Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aquafilling yaptırmak istiyorum silikon implant dan daha bütçeme göre Türkiye de bazı yerler yapmıyor yapanlara da ne kadar guvenebilirim daha önce göğüs ler için aqua filling yaptıran varsa yardımcı olabilirim bana yeni yaptiran
Aquafilling yaptırmak istiyorum silikon implant dan daha bütçeme göre Türkiye de bazı yerler yapmıyor yapanlara da ne kadar guvenebilirim daha önce göğüs ler için aqua filling yaptıran varsa yardımcı olabilirim bana yeni yaptiran
Enfeksiyon riski var ve geri donusı cok zoe. Silikondan sıkıntı cıkarsa tek seferde silikonu alıp cıkarıyorlar ama o jeller vücûda dagılıyor her doktor temizlemeye cesaret edemıyor. Kalçasına yaptıran birini görmüştüm sosyal medyada. Enfeksiyon sebebiyle 1 yıl sonra temizletti ama zor donem atlattı