• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aqualifting ile göğüs büyütme yöntemi

Yanlis anlamadiysam bir madde enjeksyonu yapilicak, Fransa'da ona macrolane deniliyor ayni seyse tabi meme için yasaklandi tehlikeliymis....
Hatta yag enjeksyonu bile tehlikeli, gorsel olarak enjekte olan yag zaten baya azaliyor zamanla, bazen asimetrik bir sekilde azaliyor. En kotusu, Fransa'da 35 yas ustu bayanlar yapamazmis sanirim kanser riskini tetikliyor, bu teknik ilerleyen yillarda kanser konusunda ne gibi etki yaratir kimse tam olarak bilmiyor.

Birde birsey fark ettim, bazi bayanlarin yazilarini okudum boy kiloyu okuyunca sasiriyorum mesela 1.65 için 45 kiloda olan bir bayan kilo alsa biraz silikona ihtiyaci olmaz, yani bu kiloda b cupden fazla olamaz zaten, olsada tasimasi çok zor.

Açtigim konuyu okursaniz mecburen bir gun ameliyat olmak zorunda kalicam bu canimi çok sIKIyor, çunku ameliyat olmak zor, maddiyat konusu var, izler var, enfeksyonlar var ve diger riskler, tatminsizlik olabilir sonuçla ilgili vs....

Asiri zayif bayanlar nasil bu kadar kolay estetik ameliyati geçiriyor anlamiyorum, yazik sizlere biraaz kilo alinsa sorun çozulur aslinda.

Ben artik bu ameliyat konusu yuzunden delircem nerdeyse, insanlar nasil boyle kolay ameliyatta giriyor anlamadim.
Insanlari yadirgamak için yazmiyorum yanlis anlasilmasin lutfen, ama belki dedigimi yapan olsa ameliyati unutur diye dusundum...

Yanlis anlamadiysam bir madde enjeksyonu yapilicak, Fransa'da ona macrolane deniliyor ayni seyse tabi meme için yasaklandi tehlikeliymis....
Hatta yag enjeksyonu bile tehlikeli, gorsel olarak enjekte olan yag zaten baya azaliyor zamanla, bazen asimetrik bir sekilde azaliyor. En kotusu, Fransa'da 35 yas ustu bayanlar yapamazmis sanirim kanser riskini tetikliyor, bu teknik ilerleyen yillarda kanser konusunda ne gibi etki yaratir kimse tam olarak bilmiyor.

Birde birsey fark ettim, bazi bayanlarin yazilarini okudum boy kiloyu okuyunca sasiriyorum mesela 1.65 için 45 kiloda olan bir bayan kilo alsa biraz silikona ihtiyaci olmaz, yani bu kiloda b cupden fazla olamaz zaten, olsada tasimasi çok zor.

Açtigim konuyu okursaniz mecburen bir gun ameliyat olmak zorunda kalicam bu canimi çok sIKIyor, çunku ameliyat olmak zor, maddiyat konusu var, izler var, enfeksyonlar var ve diger riskler, tatminsizlik olabilir sonuçla ilgili vs....

Asiri zayif bayanlar nasil bu kadar kolay estetik ameliyati geçiriyor anlamiyorum, yazik sizlere biraaz kilo alinsa sorun çozulur aslinda.

Ben artik bu ameliyat konusu yuzunden delircem nerdeyse, insanlar nasil boyle kolay ameliyatta giriyor anlamadim.
Insanlari yadirgamak için yazmiyorum yanlis anlasilmasin lutfen, ama belki dedigimi yapan olsa ameliyati unutur diye dusundum...
Canım çok haklısın ama kilo veren veya emziren çoğu kadının bellibir yaştan sonra cilt elastikiyeti giyor ve meme sarkmış gibi dursa da aslında sarkmıyor memem dokusu gidiyor. Eski kilolarını alıp rahatsız olmaktansa silikonu tercih ediyor. Yada cidden sıfır memeyle yaşayan insanlr oluyor erkek memesi gibi. Bu gibi durumlarda çareyi silikon taktırmakta buluyorLar.. Bende kilo alıp verenlerdenim. Ve ben sporun içinde bir insanım ve cildimin sarkmasına ben bile engel olamadım. Kimseyi yargılamamak lazım.. Bazen kilo alsan da eskisi gibi olmuyor yaşla birlikte cilt sarkıyor eskisi gibi dolgun olmuyor memeler üst lobu boşalıyor... Ki pektoral kas grubunu çalıştıran da sporun içindeyim tenisle uğraşıyorum. İnsanların bazen en son çaresi olabiliyor bu tarz ameliyatlar aynen benimde olduğu gibi. Herkesi anlamak ve saygı duymak gerekiyor bazen, belki de tek çıkışları budur insanların. kilo alsa da insanlar eski meme yapısına ulaşamıyorlar. Senin dediğini yapan bir sürü insan var bende dahil olmak üzere.. Ama dediğğm gibi keşke herşey senin fikirlerin kadat kolay olsada bu zor ameliyatı kimse yaptırmasa ;)

