• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aquafilling temizletme

1.5 sene önce yüzümden başka bir doktorun tamamen çıkarıldığı söylenen dolgular tamamen temizlenmediğini öğrendim. Emar sonucumda tertemiz olmuş denildi güvendiğim için de sorgulamadım.. 5-6 aydır da ara ara sorunlar başladı 4 ay önce muayene için Gündüz Bayram hocaya gitmiştim kalan yerleri eliyle tespit etti.. Emar görüntüme baktığımda Gündüz hocanın gösterdiği yerler de beyazlıkları gördüm ..iki yılım gitti üstüne büyük bir hayal kırıklığı yaşadım çünkü bunca doku kaybına rağmen en azından kurtuldum diyordum.. ama maalesef ki kabus sessizce devam ediyormuş...

Gündüz Bayram hoca 11 ağustos 2025 de pazartesi iğneye başlanacak 13 ağustos çarşamba günü de kalan dolgular çıkacak İnşallah ve tamamen kurtulacağım.. operasyonda her anımın videoya çekilmesini isteyeceğim..

Bence tedavi olanlar yorum yapsın ya da öneride bulunsun.bu bir kumar değil sürekli bir doktor öneriliyor.önce tedavi olunsun sonra fikir beyan edilsin.o gruba bu gruba dahil olup reklamlara alet olmayın.gidin kendınız görüşün hangisi içinize siniyorsa ona tedavi olun.artık öyle bır pazar haline geldiki buralardan hasta toplanıp gönderılıyor.lütfen bu bir sağlık meselesi herkes burda şifasını arıyor.tedavı olanlanlardan evet benım tamamen dolgularım çıktı diyenlerden yorum bekliyoruz🙏sizler kalabalık oldukça sizleri yönlendirenler faydalanıyor olabılır.sız gercekten ıylesenlerden yorum alın ve son kararı sadece kendınız verin lütfen.

Bence tedavi olanlar yorum yapsın ya da öneride bulunsun.bu bir kumar değil sürekli bir doktor öneriliyor.önce tedavi olunsun sonra fikir beyan edilsin.o gruba bu gruba dahil olup reklamlara alet olmayın.gidin kendınız görüşün hangisi içinize siniyorsa ona tedavi olun.artık öyle bır pazar haline geldiki buralardan hasta toplanıp gönderılıyor.lütfen bu bir sağlık meselesi herkes burda şifasını arıyor.tedavı olanlanlardan evet benım tamamen dolgularım çıktı diyenlerden yorum bekliyoruz🙏sizler kalabalık oldukça sizleri yönlendirenler faydalanıyor olabılır.sız gercekten ıylesenlerden yorum alın ve son kararı sadece kendınız verin lütfen.
Evet gerçekten fayda görenler yazarsa mutlu olurum. Çünkü arayış içerisindeyim ve korkuyorum.

1.5 sene önce yüzümden başka bir doktorun tamamen çıkarıldığı söylenen dolgular tamamen temizlenmediğini öğrendim. Emar sonucumda tertemiz olmuş denildi güvendiğim için de sorgulamadım.. 5-6 aydır da ara ara sorunlar başladı 4 ay önce muayene için Gündüz Bayram hocaya gitmiştim kalan yerleri eliyle tespit etti.. Emar görüntüme baktığımda Gündüz hocanın gösterdiği yerler de beyazlıkları gördüm ..iki yılım gitti üstüne büyük bir hayal kırıklığı yaşadım çünkü bunca doku kaybına rağmen en azından kurtuldum diyordum.. ama maalesef ki kabus sessizce devam ediyormuş...

Gündüz Bayram hoca 11 ağustos 2025 de pazartesi iğneye başlanacak 13 ağustos çarşamba günü de kalan dolgular çıkacak İnşallah ve tamamen kurtulacağım.. operasyonda her anımın videoya çekilmesini isteyeceğim..
Bu dolgunun tamamen temizlenmesi mümkün değil. Çünkü dokuya yapışıyor. Tüm dokuyu almak da facia olur. Bir kısmı alınır. Tamamen temizlenir diyen doktorlar doğru demiyor. Şimdi instagram da bir kadın dr türedi. Dermatolog kocası plastik cerrah. Mr la tespit edip alındığını diyor. 40 bin lira mr 300.000 lira temizleme ücreti istiyor. Asla inanmadım. Çünkü bu dolguların tamamen çıkarılması mümkün değil. En alta kadar dokuya yayılmış yapışmış maddeyi nasıl çıkaracak ??? Serum fizyolojik gibi bir sıvı veriyor sıkıyor. Bir kısmı çıkıyor. Cerrahi ile de hepsi temizlenmez.

