- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
aquafilling yaptıran var mı super bişey gibi
- Konu Sahibi 0tospembe
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha iyi bir yöntem olsaydı zaten bunu önce biz yapardık, di mi ama Tikkabillacım..
yine de yaptıran var, forumda bu konuyla ilgili ara sıra konu açılıyor. Ama henüz yaptırıpta memnunum diyen ve ardından albüm oluşturan birine henüz rastlayamadık.
her seferinde aynı nakaratlar tekrarlanıyo farkındayım da, çok dile getirmek istemedim.Aynen canım, burda gelip övüp 2-3 mesaj atanları bende gördüm ama o kadar devamı yok. Ne bir foto ne de süreçle ilgili gelişmeler.. Eğer iyi bir yöntem olsaydı doktorlar onu önerirdi, hem işlerine de gelirdi, daha basit bir işlem..
desenize tek çare ameliyat..tırsıyom ya
tşkr ederim rahatlattığınız için napalım gözü karartıcaz çaresiz. Peki ne kadar sürede işe başlarız benim izin almam sıkıntılı gibiCanım korkulacak bir şey yok, sonucu güzel bir ameliyat.. Ben çok mutluyum yaptırdığıma :)
tşkr ederim rahatlattığınız için napalım gözü karartıcaz çaresiz. Peki ne kadar sürede işe başlarız benim izin almam sıkıntılı gibi
tşkrlerİlk 1 hafta işe gidemezsin, hareketler kısıtlı oluyor. 1 haftadan sonra ancak yavaş yavaş normale dönmeye başlıyorsun. 2 hafta izin alabilirsen çok iyi olur.