Bu arada kimseyi yagırgamadığını anlıyorum yanlış da anlamadım. Akşam yazdığımda kimseyi yagırgamamak lzım derken senin yagırgadığın için değil , açıklama yapayım da sende beni yanlış anlama ;) çok zayıf kadınların istediği memeye ulaşmaları için belki 20 kg almaları gerekir ki ozaman da mememlerinin büyüceği meçhul, çünkü yağ dokusu genelde bölgesel birikiyor heryere eşit dağılmıyor. Hadi dağıldı diyielim yine bir beden bile farketmez bu durum cnm.. Ben çok zayıf değilim benim durumum farklı onlardan ama almasınlar yahu kilo falan herkes en doğru seçimi kendisi için düşünür zaten ;)

Bu arada kimseyi yagırgamadığını anlıyorum yanlış da anlamadım. Akşam yazdığımda kimseyi yagırgamamak lzım derken senin yagırgadığın için değil , açıklama yapayım da sende beni yanlış anlama :KK66: çok zayıf kadınların istediği memeye ulaşmaları için belki 20 kg almaları gerekir ki ozaman da mememlerinin büyüceği meçhul, çünkü yağ dokusu genelde bölgesel birikiyor heryere eşit dağılmıyor. Hadi dağıldı diyielim yine bir beden bile farketmez bu durum cnm.. Ben çok zayıf değilim benim durumum farklı onlardan ama almasınlar yahu kilo falan herkes en doğru seçimi kendisi için düşünür zaten :KK66:

Ben sadece çok zayif kadinlara dedim zaten okuduklarima gore yazdim, zaten hiç memesi olmayan ve kilo alip verme hamilelikten dolayi yaptirmak zorunda kalanlar için bir lafim yok, lafim sana degil :) sadece okuyunca burayi, bende yazdim iste. Bu arada yaptirdin mi aqualifting ?

Ben sadece çok zayif kadinlara dedim zaten okuduklarima gore yazdim, zaten hiç memesi olmayan ve kilo alip verme hamilelikten dolayi yaptirmak zorunda kalanlar için bir lafim yok, lafim sana degil :) sadece okuyunca burayi, bende yazdim iste. Bu arada yaptirdin mi aqualifting ?
Anldım canım.. Yok benimki öyle kolay bir ameliyatla hallolacak gibi değil :( dikleştirme+protez yada sadece yüksek profilli bir protezle hallolacak cinsten yani :cry:
Ne çocuk doğurdum ne evlendim daha. Dikleştirme istemiyorum süt kanallarım zarar görmesin diye o yüzden dr dediği gibi yüksek profilli protez şimdilik kurtarıcım :KK35:

Anldım canım.. Yok benimki öyle kolay bir ameliyatla hallolacak gibi değil :KK43: dikleştirme+protez yada sadece yüksek profilli bir protezle hallolacak cinsten yani :cry:
Ne çocuk doğurdum ne evlendim daha. Dikleştirme istemiyorum süt kanallarım zarar görmesin diye o yüzden dr dediği gibi yüksek profilli protez şimdilik kurtarıcım :KK35:

Seninde mi kilo alip vermekten dolayi bozuldu? Birileri bana kilona dikkat et birden alirsan memeler bozulur deseydi hayatta almazdim, hem çok asiri fazla kilo verenler için bozuluyor diye dusunurdum... :( , maalesef cilt bozuldu çatlaklarin yuzunde oda birden kilo almistim, birde sonra alip vermekten daha beter oldu. Simdi egilince fazla cilt var çok yumusak duruyor vede kuçuldu hatta :(, bende senin gibi bekarim yani ...

Suan sutyen bedenin nedir yada normalde bu kilonda neydi? Ne kadar cc taktirmayi dusunuyorsun?

Umarim hersey istedigin gibi olur, aqualifting yaptirmadigin iyi oldu zaten tavsiye edilmiyor çunku.
Haberlerini bekliyorum :).