Arkadaşlar ben de Nebil beyin Asistanı ile görüştüm bana birkaç video atıldı önce psikolojik tedaviye başlayın zorlu kötü bir süreç falan diyor videoda Nebil bey. İyice psikolojimi bozdu :))) başka yolu yok mudur diye araştırırken ENDOLİFT LAZER ile eritilebildiğini buldum. Ancak herhangi bir sorun yaşamadan ellemeyin dediler tetiklememek adına. Sorun yaşayan varsa Endolift ile eritme yapan yerleri araştırın
Bencede dokunmayın. Sorun yoksa zararı yok. Sakın başınıza iş almayın. Enfeksiyon varsa o zaman düşünürsünüz

Bu dolgunun tamamen temizlenmesi mümkün değil. Çünkü dokuya yapışıyor. Tüm dokuyu almak da facia olur. Bir kısmı alınır. Tamamen temizlenir diyen doktorlar doğru demiyor. Şimdi instagram da bir kadın dr türedi. Dermatolog kocası plastik cerrah. Mr la tespit edip alındığını diyor. 40 bin lira mr 300.000 lira temizleme ücreti istiyor. Asla inanmadım. Çünkü bu dolguların tamamen çıkarılması mümkün değil. En alta kadar dokuya yayılmış yapışmış maddeyi nasıl çıkaracak ??? Serum fizyolojik gibi bir sıvı veriyor sıkıyor. Bir kısmı çıkıyor. Cerrahi ile de hepsi temizlenmez.
Diğer başlıklarıma bakarsanız ben temizletip tekrar implant germe ve kök hücreli yağ transferi yaptırdım ama dediğiniz gibi ufak bi miktarda olsa dolgu bencede hala var ama enfeksiyon yaratmayacak düzeyde.. enfeksiyon olmadan bencede temizletmek saçma gibi gözüksede aslında ne kadar ertelerseniz o kadar daha zor olacak çünkü 2,5 sene boyunca bu ameliyatlarla uğraşıyorum yaşım genç şuan bi şekilde geçti gitti .. erkenden halledip kurtulmak daha iyi gibi sanki enfeksiyon oldu mu ağrı daha çok oluyor ve sol kalçam enfekte olmuştu ciddi hasara yol açtı sağ tarafta olmadı mesela sağ tarafımın temizlenmesi çok daha kolay oldu görüntü olarakta sorun yok enfekte olan tarafta çok sıkıntı yaşadım

Diğer başlıklarıma bakarsanız ben temizletip tekrar implant germe ve kök hücreli yağ transferi yaptırdım ama dediğiniz gibi ufak bi miktarda olsa dolgu bencede hala var ama enfeksiyon yaratmayacak düzeyde.. enfeksiyon olmadan bencede temizletmek saçma gibi gözüksede aslında ne kadar ertelerseniz o kadar daha zor olacak çünkü 2,5 sene boyunca bu ameliyatlarla uğraşıyorum yaşım genç şuan bi şekilde geçti gitti .. erkenden halledip kurtulmak daha iyi gibi sanki enfeksiyon oldu mu ağrı daha çok oluyor ve sol kalçam enfekte olmuştu ciddi hasara yol açtı sağ tarafta olmadı mesela sağ tarafımın temizlenmesi çok daha kolay oldu görüntü olarakta sorun yok enfekte olan tarafta çok sıkıntı yaşadım
Canım çok geçmiş olsun. Bende yüzümle uğraşıyorum. Benimki aquamid. Allah bu dolguları yapan doktorların ellerini iş yapamaz hale getirsin. İnsanların hayatlarını karartılar. Evet dediğin doğru. Azalınca artık reaksiyon vermiyor. İnşallah güzel sağlıklı günlerimiz olsun.

