• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aquafilling temizletme

Whatsapp grubunuz varsa dünyada yapan bir doktoru buraya getirin (gerçekten yapabilen) eğer çok kişiyseniz gelir. görüyorum ki hem maliyetler çok uçuk hem çaresi yok. En azından o maliyet değecek biri olsun
Biraz saçma bir yorum yapmışsınız.. Evet uygun fiyatlara çıkarabilen doktorlar var hemde dünyanın öbür ucunda değil, türkiyede.. E tabi nebil yeşiloğlu gibileri insanlara okadar çok umutsuzluk yüklemişki işlem yaptığı insanlarında bir beklentiye girmemeleri gayet normal.. Zaten onun istediği de bu, insanlara ümitsiz vaka olduklarına inandırıp yıllarca sırtlarından para kazanmak

Biraz saçma bir yorum yapmışsınız.. Evet uygun fiyatlara çıkarabilen doktorlar var hemde dünyanın öbür ucunda değil, türkiyede.. E tabi nebil yeşiloğlu gibileri insanlara okadar çok umutsuzluk yüklemişki işlem yaptığı insanlarında bir beklentiye girmemeleri gayet normal.. Zaten onun istediği de bu, insanlara ümitsiz vaka olduklarına inandırıp yıllarca sırtlarından para kazanmak
Uygun ve çıkaran doktor olduğunu bilmiyordum genelde doktorlar hayal satıyor gibi geldi yorumlardan tam kurtuldum derken devam etmesi gibi. hem para hem fiziksel acı çeken yorumlar görmüştüm üzüldüm o yüzden demiştim varsa eğer zaten çözümü de olmasına sevindim.

Uygun ve çıkaran doktor olduğunu bilmiyordum genelde doktorlar hayal satıyor gibi geldi yorumlardan tam kurtuldum derken devam etmesi gibi. hem para hem fiziksel acı çeken yorumlar görmüştüm üzüldüm o yüzden demiştim varsa eğer zaten çözümü de olmasına sevindim.
Biz de bilmiyorduk ama sonunda bulduk.. Gerçekten bu konuda vicdanlı bir doktor olmadığı taktirde bu durumumuzu sömürü aracı haline getiriyorlar

Bu dolgunun tamamen temizlenmesi mümkün değil. Çünkü dokuya yapışıyor. Tüm dokuyu almak da facia olur. Bir kısmı alınır. Tamamen temizlenir diyen doktorlar doğru demiyor. Şimdi instagram da bir kadın dr türedi. Dermatolog kocası plastik cerrah. Mr la tespit edip alındığını diyor. 40 bin lira mr 300.000 lira temizleme ücreti istiyor. Asla inanmadım. Çünkü bu dolguların tamamen çıkarılması mümkün değil. En alta kadar dokuya yayılmış yapışmış maddeyi nasıl çıkaracak ??? Serum fizyolojik gibi bir sıvı veriyor sıkıyor. Bir kısmı çıkıyor. Cerrahi ile de hepsi temizlenmez.
Bahsettiginiz kadin benim tahmin ettigimmi acaba ama oysa dermatolog degil radyolog kocasi estetik cerrah.Mr la degil ultrasonla bakiyor.Göz altı ışık dolgularım için 20 bin demişlerdi.Siz neresi icin konusmustunuz

Back
X