Seninde mi kilo alip vermekten dolayi bozuldu? Birileri bana kilona dikkat et birden alirsan memeler bozulur deseydi hayatta almazdim, hem çok asiri fazla kilo verenler için bozuluyor diye dusunurdum... :KK43: , maalesef cilt bozuldu çatlaklarin yuzunde oda birden kilo almistim, birde sonra alip vermekten daha beter oldu. Simdi egilince fazla cilt var çok yumusak duruyor vede kuçuldu hatta :KK43:, bende senin gibi bekarim yani ...

Suan sutyen bedenin nedir yada normalde bu kilonda neydi? Ne kadar cc taktirmayi dusunuyorsun?

Umarim hersey istedigin gibi olur, aqualifting yaptirmadigin iyi oldu zaten tavsiye edilmiyor çunku.
Benim de kilo alıp vermekten oldu. Erenliğimde bi ara 74 kilo olmuştum ki ozamanlar voleybol oynuyordum.. Sonra hooopp 53 e düşüverdim. Şimdi 29 yaşındayım ve hala çok sık kilo alıp veriyorum her hafta değişiyor 56-59 arası geziyorum.
Benimde senin gibi öne eğildiğimde sanki solucan gibi incecik oluyorlar deri fazlalığından.
Ben kemik ve vucut olarak geniş bir insanım 80 b yi bile doldurmuyor şuan anca destekli giyersem doluyor o da tam değil aslında 80 A yim ama sütyen pek bulamadığımdan 80 B destekli kullanıyorum..
Benim biraz dokum var, görüştüğüm bir dr bana omuzların geniş boyunda var yüksek cc leri kaldırırsın demişti. 300-400 arası ameliyatta bakarız demişti.. Bu arada boyum 1:69 civarı öyle çok uZun değilim ama o gün topuklularl adam beni selvi gibi gördü sanırım :D

Seninde mi kilo alip vermekten dolayi bozuldu? Birileri bana kilona dikkat et birden alirsan memeler bozulur deseydi hayatta almazdim, hem çok asiri fazla kilo verenler için bozuluyor diye dusunurdum... :KK43: , maalesef cilt bozuldu çatlaklarin yuzunde oda birden kilo almistim, birde sonra alip vermekten daha beter oldu. Simdi egilince fazla cilt var çok yumusak duruyor vede kuçuldu hatta :KK43:, bende senin gibi bekarim yani ...

Hee birde o çok kilolluyken bile memelerim dimdik değildi sanırım meme yapısıyla ilgili üst lobu hep yoktu fazlalık altta genişliyor ve azalıyor.. Yani kilo alsam da güzel bir memem olmuyor müdahale şart :KK31:

Benim de kilo alıp vermekten oldu. Erenliğimde bi ara 74 kilo olmuştum ki ozamanlar voleybol oynuyordum.. Sonra hooopp 53 e düşüverdim. Şimdi 29 yaşındayım ve hala çok sık kilo alıp veriyorum her hafta değişiyor 56-59 arası geziyorum.
Benimde senin gibi öne eğildiğimde sanki solucan gibi incecik oluyorlar deri fazlalığından.
Ben kemik ve vucut olarak geniş bir insanım 80 b yi bile doldurmuyor şuan anca destekli giyersem doluyor o da tam değil aslında 80 A yim ama sütyen pek bulamadığımdan 80 B destekli kullanıyorum..
Benim biraz dokum var, görüştüğüm bir dr bana omuzların geniş boyunda var yüksek cc leri kaldırırsın demişti. 300-400 arası ameliyatta bakarız demişti.. Bu arada boyum 1:69 civarı öyle çok uZun değilim ama o gün topuklularl adam beni selvi gibi gördü sanırım :KK70:

Bence artik kilonu sabit tut madem ameliyat olucaksin demi ama :), boyun 1.69 sa 59dan asagi inme bence hatta birazcik daha alabilirsin 60 uzeri olsanda iyi, bunu soyluyorum çunku benimde omuzlarim genis bu yuzden genis omuzlu olunca zayiflik yakismiyor, ne yapsak hep iri kalicaz zaten :D, yuksek cc kaldirirsin demesine hiç sasirmadim :D haha kendimden biliyorum çunku. 1.69m iyi bir boy masallah uzun sayilirsin hele Turkiye'de :D.

Evet tekrar kilo alininca meme yapisi bozuldu mu pek duzelmiyor, tecrube ettim gerçi ben 68 kiloyum bilerek vermiyorum çunku daha beter oluyor bir gun ameliyat olursam o zaman 62-63 e inerim.

Back
X