Merhabalar,Hatice hanım nasıl oldunuz acaba merak ettim? Bende pazartesi ameliyat olcam. Nebil bey gerçekleştirecek
Bende aquafilling yapmıştım 2018 de göğüse bu dolgu maddesi yüzünden 12 gündür acı çeke çeke ağlıyorum resmen. Enfeksiyona dönüştü. 2 aylık bebeğim var doğru düzgün tutamıyorum bile. Pazartesi ameliyat olcam inşallah ve temizlenecek. Sakın yaptırmayın. Yaptıracak olan varsa bu tarz dolgulardan özellikle aquafilling uzak durum. Çok acı çekersin
Bende aquafilling yapmıştım 2018 de göğüse bu dolgu maddesi yüzünden 12 gündür acı çeke çeke ağlıyorum resmen. Enfeksiyona dönüştü. 2 aylık bebeğim var doğru düzgün tutamıyorum bile. Pazartesi ameliyat olcam inşallah ve temizlenecek. Sakın yaptırmayın. Yaptıracak olan varsa bu tarz dolgulardan özellikle aquafilling uzak durum. Çok acı çekersiniz inanın
Bende aquafilling yapmıştım 2018 de göğüse bu dolgu maddesi yüzünden 12 gündür acı çeke çeke ağlıyorum resmen. Enfeksiyona dönüştü. 2 aylık bebeğim var doğru düzgün tutamıyorum bile. Pazartesi ameliyat olcam inşallah ve temizlenecek. Sakın yaptırmayın. Yaptıracak olan varsa bu tarz dolgulardan özellikle aquafilling uzak durum. Çok acı çekersiniz inanın
Kalici olmayan dolgudamı yaptirmamaliyiz ?enfeksiyon kaptı ve Sızlama yapıyor bu nedenle çıkarttırmak istiyorum sakınyaptırmayın erimiyor ve vücutta skıntılar oluşturuyor çıkarttırma tecrübesi olan varsa ve deneyimini paylaşabilirse çok sevinirim
Yani hepsi bir şekilde az da olsa kalıyormuş vücutta iyi bir plastik cerraha danışarak dolgu yerine daha güzel ürünler var artık onlar önereceklerdir sizlere dolgular çok sakıncalı ve komplikasyonları malesef çok sonra çıkıyor ve hayati tehlike içeriyor. Tavsiyem dolgu yerine yağ enjeksiyonu veya prp tercih etmenizKalici olmayan dolgudamı yaptirmamaliyiz ?
Merhaba nerede ameliyat oldunuz?Merhabalar çok geçmiş olsun. 4. Ayımı bitirmek üzereyim çok iyiyim şükürler olsun ilk aylar tabiki zor geçti o da ameliyat ağrılarıydı ama artık tamamen iyiyim normal yaşantıma döndüm. siz de hiç düşünmeden hemen gidip ameliyatınızı yaptırın ne kadar erken o kadar iyi inanın
merhaba hangi doktora çıkarttınız lütfen benimle paylaşabilir misinizBen kalçamdan çıkarttırdım başlık açtım oradan okuyabilirsiniz detayları doktor içinde mesajdan konuşalım eğer bulamadıysanız
Merhaba arkadaşlar , herkese geçmiş olsun umarım kolaylıkla atlatırsınız bu zamanları. Ben bir tavsiye için yazıyorum sizlere, inşallah tüm madur arkadaşlara faydalı olur. Bu dolguları vücuttan tamamen travmasız , dokulara zarar vermeme garantisini verip çıkaran bir rekonstrüktif cerrah var bildiğim. Yakın arkadaşlarım kendisine başvurdular operasyon öncesi birkaç işlem ve sadece yarım cm kesi ile bölgeden tahliyesini yapıyormuş. İsteyen olursa iletişim no paylaşabilirim. Sağlıcakla kalın ..
Nebil Yeşiloğlumerhaba hangi doktora çıkarttınız lütfen benimle paylaşabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?