Aquafilling derdi yardim

Aycahan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2022
102
36
28
36
Mrb goz kapagima dolgu yaptirmistim ve sanirim bu kalici dolgu enfeksiyona sebep oldu bilmiyordum bu cikartabilecwk doktor bile varsa bana ulassin

Eklentiler

Mrb goz kapagima dolgu yaptirmistim ve sanirim bu kalici dolgu enfeksiyona sebep oldu bilmiyordum bu cikartabilecwk doktor bile varsa bana ulassin
Özelden yazmışsın. Çok kolay halleder doktorum. Bugün bir işlem için kendisine gitmiştim görüştüm. Özele bakarsan cevabı görürsün canım. Enfeksiyon oluşmuş. Bende yüzümde olmuştu. Şimdi hepsi temizlendi.

Benden dr adı aldın. Sonuç ne oldu? Özelden sana sordum cevapta alamadım.
Gormedim canim cok ozur konustum doktor beyle ne sekilde yapilacagini anlatti oncesi gorusecegiz simdi kortizon kullaniyorum aslinda dogru tedavi yani kulit antibiyotik uygulayabilen doktor olsa hic cerrahi bile gerek kalmayacakti cunku cerrahi en son islem

Dava acsan nolcak yine tek basinasin
Neden tek başınasın? Bir avukatın olacak ve hakkını arayacaksın. Ne kadar uzun sürerse sürsün cektiklerinin bir karşılıgı olmalı. Böyle düşürme kendini psikolojini bozacaksın mücadele etmemek dogru degil.

Hayatim simdilik avukata verecegim parayi doktora vermek zorundayim Olay tam olarak bu bunu yapmazsam gozum dahada kotu olacak sonrasi surec dusunulecek cunku yapan kisi doktor degilmis sanirim ve dolgudanmi yoksa kaş ekiminden sonra olusmus bir durummu muamma dusurmuyorumda inan bana doktorlar kadar okumusumdur arastirirken fakat ilaclada tedavisi var aslinda ama sabir

Canım özele bak. Sana tekrar yazdım.

Bu tür davalarda tazminat söz konusu oldıgı için avukatların bir kısmı ücret almaz. Dava sonucunda yüzde alır

Karsi taraf dr degilse bi de hapse girer.acin davayi.aquafilling goz ustune yapmak ne cesaret.vucutta bile sorun yaratir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…