- 24 Aralık 2011
- 144
- 0
- 116
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
canım güle güle kullan ortaya nasıl bişey çıkıcak çok merak ediyorum bende açık rekleri hep severi senin alacağın takımda ahşap eskitme diye tabir ettiğmiz yatak odasına benziyor ve dayanıklı geldi gözüme özellikle açık renk boyansa o kulplar filan çok hoş gibi olur ama evini hep birlikte çok iyi kombinlemesin duvar rengi bile çok önemli inşallah içine sinen bi evin olur bizde keyifle resimerine bakarız
Canım tepe home den aldıkların gerçekten çok hoş açık renk meşe sanırım ama çok güzel görünüyorlar bu renklerin modası geçmez kolay kolay allah huzurlu mutlu evini döşemek ve güle güle eskitmek nasip etsin bakalım. Biz daha o telaşlara düşemedik
canım dün sevgilimle tepe home mağazasına gittik. mobilyalar hakkında fikrimiz olsun istedik.%31 indirim var lakin benim işte bu diyeceğim mobilya bulamadım:S
gözüme tek çarpan tek beğendiğim yine senin koltukların oldu : )
ben mobilyalarını çok beğendim tatlım güle güle kullan
en baştaki renkli oda takımları çok hoş ve rahatlatıcı bence
:)) inşallah içine sinen bi şeylere denk gelirsiniz canım. bir de insan en başta hiç bir şeyden emin olamıyor. ben heralde 3-4 defa karar değiştirdim. özellikle yemek odası içinikea,alfemo,bellona derken tepe home'dan aldım
sen de gezdikçe kafanda oturtursun bazı şeyleri merak etme bol şans :))
sağol canım , inşallah içime sinen birşeyler bulabilirim. geçen sene sitelerde country tarz mobilya satan bir mağaza gezmiştim orada değişik şeyler vardı ,sitelere gidip alıcı gözüyle gezeceğim şu nişanı atlatalımda
Ben beğendim. Bu tarzı severim zaten. Bir eve yumuşaklık katıyor, huzur katıyor. Bir de ikinci mesajındaki resimlerde olduğu gibi mefruşatında çiçekli cici bici emprimeler, canlı ama yumuşak pastel renkler ve soft kumaşlar eklersen çok güzel olacaktır. Mutluluklar dilerim.
canım yatak odan zaten açık renge boyanacakmış.salonuda bi tık daha açık yapabilirsen ne ala ama yapamazsanda modeline bittim yemek odanın.koltuklarını limon küfü yada yeşilin sevdiğin bir tonunda yaptırırsan perdeleri de yeşil pembe kahverengi bir kumaştan fon diktirebilirsen ve fonun kumaşındanda kırlent yaparsan açıklı koyulu bir kombin olur salonuna bahar gelmiş gibi olur model müthişhttp://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/511728-iste-geztaponun-evi.htmllink oldu mu bilmiyorum ama bide benim yemek odama bak .ben sana anlattığıma yakın hayal ediyorum koltuklar halılar perdeler değişecek inşallah.yatak odası o mobilyanın kırık beyazı olacak zatenfotoğrafını koyduğum sergidekiydi gelecek haftasonu benimki de biticek fotoğraflarını çekebilirsem yüklerim.
yemek odası konusunda kafam karıştı ben yemek odasının mobilyalarını beyaz ya da krem yapmayacağıma eminim. yüklediğim dekorasyon fotoğraflarındaki açık kahve nasıl peki? meşe deniyomuş galiba? cevizden aydınlık ama yine ahşap havasında?
yatak odası şuna benzer bi şe olucak bitince inşallahEki Görüntüle 333156
canım kapı girişi sağ taraf boş masa sandalyeni koysan daha iyi olurdu oraya sanki..sen bilirsin tabii.koltukların berjerin çiçekli deseni gözüküyor da köşe takımını merak ettim .neyse hepsi bitince eklersin merakla bekliyorum.bu arada düğün ne zamandı senin?
canım çok güzel olmuuuştamamen yerleşmiş halini merakla bekliyorum :)
Evini çok merak ettim bende neyse düzenlendiğinde mutlaka resimlerini paylaş lütfen berjerlerinin deseni buradan görünüyor çok güzele benziyor sabırsızlandım görmek için :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?