3 ameliyat gecirdim hem implant takildi begenmedik revize oldu falan o esnada dolgu temizledik… %90 kurtuldum bence de eser miktarda var enfeksiyonu beklemek delilik olur tum vucuda yayilip 20 gun hastanede yatanlari okudum onun yerine aynenn gencken halletmek lazim

3 ameliyat gecirdim hem implant takildi begenmedik revize oldu falan o esnada dolgu temizledik… %90 kurtuldum bence de eser miktarda var enfeksiyonu beklemek delilik olur tum vucuda yayilip 20 gun hastanede yatanlari okudum onun yerine aynenn gencken halletmek lazim
Evet benim enfeksiyon yüzünden 5 ameliyat geçirdim ama bnm yapan doktor temizledikten sonra enfeksiyon başladı yani her türlü başlıyor o yüzden bir an evvel halletmek gerekiyor

Bu dolgunun tamamen temizlenmesi mümkün değil. Çünkü dokuya yapışıyor. Tüm dokuyu almak da facia olur. Bir kısmı alınır. Tamamen temizlenir diyen doktorlar doğru demiyor. Şimdi instagram da bir kadın dr türedi. Dermatolog kocası plastik cerrah. Mr la tespit edip alındığını diyor. 40 bin lira mr 300.000 lira temizleme ücreti istiyor. Asla inanmadım. Çünkü bu dolguların tamamen çıkarılması mümkün değil. En alta kadar dokuya yayılmış yapışmış maddeyi nasıl çıkaracak ??? Serum fizyolojik gibi bir sıvı veriyor sıkıyor. Bir kısmı çıkıyor. Cerrahi ile de hepsi temizlenmez

Gündüz bayram sadece nakit şartı ile paraları elden talep ederek insanları tedavi etmeden azerbeycana bırsure kactı tabırı caızse.aylarca paralarımızı verıcegını soyledı vermedı.şimdi tekrar döndü nolur her yazılana inanmayın.reklam ucretsız tedavi karsılıgında insanlar onu bunu övüyor.calısma ıznını gormeden saglık bakanlıgı onayını gormeden denklıgını gormeden dıplomasını kontrol etmeden hıc kımseye işlem yaptırmayın!!!!!nolur hem saglıgınızdan hem paranızdan olmayın!!!!canımızı doğru emin kişilere emanet edelim sadece bunu soyluyorum

Mrb aynı sorunu bende göğüsümde yaşıyorum :( 4 gündür sol göğsüm altıdan bi hal. 2 aylık bebeğim var emziriyorum psikolojim bozulacak neredeyse 😔 bu doktor ile nasıl iletişime geçebilirim bide maliyeti ne kadar acaba
Çok dikkat edin lütfen.. Nebil yeşiloğlunun bir sürü mağduru var.. Ben bir watsap gurubuna katıldım adamın enkaza çevirdiği insanlarla dolu.. Kimisi de dolgusunu çıkardım deyip çıkaramadıkları.. İyice araştırmadan sakın kimseye gitmeyin.. Birde bu adamın çirkin uslubu da bir yana.. Bir arkadaş görüştü iki hafta önce.. Adama fiyatlarınız çok yüksek değince " nihayetinde herkes bir şeylerini satıp geliyor" demiş.. Adam doktor değil tüccar resmen

Yurtdışında yarı fiyatına tedavi olan hastalarlada görüştüm ama sonuç alamamış hastalarda çok Türkiye’de olmak isteyen çok var evet fiyat pahalı olabilir uygun olsa emin olun Nebil bey kafasını kaldıramaz ameliyattan ama ameliyatta zor ve maalesef çok takip istiyor ben mart ayından beri hala düzenli olarak görüşüyorum veya bi sorun olduğunda Nebil hoca bunu düzeltene kadar tedaviye devam ediyor.. yani yaptım işim bitti diyip kestirip atmıyor ben çok memnunum şuan ki durumumdan.. sizde haklısınız tabiki ama insanlar evini arabasını satıp bu fiyatları ödüyor maalesef ..yani başımıza bu belayı saranlardan hesap sormak lazım asıl etik olmayanı onlar yaptı.. benim mahkeme sürecimde var dava açıldı ödenen paralar gerçekten dudak uçuklatıyor bakalım geri alabilecek miyiz manevi tazminat için çok komik rakamlardan söz ediliyor..
Aman diyeyim.. Nebil yeşiloğlunun bir sürü mağduru var.. Çok dikkat edin

Aman diyeyim.. Nebil yeşiloğlunun bir sürü mağduru var.. Çok dikkat edin
2,5 senedir aralıklarla kendisinde tedavi görüyorum ve hiçbir zaman çirkin bir üslupla karşılaşmadım elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor ben zaten enkaz halinde gitmiştim benim gibi giden bir arkadaşım daha var ikimizin de şu andaki durumu gayet iyi implant yaptırdık Benim fikrimce bu tedaviye sabrı olmayan başlamalı çünkü çok uzun bir süreç bekliyor ve her hasta birbirinden farklı vücudun verdiği tepkiler farklı, yurtdışında da çok fazla doktor araştırdım çoğu doktor aynı işlemi yapıyor dolayısıyla vücutta deformasyon meydana geliyor tedavi görecek kişilerin öncelikle bunu kabul etmesi gerekiyor dediğiniz gibi ücretler pahalı ama daha uygunu yapan alternatif bir doktor yok

