bi kaç yerde görmüştüm beğendiysen. sanırım mudo'da da vardı.

ışık veriyor vermesine de mutfaktaki fenerle bir değil tabii. karanlığı kırsın yeter diyosan alabilirsin ama otururken karşımdakinin yüzünü net göreyimse aradığın yeterli değil ışığı.

bilemiyorum açıklayıcı oldu mu :)

görüşmek üzere, sevgiler...

Çok güzel güle güle otursunlar :)

Neresi burası?
Kenan Evren veya Toros gibi duruyor :)
Yani o civar diyeyim :D
Güzelyalı da olabilir :)

Son düzenleme:
esracım çok güzel mis gibi güle güle otursun anneciğin babacığın inşallah ev tertemiz ferah mutfağa ve oturma odasın bayıldım çok güzel oturma odası takımını nerden aldınız canım

esracım çok güzel mis gibi güle güle otursun anneciğin babacığın inşallah ev tertemiz ferah mutfağa ve oturma odasın bayıldım çok güzel oturma odası takımını nerden aldınız canım

canımsın çok sağol güzel dileklerin için.

oturma odasını adana'da mobilyacılar sitesinden aldılar, benim de yatak odamı aldığımız yerden; metin mobilya. yalnız bunu o inegöl'den bir markadan getirtiyorum demişti. bellona'da da buna çok benzer bir takım vardı sanırım :)

selam symrnecim,
telefonluk oldukça eski ama radyo yeni :) eski görünümlü yenilerden, bi kaç yerde görmüştüm beğendiysen. sanırım mudo'da da vardı.

ışık veriyor vermesine de mutfaktaki fenerle bir değil tabii. karanlığı kırsın yeter diyosan alabilirsin ama otururken karşımdakinin yüzünü net göreyimse aradığın yeterli değil ışığı.

bilemiyorum açıklayıcı oldu mu :)

görüşmek üzere, sevgiler...

anladım ben anladım:9:
zaten hiçbiri çok etkili olmuyor ya, birkaçını birarada kullanmak lazım :44:
teşekkürler
görüşürüz
sevgiler

tipik adana evi
bende adanalıyım :)
zaten sizin evinizin güzel olmasından belliydi babaevinin de güzel olduğu
oturma odasındaki çiçekli krlentlere bayıldım nerden aldınız
yada yaptırdınız mı

tipik adana evi
bende adanalıyım :)
zaten sizin evinizin güzel olmasından belliydi babaevinin de güzel olduğu
oturma odasındaki çiçekli krlentlere bayıldım nerden aldınız
yada yaptırdınız mı

:)) teşekkür ederim çok naziksiniz.

o kırlentler koltuk takımının kırlentleri özel olarak alınmadı, koltuk takımı da mobilyacılar sitesinden alınma :)

huzurlu bir ev...balkona bayıldım..sağlıkla,huzurla otursun ailen çocukları ve torunlarıyla...:nazar:

teşekkürler amin :) daha iyileri sizlere olsun inşallah

koltuklara ve balkona bayıldım çok güzel Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah:16::nazar::nazar:

çok teşekkür ederim, amin amin hepimiz için aynı dilekler canım :)

Cok guzel bi ev canim.ama seninle komsu cikacagiz az kaldi :-))bizde senden bi kac durak ondeyiz.

sağol kadisim :)

doğma büyüme bu mahalledeyim biliyorumdur kesin sizin evi :) önceki evimiz müstakildi, final dersanesi var ya 7/c lerin önünden geçtiği oraya yakındı, iki yıldır da bu evde annemler :)

:nazar:

Fotograflardan büyük evlere bakmak cok güzel oluyor : )

Ama kendim istemiyorum artik suan ki evim bize göre büyük yeni tasinacagimiz ev daha kücük ama temizlik acisindan daha kolay olacak benim acimdan :37:

Terasa bayildim bir cay icmeye gelebilirmiyim :31:

canım annenlerin evi gerçekten çok hoş bol hatıralı ve bir dönemi yansıtan bir ev. Mutlu yuvalarından tebessümler eksik olmasın. Sevdikleriyle güzel buluşmalar yaşasınlar inşallah :16:

:nazar:

Fotograflardan büyük evlere bakmak cok güzel oluyor : )

Ama kendim istemiyorum artik suan ki evim bize göre büyük yeni tasinacagimiz ev daha kücük ama temizlik acisindan daha kolay olacak benim acimdan :37:

Terasa bayildim bir cay icmeye gelebilirmiyim :31:

tabii ki :))

bu ev bana göre de büyük ama adana'ya göre küçük bile :) daha büyüğüne gerek duymadılar haklılar da evde 3 kişiler, yarın bigün kardeşim de evlenirse ikisi başbaşa kalacaklar. yaş da geçiyor. iki kişi koca evde napacaklar bir de temizle dur dediğin gibi.

yıllarca sağlıkla mutlulukla yaşasın hepimiz aileleri inş.

canım annenlerin evi gerçekten çok hoş bol hatıralı ve bir dönemi yansıtan bir ev. Mutlu yuvalarından tebessümler eksik olmasın. Sevdikleriyle güzel buluşmalar yaşasınlar inşallah :16:

sağol canım benim, inş. hepimizinki için aynı dilekler benden :nazar:

Back
X