Aquafilling bacak dolgusu çıkarttırma

Hatice hanım nasıl oldunuz acaba merak ettim? Bende pazartesi ameliyat olcam. Nebil bey gerçekleştirecek
Merhabalar,

öncelikle çok geçmiş olsun umarım iyisinizdir ce sağlığınıza kavuşmuşsunuzdur. Dolgu çıkartma ameliyatınız nasıl geçti acaba? Ben de aynı dertten muzdaribim ve dolgularımı çıkarttımayı düşünüyorum hayırlısıyla…

Merhabalar çok geçmiş olsun. 4. Ayımı bitirmek üzereyim çok iyiyim şükürler olsun ilk aylar tabiki zor geçti o da ameliyat ağrılarıydı ama artık tamamen iyiyim normal yaşantıma döndüm. siz de hiç düşünmeden hemen gidip ameliyatınızı yaptırın ne kadar erken o kadar iyi inanın

çok çok geçmiş olsun, ben de acil şifalar diliyorum. Umarım hepsi gitmiştir ve atlatmışsınızdır. Ben de 24 eylül’de ameliyat olacağım hayırlısıyla… Umarım ben de güzel neticeler alırım ve kurtulurum sıkıntılı durumumdan

Bende aquafilling yapmıştım 2018 de göğüse bu dolgu maddesi yüzünden 12 gündür acı çeke çeke ağlıyorum resmen. Enfeksiyona dönüştü. 2 aylık bebeğim var doğru düzgün tutamıyorum bile. Pazartesi ameliyat olcam inşallah ve temizlenecek. Sakın yaptırmayın. Yaptıracak olan varsa bu tarz dolgulardan özellikle aquafilling uzak durum. Çok acı çekersin

Bende aquafilling yapmıştım 2018 de göğüse bu dolgu maddesi yüzünden 12 gündür acı çeke çeke ağlıyorum resmen. Enfeksiyona dönüştü. 2 aylık bebeğim var doğru düzgün tutamıyorum bile. Pazartesi ameliyat olcam inşallah ve temizlenecek. Sakın yaptırmayın. Yaptıracak olan varsa bu tarz dolgulardan özellikle aquafilling uzak durum. Çok acı çekersiniz inanın

Bende aquafilling yapmıştım 2018 de göğüse bu dolgu maddesi yüzünden 12 gündür acı çeke çeke ağlıyorum resmen. Enfeksiyona dönüştü. 2 aylık bebeğim var doğru düzgün tutamıyorum bile. Pazartesi ameliyat olcam inşallah ve temizlenecek. Sakın yaptırmayın. Yaptıracak olan varsa bu tarz dolgulardan özellikle aquafilling uzak durum. Çok acı çekersiniz inanın

İyi Akşamlar, bende meme dolgusu yaptırdım, lütfen bana özelden yazarmısınız🙏

enfeksiyon kaptı ve Sızlama yapıyor bu nedenle çıkarttırmak istiyorum sakınyaptırmayın erimiyor ve vücutta skıntılar oluşturuyor çıkarttırma tecrübesi olan varsa ve deneyimini paylaşabilirse çok sevinirim
Kalici olmayan dolgudamı yaptirmamaliyiz ?

Kalici olmayan dolgudamı yaptirmamaliyiz ?
Yani hepsi bir şekilde az da olsa kalıyormuş vücutta iyi bir plastik cerraha danışarak dolgu yerine daha güzel ürünler var artık onlar önereceklerdir sizlere dolgular çok sakıncalı ve komplikasyonları malesef çok sonra çıkıyor ve hayati tehlike içeriyor. Tavsiyem dolgu yerine yağ enjeksiyonu veya prp tercih etmeniz

X