2,5 senedir aralıklarla kendisinde tedavi görüyorum ve hiçbir zaman çirkin bir üslupla karşılaşmadım elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor ben zaten enkaz halinde gitmiştim benim gibi giden bir arkadaşım daha var ikimizin de şu andaki durumu gayet iyi implant yaptırdık Benim fikrimce bu tedaviye sabrı olmayan başlamalı çünkü çok uzun bir süreç bekliyor ve her hasta birbirinden farklı vücudun verdiği tepkiler farklı, yurtdışında da çok fazla doktor araştırdım çoğu doktor aynı işlemi yapıyor dolayısıyla vücutta deformasyon meydana geliyor tedavi görecek kişilerin öncelikle bunu kabul etmesi gerekiyor dediğiniz gibi ücretler pahalı ama daha uygunu yapan alternatif bir doktor yok
Siz demek ki mağdurlara hiç denk gelmediniz.. Dediğim gibi watsap gurubu var hepsi enkaza dönmüş durumda.. Fiyatlara gelince.. Yüz bölgesinden kanuni sultan süleyman hastanesinde doktor gökhan çınar çok güzel çıkarıyor.. Kalça bacaktan ise adanada emin kapı hem çok uygun fiyata hemde çok çok güzel çıkarıyor.. Artık çok şükür ki bu dolgu işi nebilin tekelinde değil..

Siz demek ki mağdurlara hiç denk gelmediniz.. Dediğim gibi watsap gurubu var hepsi enkaza dönmüş durumda.. Fiyatlara gelince.. Yüz bölgesinden kanuni sultan süleyman hastanesinde doktor gökhan çınar çok güzel çıkarıyor.. Kalça bacaktan ise adanada emin kapı hem çok uygun fiyata hemde çok çok güzel çıkarıyor.. Artık çok şükür ki bu dolgu işi nebilin tekelinde değil..
Bir de Nebil bey dışında başka bir doktora gidin derim dolgu yok dediği hastaların hepsinde dolgu var bende onun hastasıyım kesinlikle kimseye önermiyorum. Başka doktorlara yaptığı ameliyatların fiyatlarını söylediğim zaman çok şaşırıyorlar. Ayrıca lipo dolguları almıyor dağıtıyor.

Bir de Nebil bey dışında başka bir doktora gidin derim dolgu yok dediği hastaların hepsinde dolgu var bende onun hastasıyım kesinlikle kimseye önermiyorum. Başka doktorlara yaptığı ameliyatların fiyatlarını söylediğim zaman çok şaşırıyorlar. Ayrıca lipo dolguları al
Sanırım @iriem5 e yazmak istediniz
Bir de Nebil bey dışında başka bir doktora gidin derim dolgu yok dediği hastaların hepsinde dolgu var bende onun hastasıyım kesinlikle kimseye önermiyorum. Başka doktorlara yaptığı ameliyatların fiyatlarını söylediğim zaman çok şaşırıyorlar. Ayrıca lipo dolguları almıyor dağıtıyor

Ben sorunlarımdan kurtulduğumu zannediyordum..1,5 yıl sonra yeniden sorun çıktı enfeksiyon başladı onca doku kaybına rağmen tamamen temizlendiği söylenmişi fakat yeniden bir operasyon düzenlenecek ama aynı doktora gitmeyeceğim fiyatlar uçtu ve tamamen temizlenmiş olduğunu söylemesine rağmen emar sonuçlarım başka doktorlar tarafından hala dolguların var olduğunu söylediler..
Maalesef bu yaşadığınızı çoğu insana yaşattı.. Nebil yeşiloğlu dolgu çıktı deyip bir sürü insanı bu şekilde mağdur etti.. Sizden ricam bu konuda insanları bilgilendirmek adına açtığım konuya siz de yaşadıklarınızı yazabilir misiniz

Whatsapp grubunuz varsa dünyada yapan bir doktoru buraya getirin (gerçekten yapabilen) eğer çok kişiyseniz gelir. görüyorum ki hem maliyetler çok uçuk hem çaresi yok. En azından o maliyet değecek biri olsun

Back
X