Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 2 yıldır doğal göğüs büyütme ve meme estetiği forumlarını takip ediyordum. Sesli telkin dosyaları, çörek otları, hayıt tohumları derken çok fazla zaman ayırmış ve takıntı haline getirmiştim. Bir süre amerikada yaşadığım için orada amelyat fiyatları çok uçuk fiyatlardı, türkiye ye döndüğümde de cesaretimi kaybetmiş ve zaman ayıramamıştım silikon için. İnternette Aquafilling ile amelyatsız göğüs büyütme araştırmaları yaptım. Ankarada bu yöntem için uygun doktorların cv lerini inceledim ve dünya tatlısı bir doktordan randevumu aldım. Olmamam için beni yarım saat ikna etmeye uğraştı, ama takıntı haline getirdiğim için kararlıydım 1 beden de olsa büyütmeye. Velhasıl kelam, yarım saatte hafif bir iğne ağrısı ile göğüsüm bir beden büyüdü. İlk gün hafif bir ağrı ve şişlik oldu göğüslerimde. Şu anda üzerinden 2 hafta geçti ve çok mutluyum.
Aynı zamanda burnumda eğrilik vardı, dolgu ile 1 dakikada düzeltti doktorum. 5 gün sonra trafik kazası geçirdim burnumu çarptım epey morardı kanadı ancak burnumda bir değişiklik olmadı belki de dolgu korumuştur
Sormak istedikleriniz varsa yardımcı olabilirim
Aynı zamanda burnumda eğrilik vardı, dolgu ile 1 dakikada düzeltti doktorum. 5 gün sonra trafik kazası geçirdim burnumu çarptım epey morardı kanadı ancak burnumda bir değişiklik olmadı belki de dolgu korumuştur
Sormak istedikleriniz varsa yardımcı olabilirim