AQUAFILLING yaptıran varmı ?

emiratam

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
401
485
Merhaba arkadaşlar ben ameliyat oldum slikon ve dikleştirme yapıldı,yakın bir arkadaşım bu dolgu yöntemini yaptırmak istiyor gün almak üzere ameliyattan korkuyor yaptıran veya yaptırmış tanıdıkları olan varmı ne kadar güvenilir ne kadar süre gidiyor bilgisi olan varmı acaba arzum77 arzum77 sen mutlaka fikir sahibisindir canım yardımlarını bekliyorum

Merhaba arkadaşlar ben ameliyat oldum slikon ve dikleştirme yapıldı,yakın bir arkadaşım bu dolgu yöntemini yaptırmak istiyor gün almak üzere ameliyattan korkuyor yaptıran veya yaptırmış tanıdıkları olan varmı ne kadar güvenilir ne kadar süre gidiyor bilgisi olan varmı acaba arzum77 arzum77 sen mutlaka fikir sahibisindir canım yardımlarını bekliyorum
Merhaba. Aquafıllıng dolgu maddesini doktorum önermiyor . Ben popo estetiği olmak istediğimde araştırmış sormuştum. Zaman sonra ciddi sorun yaşayanlar olmuş,doktorum defalarca bu maddelerden vücudu temizlemek için uğraştığını ve çok zor bir süreç olduğunu söylemişti. Banada asla önermedi yapmam dedi. Kendi yağımdan ve protezle popo estetiği oldum memnunum. Kendi yağı varsa Arkadaşının yağ dolgusu yaptıraın diyeceğim ama o da kolay ağrısız bir işlem değil tabi. En garantili ve risksiz olanı tabiki protez .
Forumda bile Aqua dan sorun yaşayan,fotolarla gösteren birçok üye oldu. İyi düşünsün arkadaşın bence....

X