tam da benim merak ettiğim soruyu sormuşsun. Ankarada Mehmet Akgün var istanbulda kimse yok mu?
Kimlerle gorustun ve yapanlar kimler?Var canım ama aynı türevde aquafilling diye bir dolgu maddesi birkaç yerle görüştüm kimisi zararlı diyor kimi zararsız henüz yaptıran görmedim
Canım ben araştırırken konu açmıştım. sanırım dr ların isimlerini yazmıştım. Laptop a kaydettim a a bozuldu şimdi telden giriyorum. Açtığım konulaedan bulursun sanırımKimlerle gorustun ve yapanlar kimler?
aquamid yaptiranlar bile memnun olabiliyor ki aquafilling i duymadim kac sene kaliyormus?
Guner Uysal Bey'in polikilinigi aqualift yapiyor.Fiyati bilmiyorum.
Nuket Eroglu da yapiyor sanirim.
Nejdet Ucar da bogazici tip da yapiyormus aqualift...
Ben göğüs dolgusu yaptırmıştım önceden aqualift geçenlerdede bacak dolgusu yaptırdım memnunum düşünenler için doktorumu önerebilirim :)
kesinlikle cevap ve yorumlarını bekliyorruz cnmBen göğüs dolgusu yaptırmıştım önceden aqualift geçenlerdede bacak dolgusu yaptırdım memnunum düşünenler için doktorumu önerebilirim :)
kime yaptırdın canım dudak için yaptıracağım merak ediyorum doktorunu... kontur yaptıracağım ben de hafif de dolgu ama doktor yok bu işi tekniğiyle yapan. sonraa dolgu yetmiyor.Ben göğüs dolgusu yaptırmıştım önceden aqualift geçenlerdede bacak dolgusu yaptırdım memnunum düşünenler için doktorumu önerebilirim :)
kime yaptırdın canım dudak için yaptıracağım merak ediyorum doktorunu... kontur yaptıracağım ben de hafif de dolgu ama doktor yok bu işi tekniğiyle yapan. sonraa dolgu yetmiyor.
kesinlikle cevap ve yorumlarını bekliyorruz cnm
Evet olabilir? Nerde, ne zaman, kime, kaça yaptırmıştın :) ?
Dudak dolgusu da oluyor degil mi aquallift dudagı ne kadara yapar acaba daha uygundur gögüse göre ama sormak lazım2 yıl oldu göğüs dolgum bacak dolgusu daha 1 aylık Mehmet Akgün, 3500 tl :)
aqualift dudağa yapılan bi dolgu değilki canım dudağa bildiğim kadarıyla juvederm uygulanıyor :)Dudak dolgusu da oluyor degil mi aquallift dudagı ne kadara yapar acaba daha uygundur gögüse göre ama sormak lazım
Ben de mehmet beye gözaltlarıma ışık dolgusu,dudak dolgusu ve burun dolgusu yaptırmıştım.ilk birkaç hafta güzel duruyordu ama sonra sonuç bir facia gözaltlarım eskisinden kötü oldu.dudaklarım da boğum boğum oldu,dolgu dağılmadı.burun dolgusu da çok kısa bir süre sonra kendiliğinden düştü.Beğenmezsen yaparız,eritiriz filan demişti ama onun için de para istedi.başka bir doktora gittim,birsürü para verdim eski halime dönmek için.doktor dedi bu en ucuz malzemeyi kullanmış ondan böyle olmuş.oysaki bana Juvedem kullanacağını söylemişti baya yüklü nakit para vermiştim.Mehmet akgünün taavsiyesini bu siteden aldım ve gittim... Yüzümde dolgu ve en önemlisi göz altı morluk ve çökmesine karşı ışıltılı dolgu ihtiyacı duyuyordum... Konuşurken kesinlikle ikna ediyor ve kibar ama gelgelelim verdiğin paranın da karşılığını istersin.. Dolgu için 700 gözaltı için 800 lira aldı , sonuç kocaman bir sıfır, hatta gözaltlarım okadar kötü olduki hep şiş ve daha mor dolandım... Yüzümdeki dolguyu söylemiyorum bile!!!! Konuşmaya ve mutsuz olduğumu belirtmeye gittim, bı seferde az yoğun kullandım dolguyu diye yenisini satmak istedi.... Kesinlikle sonuç almadan yeni bir ödeme yapmayacağımı belirttim bu seferde ben memnuniyetistiyorum diye yüzüne hidrolonik asitenjekte etti.. Sonuç sıfır dolgu bol morluk.. Kesinlikle tavsiye etmiyorum... Yaptıran arkadaşlarım var ve anladığım kadarıylaplastik cerrahların uygulayacağındanşaşmamal...
Sizin dediğiniz kişinin resimlerine baktım benim dediğim Mehmet bey bu degil,isim benzerliği oldu .Sanırım sizin dediğiniz kişi Ankaradaymış benim dediğim İstanbulda .Kartını bulmaya çalışısıyorum bulunca paylaşırımBen de mehmet beye gözaltlarıma ışık dolgusu,dudak dolgusu ve burun dolgusu yaptırmıştım.ilk birkaç hafta güzel duruyordu ama sonra sonuç bir facia gözaltlarım eskisinden kötü oldu.dudaklarım da boğum boğum oldu,dolgu dağılmadı.burun dolgusu da çok kısa bir süre sonra kendiliğinden düştü.Beğenmezsen yaparız,eritiriz filan demişti ama onun için de para istedi.başka bir doktora gittim,birsürü para verdim eski halime dönmek için.doktor dedi bu en ucuz malzemeyi kullanmış ondan böyle olmuş.oysaki bana Juvedem kullanacağını söylemişti baya yüklü nakit para vermiştim.
bana yaza bilirmisiniz ozelden o doktorlarin numarasini ve adini??ben guner uysala yaptirmak istiyordum ama o da kalp krizi sonucu olduisterseniz özelden konuşalım uygulama yapan doktorların numarasını veriyim ben size
guner bey vefat etti ama sanırım eski ortağı aynı yerde isine devam ediyormuş,..aqualift yapıomu hala bilmiyorum..nedense doktorlar aqualift yapmak istemiyor..kalıcı olunca bir daha gitmeyiz diye herhaldeD yokse ben cok memnunum valla