Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aquafilling derdi yardim
- Konu Sahibi Aycahan
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aquafilling
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Ekim 2007
- 3.585
- 939
- 688
Özelden yazmışsın. Çok kolay halleder doktorum. Bugün bir işlem için kendisine gitmiştim görüştüm. Özele bakarsan cevabı görürsün canım. Enfeksiyon oluşmuş. Bende yüzümde olmuştu. Şimdi hepsi temizlendi.Mrb goz kapagima dolgu yaptirmistim ve sanirim bu kalici dolgu enfeksiyona sebep oldu bilmiyordum bu cikartabilecwk doktor bile varsa bana ulassin
- 17 Temmuz 2020
- 1.029
- 663
- 73
Bunu yapan dr hangi akla hizmet yapabiliyor, inanmak cok zor. Dava acın yazık değil mi yaMrb goz kapagima dolgu yaptirmistim ve sanirim bu kalici dolgu enfeksiyona sebep oldu bilmiyordum bu cikartabilecwk doktor bile varsa bana ulassin
Dava acsan nolcak yine tek basinasinBunu yapan dr hangi akla hizmet yapabiliyor, inanmak cok zor. Dava acın yazık değil mi ya
- 3 Ekim 2007
- 3.585
- 939
- 688
Benden dr adı aldın. Sonuç ne oldu? Özelden sana sordum cevapta alamadım.Dava acsan nolcak yine tek basinasin
Gormedim canim cok ozur konustum doktor beyle ne sekilde yapilacagini anlatti oncesi gorusecegiz simdi kortizon kullaniyorum aslinda dogru tedavi yani kulit antibiyotik uygulayabilen doktor olsa hic cerrahi bile gerek kalmayacakti cunku cerrahi en son islemBenden dr adı aldın. Sonuç ne oldu? Özelden sana sordum cevapta alamadım.
- 17 Temmuz 2020
- 1.029
- 663
- 73
Neden tek başınasın? Bir avukatın olacak ve hakkını arayacaksın. Ne kadar uzun sürerse sürsün cektiklerinin bir karşılıgı olmalı. Böyle düşürme kendini psikolojini bozacaksın mücadele etmemek dogru degil.Dava acsan nolcak yine tek basinasin
Hayatim simdilik avukata verecegim parayi doktora vermek zorundayim Olay tam olarak bu bunu yapmazsam gozum dahada kotu olacak sonrasi surec dusunulecek cunku yapan kisi doktor degilmis sanirim ve dolgudanmi yoksa kaş ekiminden sonra olusmus bir durummu muamma dusurmuyorumda inan bana doktorlar kadar okumusumdur arastirirken fakat ilaclada tedavisi var aslinda ama sabirNeden tek başınasın? Bir avukatın olacak ve hakkını arayacaksın. Ne kadar uzun sürerse sürsün cektiklerinin bir karşılıgı olmalı. Böyle düşürme kendini psikolojini bozacaksın mücadele etmemek dogru degil.
- 3 Ekim 2007
- 3.585
- 939
- 688
Canım özele bak. Sana tekrar yazdım.Gormedim canim cok ozur konustum doktor beyle ne sekilde yapilacagini anlatti oncesi gorusecegiz simdi kortizon kullaniyorum aslinda dogru tedavi yani kulit antibiyotik uygulayabilen doktor olsa hic cerrahi bile gerek kalmayacakti cunku cerrahi en son islem
- 17 Temmuz 2020
- 1.029
- 663
- 73
Bu tür davalarda tazminat söz konusu oldıgı için avukatların bir kısmı ücret almaz. Dava sonucunda yüzde alırHayatim simdilik avukata verecegim parayi doktora vermek zorundayim Olay tam olarak bu bunu yapmazsam gozum dahada kotu olacak sonrasi surec dusunulecek cunku yapan kisi doktor degilmis sanirim ve dolgudanmi yoksa kaş ekiminden sonra olusmus bir durummu muamma dusurmuyorumda inan bana doktorlar kadar okumusumdur arastirirken fakat ilaclada tedavisi var aslinda ama sabir
Hayatim genelde istiyorlar ve dava uzuyor karsi taraftan alabilmek mesele birde inan hukuku oyle bir okudum arastirdimki malesef sistem degismeden bu adamlar hep boyle olacakBu tür davalarda tazminat söz konusu oldıgı için avukatların bir kısmı ücret almaz. Dava sonucunda yüzde alır
- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.160
- 53
- 38
Adam öldu hayatim mezarinami dava acimKarsi taraf dr degilse bi de hapse girer.acin davayi.aquafilling goz ustune yapmak ne cesaret.vucutta bile sorun yaratir.
- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.160
- 53
- 38
Siz nasil oldunuz peki duzeldi miAdam öldu hayatim mezarinami dava acim
- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.160
- 53
- 38
Geçmiş olsun yüz germe hangi Dr acaba?Yok ameliyat olcam beraberinde mini yuz germe sorma berbat bir durum
Sagolun aklimda biracial doktor var mehti salviz ve ayberk akcayGeçmiş olsun yüz germe hangi Dr acaba?
- 3 Ekim 2007
- 3.585
- 939
- 688
Merhaba canım. Sen hala ameliyat olmadın mi? Konuştuğumuz doktordan neden vazgeçtin. Özelden yaz istersen.Sagolun aklimda biracial doktor var mehti salviz ve ayberk akcay
- 1 Aralık 2022
- 4
- 1
- 1
- 50
Lütfen doktor adını banada gönderirmisinizBenden dr adı aldın. Sonuç ne oldu? Özelden sana sordum cevapta alamadım.