- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
canım öncelikle her iki odayıda siyaha yakın yapma için kararır country aşığıyım ama hep beyaz beğeniyorum bence düğüne var ise mobilyaları beyaz tercih et yatak odasınıda beğendiğin modelleri yapcak çok yer var burdaki fotoğrafların hepsi güzel ama ben beyaz aşığıyım country diyince hep gözüme beyaz pembe çiçekli şeyler geliyor
bu arada gelinlik modelini çok beğenmiştim, nişan kıyafetim hep zümrüt yeşili isterken senin paylaşımını görünce direk nişanda da giyebilirim die düşündüm zümrütten vazgeçtim hafif pudra istiyorum, harika bir gelinliğin olucak kısmetse bende nişan kıyafeti olarak kullancam o modeli inşallah istediğin gibi diktirrisin dikiminide bizlerle paylaşırsın canım
aaa çok sevindim nişan kıyafeti için kullanıcam demişsin nişanın ne zaman? belki benden önce diktirir giyersinöyle bi şe olursa mutlaka mesaj at görmek isterim :))
siteden kaldırmışlar ama gittim bugün bernardo'ya vardı hala benim gittiğim mağazada. roseryi de dükkanın dışına koymuşlar pazar yeri gibi yazık o da güzel bi model oysa niye öyle davranıyollar anlayamadımcanım senden önce olmucağından emin olabilirsin ya bu yaz yada 2013 e kalır nişanım sadece şu güne kadar beğendiğim modellerin içinde en çok senin paylaştığını beğendim ve hayal kurdum gelinlik modeli kafamda belli olduğu için bakmıyorum gelinlik ama benim herşeyim belli nişanı nerede yapcağım neler olucağı düğünümdeki dans şarkımdan düğün arabasına kadar herşey hayalimde ve klasörümdeneden bu kadar heves ettiğimide bilmiyorum aslında
canım bu arada konuyu dağıtmadan bende çeyizimi country yapıyorum genelde ama şöle şu bernardodaki country rosu siteden kaldırmışlarmı onun yerine rosery modelinde indirim var sanırsam çeyiz topiğinede yazayım hemen merak ettim canım
canım tarzını çok beğeniorum benfakat seçtiğin mobilyalar biraz demode gibi geldi bana tabi şöle bişede var çıplak mobilyadan bişeyler anlamak çok zor evde duruşu halısıyla perdesiyle aksesuarlarıyla kombinlenmiş halini şu an bilemicemiz için açıkçası yorumların yüzde yüz haklılık payı olabilirmi bilemiorum ama kenarları ahşap koltuk takımını beğendim tarzına çok uygun oldunu düşünüorum özellikle çiçekli yastıklılarla kombinlenirse ama nedense yemek odası ve yatak odası için aynı şeyi hissedemedim ama mobilyalar kendi başına güzeller fakat tarz konusunda uygun olmadığını düşündüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?