Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptırdınız mı aqufilling memnun musunuz ? ÜVar canım ama aynı türevde aquafilling diye bir dolgu maddesi birkaç yerle görüştüm kimisi zararlı diyor kimi zararsız henüz yaptıran görmedim
Hayır yaptırmadım bence sizde yaptırmayın çünkü yaptırıp pişman olan çok varYaptırdınız mı aqufilling memnun musunuz ? Ü
Evet kuzenım yaptırdı ve ınternette yazılanları okudukca guluyorum sırf eleştirmek adına bılen bılmeyen yorum yapuyor.detayları ıstersen anlatabılırım arkadasımYaptırdınız mı aqufilling memnun musunuz ? Ü
Evet yaptırdım ve bıkere amelıyatsız hemen gunluk yasantına devam edebılıyorsun mukemmel sonuc elde ettik dogal bı gorunum olsun dıyorsanız kesınlıkle tavsıye edıyorumYaptırdınız mı aqufilling memnun musunuz ? Ü
Cok pisman olacaksin bende bundan 3 sene once yaptirdim cok memnundum ama zaman gectikce yuzunde tuhaf kabarciklar oluyor ve dolgu tuhaf bir şekil aliyor ustelik erimiyor ben suan cerrahi islem ile cikaracamEvet yaptırdım ve bıkere amelıyatsız hemen gunluk yasantına devam edebılıyorsun mukemmel sonuc elde ettik dogal bı gorunum olsun dıyorsanız kesınlıkle tavsıye edıyorum
Sen yuzunun neresine yaptirdinEvet yaptırdım ve bıkere amelıyatsız hemen gunluk yasantına devam edebılıyorsun mukemmel sonuc elde ettik dogal bı gorunum olsun dıyorsanız kesınlıkle tavsıye edıyorum
siz aquafilling yüzünüze mi yaptırdınız ??bana özelden yazarmısınız????Aquafilling dolgudan sonra dr hangi ilacı önerdi
Yaptıranlara sor canım.siz aquafilling yüzünüze mi yaptırdınız ??bana özelden yazarmısınız????